İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Görüntülü görüşmeyi nasıl aktif edebilirim

Hakikaten nasıl yapacağız skype uygulamasından arama görüşme yapıyorum ama 8,1 den sonra arama menüsü skaype nasıl çalışıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

onursarii

Üye
bildirim merkezinde mobil veri açıp kapatma yok, bu çok saçma olmuş sanırım unutmuşlar :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
cortana denemek için dil ingilizce yaptım ancak tekrar Türkçe yapmak istediğimde dil seçeneklerinden Türkçe bulamadım yardım edecek varmı

bj_kmurat

Üye
Benim kapasite kontrolünde ayarlar kısmı 6,5 gb olarak gösteriyor neden bu kadar çok

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hakikaten nasıl yapacağız skype uygulamasından arama görüşme yapıyorum ama 8,1 den sonra arama menüsü skaype nasıl çalışıyor

Arama ayarlarından goruntulu konuşma programını seç

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Deneyimlerime göre wifi ayarında hızlı erişim yok sürekli ayarlara atıyor. T9 gerçekten çok kotu olmuş eski performansı alamıyorum leb demeden leblebi diyordu kerata en basit hataları görmez olmuş. Hızlı ayarlarda hucresel veri için erişim yok herhalde ben bulamadım. Şimdilik bunları sezdim başka bulamadım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Deneyimlerime göre wifi ayarında hızlı erişim yok sürekli ayarlara atıyor. T9 gerçekten çok kotu olmuş eski performansı alamıyorum leb demeden leblebi diyordu kerata en basit hataları görmez olmuş. Hızlı ayarlarda hucresel veri için erişim yok herhalde ben bulamadım. Şimdilik bunları sezdim başka bulamadım

Wifi'yi açarken sorun yok da, kapatırken ayarlara gönderiyor.
Eminim önümüzdeki günlerde mantıklı bir açıklama getirir yada düzeltme yaparlar.

TurboCall

TurboCall

Üye
Ahanda yeni bug buldum ödül verirlermi acıba ?

lumia6200

Üye
cogu sitedeki videolar acılıyordu dun 8.1 e guncelledim telefonu tarayıcı degişmiş eskiden film izledigim siteden film izlim dedim demez olaydım vidyolar acılmıyor kahretsin windows ilerlicegine gunden gune geriliyor şaka gibi lanet olsun şu telefonı aldıgım gune

TurboCall

TurboCall

Üye
sıkıntını çozucek olam bizler değiliz microsoft beğenmiyorsan kullanmıcan.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Eklemeden geçemeyeceğim tüm oyunlar uygulama menüsüne dağılmış. Çok kullanışsız olmuş. Xbox oyunlarda toparlanırken daha kullanışlıydı ve temiz goruntu sunuyordu. Bunu da bildirirseniz ms'ye memnun olurum :)

conquer_or

Üye
Ya arkadaşlar ben telefonda cortanayı bulamıyorum. Nasıl edinirim bu programı?

skynet

Üye
Bu cortananın öğrenebilme özelliği varmı ?

TurboCall

TurboCall

Üye
Var. Ancak siz fazla bir şey öğretemezsiniz, o öğrenmesi gerekenleri kendi öğrenir.

Anlamı yok ozaman ama öğrenmiyor sonuç olarak microsoft galibaha server üzerinden güncelliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Anlamı yok ozaman ama öğrenmiyor sonuç olarak microsoft galibaha server üzerinden güncelliyor.

Cortana zamanla sizin kullanım alışkanlıklarınızı, neleri takip ettiğinizi, neleri beğendiğinizi, en çok neleri kullandığınızı ve ne yaptığınızı öğreniyor.

Üst Alt