İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynen ama sonra da düzelmiyor mecbur bağlantıyı kesip yeniden bağlanıyorum,tabi o arada 3g kotasından yiyor.

skynet

Üye
Daha önce paylaşıldıysa affola :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Kulaklığın sağ tarafından ses gelmeme sorunu yüzünden resmen telefondan soğuma noktasına geldim..bugun de aynı şeyi tekrarladı.. Yazılımsal olduğu aşikar..ancak buna neden olan sorunu hala bulabilmiş değiliz..hatta bu problemi yaşayan hiçkimse bu soruna çözüm bulamamış..ben telefonu sürekli restart etmek zorunda değilim..nerede kaldı o zaman stabilite.. Bununla ilgili sürekli geri bildirim atıyorum..umarım çozecekler..yoksa sırf bu yüzden istemeyerek de olsa wp ye veda edebilirim..bu problemi yaşayan diğer arkadaşlar sizde şuphelendiğiniz uygulamaları yazın lütfen..bulalım asıl sebebini..

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

SERT_ANCA

Üye
arkadaşlar youtube dailymation gibi sitelerden video paylaştığımda sadece bağlantıyı kopyalıyor 8.1 den sonra böyle oldu sorunu nasıl düzeltebilirim

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
mesaj yazarken yanlış yazdığımda düzeltiyordu şimdi yapmıyor mesaj yazma olayı swype dışında tamamen bozulmuş inşallah düzeltilir.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Benim sorunun Windows Phone'la İnternetten dosya indirmeyen telefonmu olur lan bilgisayardan unlock yap desende bilgisayar bozuk

Nokia 3310 ile gönderildi.

skynet

Üye
Bugün kilit ekranında telefon takıldı kaldı mecburen soft reset attım şimdide açılışta sd kartta hata var taramamız gerekiyor falan yazdı bende evet dedim ve şuanda taranıyor :allalla:
Bu sorunla karşılaşan var mı ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
A
Bugün kilit ekranında telefon takıldı kaldı mecburen soft reset attım şimdide açılışta sd kartta hata var taramamız gerekiyor falan yazdı bende evet dedim ve şuanda taranıyor :allalla:
Bu sorunla karşılaşan var mı ?
Aynısı bende de oldu bugün. Soft resetle hallettim.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar acaba bildirim merkezine yeni bir program mesela skype ekleyebiliyor muyuz?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar acaba bildirim merkezine yeni bir program mesela skype ekleyebiliyor muyuz?

Ekleme yapılmıyor. Program bildirim ayarlarına destek veriyorsa otomatik olarak oraya ekleniyor. Update 1 ve 2 de bildirim ayarlarında geliştirmeler daha çok özelleştirmelerin geleceği söylenmişti. Bekleyelim görelim :)

Tost Makinası ile gönderildi.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkdaşlar son birkaç gündür hücresel ağ ile whatssaptan mesaj atamıyorum web warayıcısına giremiyorum goruntulenemiyor diyor. Ancak yine hucresel ile instagram, face, twittera falan giriyor. Web ve whatsapp sadece wifi ile çalışıyor birkaç gündür. Net paketimin bitmek üzere olması ve arada bir veri bağlantısını kapatıp açmamla alakası olabilir mi?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Arkdaşlar son birkaç gündür hücresel ağ ile whatssaptan mesaj atamıyorum web warayıcısına giremiyorum goruntulenemiyor diyor. Ancak yine hucresel ile instagram, face, twittera falan giriyor. Web ve whatsapp sadece wifi ile çalışıyor birkaç gündür. Net paketimin bitmek üzere olması ve arada bir veri bağlantısını kapatıp açmamla alakası olabilir mi?

Akıllı veriye paketini tanımlattıysan bide veri sınırana ulaşınca uygulamaları sınırla diye bir seçeneği aktif ettiysen olabilir. Bi kontrol et

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Akıllı veriye paketini tanımlattıysan bide veri sınırana ulaşınca uygulamaları sınırla diye bir seçeneği aktif ettiysen olabilir. Bi kontrol et

Yok sınır belirlemedim. Korkum da o zaten sınır koymama rağmen böyle olması.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Müzik çalara son eklenen müzikleri görebileceğim bi program varmı ?

TurboCall

TurboCall

Üye
Müzik çalara son eklenen müzikleri görebileceğim bi program varmı ?

Benim bildiğim yok ama muzik sıralama vardı galba son eklenenlere göre

aaeerr

aaeerr

Üye
Telefondaki video ya girilmiyor. Videoya tıklıyorum. Yeşil olan, tum videoların toplandığı yer. Açılıp hemen geri kapanıyor. Ne yapabilirim ?

PureFood

PureFood

Üye
Telefondaki video ya girilmiyor. Videoya tıklıyorum. Yeşil olan, tum videoların toplandığı yer. Açılıp hemen geri kapanıyor. Ne yapabilirim ?
Allah Allah, daha az önce açıp video sildim. Hocam soft reset dene istersen, böyle ufak tefek sorunların ilacı. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu bana da olmuştu,bölge yi ABD yaptığımda video için gelen güncellemeyi kurdum ve bu sorunla karşılaştım,ben cihazı sıfırlamıştım.

Üst Alt