İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
O zaman ekleyeyim; transparan tile ekleyince satın almaya yönlendiriyor, yeşil tile ekleniyor indirmede de ücret yok zaten.

Yukluyorum bakalım :)

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Yükledim uygulamayı, bildiğin eski müzik uygulaması ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hoşuma gitti yenisi güncellenip adam olana kadar bunu kullanmaya devam

warrose

warrose

Üye
Video yu enson güncellemeden sonra video izliyemez oldum herhangi Bi video açtığım zaman programdan atıyo aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar var mı ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Evet genelde öyle

warrose

warrose

Üye
Asıl sürüm gelene kadar video izliyemicez o zaman öyle mi yoksa bi çözümü var mı

MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar mağazadan 100 mb üstü indirme yapmak istediğimde wifi dışında indirmiyor kurcaladım biraz ama ayarı değiştirebileceğim bir yer bulamadım. Bilen var mı nasıl değişir bu ayar?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
Asıl sürüm gelene kadar video izliyemicez o zaman öyle mi yoksa bi çözümü var mı

Telefonu sıfırlarsan izleyebilirsin ama bölgeyi abd yaptığında gelen video güncellemesi yüklersen yine tr'ye döndüğünde açılmaz :)

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar mağazadan 100 mb üstü indirme yapmak istediğimde wifi dışında indirmiyor kurcaladım biraz ama ayarı değiştirebileceğim bir yer bulamadım. Bilen var mı nasıl değişir bu ayar?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
O ayar değişmez. Sınır var çünkü.

warrose

warrose

Üye
Telefonu sıfırlarsan izleyebilirsin ama bölgeyi abd yaptığında gelen video güncellemesi yüklersen yine tr'ye döndüğünde açılmaz :)

Telefonu daha yeni sıfırladım bölge abd güncellemeyi otomatik yüklemiş yapabileceğm başka bişy varmı ?

skynet

Üye
Telefonu daha yeni sıfırladım bölge abd güncellemeyi otomatik yüklemiş yapabileceğm başka bişy varmı ?

Bölgeyi abd olarak kullanırsan problem olmaz ama diğer şekilde güncellemeyecek sin :)

skynet

Üye
Neyi güncellemeyeceğim ?

Bölgeyi abd yaptığında gelen video güncellemesini. Eğer kendi otomatik güncelliyorsa mağaza ayarlarından otomatik güncellemeyi kapat :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Dili de ingilizce yapman lazım

warrose

warrose

Üye
Bölgeyi abd yaptığında gelen video güncellemesini. Eğer kendi otomatik güncelliyorsa mağaza ayarlarından otomatik güncellemeyi kapat :)

Eyvallah çok sağol bide arama tuşu bölge abd de iken farklı tr de iken farklı sizde de öyle mi resimleri ekledim

skynet

Üye
Eyvallah çok sağol bide arama tuşu bölge abd de iken farklı tr de iken farklı sizde de öyle mi resimleri ekledim

Evet :evet:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Wifi da sorun yaşayan var mı? Sinyal guçlu olmasına rağmen bazen bağlantının Sınırlı yazdığını görüyorum. Sizde de oluyor mu bu? Sıkıntılı bir durum

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Wifi da sorun yaşayan var mı? Sinyal guçlu olmasına rağmen bazen bağlantının Sınırlı yazdığını görüyorum. Sizde de oluyor mu bu? Sıkıntılı bir durum

Bende de oldu fakat bir anlam veremedim. Ne demek istiyordu ki?

PureFood

PureFood

Üye

İki kere oldu. Wi-fi'yi açıp kapatınca düzeldi. İlginç.

skynet

Üye
Modemden uzaklaştığımda sınırlı uyarısı çıkıyor ama yani 1 diş olduğunda oda arada :D

Üst Alt