Oyun SD'leri artık hafıza kartinda!! Directory Bind %100 Türkce

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
bayamı uzun

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
murtewza ne zaman soyledım sana anlat
En başa söyleyeyim. Bir sorun olursa ben karışmam. Ona göre. Öncelikle root exploreri yükle. Build.probun olduğu yeri aç. Build.probun üstüne basılı tut. Open in the text editor ile aç. Ama sakın bir şeyi silme veya bir şey yazma. Yoksa telin brick olur yani çöker. Aşağı doğru in.

# internal sdcard dev_mount sdcard /storage/sdcard 1 28 /
devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/ mmc1

# externel sdcard dev_mount external_sd /storage/sdcard 0 auto /devices/platform msm_sdcc.4/ mmc_host/mmc2

Renkli olarak yazdığım 1 ve 0'ın yerini değiştir. Daha sonra kaydet ve çık. Telefonunu yeniden başlat işlem tamamdır.

Anil-D

Anil-D

Üye
bunu yapınca noucak

Anil-D

Anil-D

Üye
hımm hepsımı telefon nasıl brıck olurkı

Anil-D

Anil-D

Üye
yerını nasıl degistiicemyerını dgistirme nasıl olucak

Anil-D

Anil-D

Üye
eksızsız yaparam bısı olmaz demı

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Brick mi görmedik :) Teşekkür ederim.

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Emeğine sağlık :) sdcard1 yazınca sorun oluyor sdcard yazınca çalışıyor ama dosyalar zaten sdcard'da...:bilmm Orda yer yazmışım da com.miniclip.extremeskater yazınca da aynı hatayı veriyor. :yagmur:

Son düzenleme:
icazet

icazet

Üye
Allah razı olsun kardeşim sayende gta san adreas oynayabiliyorum

canberk 3356

Üye
Programı açıyorum hiç bir şey gözükmüyor telefonda rootlu ne yapmalıyım ?

keyderkey

keyderkey

Üye
Virus var

izmitli1983

izmitli1983

Üye
En başa söyleyeyim. Bir sorun olursa ben karışmam. Ona göre. Öncelikle root exploreri yükle. Build.probun olduğu yeri aç. Build.probun üstüne basılı tut. Open in the text editor ile aç. Ama sakın bir şeyi silme veya bir şey yazma. Yoksa telin brick olur yani çöker. Aşağı doğru in.

# internal sdcard dev_mount sdcard /storage/sdcard 1 28 /
devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/ mmc1

# externel sdcard dev_mount external_sd /storage/sdcard 0 auto /devices/platform msm_sdcc.4/ mmc_host/mmc2

Renkli olarak yazdığım 1 ve 0'ın yerini değiştir. Daha sonra kaydet ve çık. Telefonunu yeniden başlat işlem tamamdır.
ben bulamadm bu yazıyı lg l70 4.4.2 sürm

eyup_03

Üye
telofonum s4 mini rooot attım bu uygulamayı indirdim denilenlerin aynısını yaptım yeşilde yanıyor fakat oyuna girdiğim zaman oyun datasını indirmeye çalışıyor s4 minide bu uygulamayı yapabilenler varmı?

Üst Alt