İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Telefondaki video ya girilmiyor. Videoya tıklıyorum. Yeşil olan, tum videoların toplandığı yer. Açılıp hemen geri kapanıyor. Ne yapabilirim ?

Son gelen Video güncellemesi bölgesel sıkıntılar içeriyor. Tavsiyem bölge ABD kalsın ama dili Türkçe yap. Sıkıntı yaşamazsın.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Merhabalar,
WP 8.1 ön izleme sürümünü kurduğumdan beri telefon zaman zaman kendini resetliyor. Bu sorunun güncellemeden sonra olduğuna eminim acaba sizde de oluyor mu??

skynet

Üye
Bende de arada kilit ekranında kitleniyor mecburen soft reset atıyorum =/

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bende de arada kilit ekranında kitleniyor mecburen soft reset atıyorum =/

O dediğin şey bende de oluyor. Final sürüm ne zaman çıkacak acaba bu tip sorunları aşarlar inşallah.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
açıkça söylemek gerekirse bu saatten sonra microsoft'un bu telefonları adam edebileceğini düşünmüyorum..stabil çalışan uygulamasını bozan ve o haliyle yazılıma dahil eden bir şirketten söz ediyoruz (müzik ve video uygulaması) umarım beni yanıltırlar..

serverfun912

serverfun912

Üye
Flash Player,Dosya yöneticisi,kontrol seçenekleri(ses,hareket ve işaret ile komut),Bluetooth çoklu alım veya gönderme+Bt ayarları,daha fazla tema ve tasarım değiştirebilme,Sahip tanıma(yüz) ve göz izleme,Android uygulamaları açabilme Ve daha birçok şey.

venusutarit

venusutarit

Üye
Son gelen Video güncellemesi bölgesel sıkıntılar içeriyor. Tavsiyem bölge ABD kalsın ama dili Türkçe yap. Sıkıntı yaşamazsın.

Bende de aynı sorun vardı dili abd ingilizce yapınca düzeldi tşk

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bildirim bölümünde müzik çalarken müzik çalar tuşları görünmeli yine aynı şekilde bildirim bölümünün çok gelişmesi lazım. hala bir takım uygulama esikleri varken 8.1 ile bölgsel sorunlar ortaya çıkmaya başladı (Bknz: Video). Live Tile özellikleri gelişmeli vsvsvsvsvs uzar gider eksikler
Bende de aynı sorun vardı dili abd ingilizce yapınca düzeldi tşk
Bölgeyi ABD yapıp dili Türkçe bırakınca da düzeliyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Samsung ve İphona göz önüne alınırsa Wmobile daha çok yol kat etmesi gerekli

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01

mzcoools

Üye
Mağazada yandaki uygulama veya oyuna bastığımda bu öğe mağazada bulunmamaktadır diyor telefonda mı sorun var (lumia520)

Windows Phone ile gönderildi.

mzcoools

Üye
Videodan atma olayı güncelleme ile geçer mi reset atmak istemiyorum bölge değişikliğiyle giriyorum

Windows Phone ile gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
açıkça söylemek gerekirse bu saatten sonra microsoft'un bu telefonları adam edebileceğini düşünmüyorum..stabil çalışan uygulamasını bozan ve o haliyle yazılıma dahil eden bir şirketten söz ediyoruz (müzik ve video uygulaması) umarım beni yanıltırlar..
şuan bütün programlarda sorun var mix radio,klasörler gibi bunu bir çok sayıya çıakrta bilirsiniz beta sürüm olduğu için sorun çıkıyor, eğer böyle olmasını istemiyorsanuz beta yüklemeyin derim bir daha beta sürümde olması çok normal, gelecek tam sürümde olacagını sanmıyorum

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Şebeke+, Dokunma, OneDrive güncellemeleri geldi

TurboCall

TurboCall

Üye
Samsung ve İphona göz önüne alınırsa Wmobile daha çok yol kat etmesi gerekli
Bunu anlayan nadir üyelerdesin.Şuan sistem nekadar beta olsada son yapılan o testler ALLAH aşkına neden yapıldı boşuna ka aydır kullanıcılar bekletiliyor ve sistemin şuan ki uygulama ve stabillik hız durumu kesinlikle yerlerde, tamam kardeşim yapıyorsun sen bu deneme sürümü diyorsunda neden bu sürüm aylardır test edilmesine rağmen bu durumda ? diye soran çıkmıyor galba karşılarına, bill gates anladı şirketin yanlış yola saptığını hisseleri satmaya başladı, akıllı adammış bravo valla, yalnız bu ay sonu yeni sistem güncelleştirmesi geleceği resmi olarak açıklandı bakalım onda ne olucak ? ben tahmin ediyim sistem bu sefer mavi ekran hatası verir sürekli :D

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
lost68

lost68

Üye
Bunu anlayan nadir üyelerdesin.Şuan sistem nekadar beta olsada son yapılan o testler ALLAH aşkına neden yapıldı boşuna ka aydır kullanıcılar bekletiliyor ve sistemin şuan ki uygulama ve stabillik hız durumu kesinlikle yerlerde, tamam kardeşim yapıyorsun sen bu deneme sürümü diyorsunda neden bu sürüm aylardır test edilmesine rağmen bu durumda ? diye soran çıkmıyor galba karşılarına, bill gates anladı şirketin yanlış yola saptığını hisseleri satmaya başladı, akıllı adammış bravo valla, yalnız bu ay sonu yeni sistem güncelleştirmesi geleceği resmi olarak açıklandı bakalım onda ne olucak ? ben tahmin ediyim sistem bu sefer mavi ekran hatası verir sürekli :D

Bill Gates vakıfa yardım yapmak için satıyor

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Bill Gates vakıfa yardım yapmak için satıyor

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

Onu bende biliyorum kardeşim ama, dünyanın en zengin adamı sadece hisseler üzerine kurulu değildir tahmin edersinki ?

Turbo İle Yollandı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yine de gerçek sürümü bekleyip göreceğiz reel anlamda sorunlar varmı göreceğiz eğer tam sürümde hata olmazsa iyi olursa kendileri için kötü herkes ne yaparsa kendine yapar sözü doğru bir anlamda

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Final sürümü bu ay sonu gelicek sanırım bide şarj çok çabuk bitiyor canımı sıkan en büyük şey o

Üst Alt