bulutsuzgece
Üye
Black Güncellemesindede aynısı oldu .
Wifi'den mi bağlısınız yoksa mobil veriden mi?
Black Güncellemesindede aynısı oldu .
Wifi'den mi bağlısınız yoksa mobil veriden mi?
Wifiden Baglıyım telefonu yeniden başlatıyorum wifiye baglanmadan bakıyorum hala telefon güncelleniyor diyo %0 !
2 oldu bu şu telefonu güncellemekten sogutuyorlar insanı ya

Ara sıra takılmalar olur sadece bekle o günceller bazen %96 da 10 dk falan kalıyorWifiden Baglıyım telefonu yeniden başlatıyorum wifiye baglanmadan bakıyorum hala telefon güncelleniyor diyo %0 !
2 oldu bu şu telefonu güncellemekten sogutuyorlar insanı ya

Artı Olarak Görüklerim;
Sistemin Arka plan ayrı bir hava katmış. Umarım bütün simgeler ayak uydurur ve bütünlük sağlanır.
Swype Klavye çok rahat kullanım sunmuş. Ben bu kadar fark yaratacığını sanmazdım. Tahminler çok iyi.
Efektlerde değişiklikler ve hızlanmalar mevcut.
3 Kolon hoş olmuş. Gözün alışması lazım.
Sistem genel olarak hızlanmış. Beğendim.
Ses Olayı Hoşuma gitti, kapanıp açılsa da aynı seviyede kalıyor. Ayrılması çok güzel.
Bildirim merkezi çok iyi çalışıyor. Bildirimler zamanlı geliyor.
Arka Plan görevlerini pil tasarrufu menüsüne taşımışlar, bunu kaldırdılar diye sövecektim az daha.
Rehberde ve işlem kaydında değişiklikler falan var. Hızlı arama butonu yerine profil butonu gelmiş. numaraya basınca direk arıyor.
Karelerin üstündeki boşluk sonunda kapatılmış.
Numara tuşlara direk kaydet tuşu çok iyi düşünülmüş.
Kişiler yeri aynı.
Kamera uygulaması güzelleşmiş, hoşuma gitti.
Takvim aynı şekilde görüntüsü çok hoş olmuş.
Ayrı uyarı sesleri atabiliyor artık her uygulama için.
Basılı tutunca gelen harf arası imleci değişmiş.
Çoklu Görev yöneticisinde aşağı doğru kaydırarak uygulama kapatma.
Kişilerden Facebook ve WLM sohbet kaldırımış. Facebook Messenger geldiğinden olmalı.
İnternet Explorer için, Yenile ve durdur tuşu yeri değişmiş. Ayrı yetten sağa sola çekerek sayfa ileri geri olayı süper olmuş.
Here Maps ve Here Drive+ aynı.
Eksik olarak gördüğüm;
Cortana için dil şartı.
Hala daha müzik playerde dinlenen müzik kapatılamıyor.Durdursakta arka planda hazır vaziyette.
Wi-fi tuşu içinde. Bağlı değilken bastığınızda açıyor, fakat bağlanan bir ağdan çıkarken ayarlara atıyor. bunu düzeltebilirler sanırım. Bu durum sanki ağ bulamıyormuş listeyi incele gibi geldi bana.
Onun dışında bir çok şeyin yeri değiştirilmiş. Araştırılması gerekiyor.
Sistemde takılmalar mevcut şuan sanırım sistemin sıfırlanıp baştan kurulması gerekiyor. yoğunluktan sonra deniyeceğim onuda.
Oyunlar toplu haldeydi, yan menüye eklenmiş hepsi teker teker bu kötü olmuş.
Mizikler ve videolar ayrılmış.
Yan menüde yazı karakterleri küçülmüş.
3 kolon dizilimi zormuş.
Şimdilik bu kadar fark ettiğim noktalar. Bunlar dışında fark ettiğim olumlu olumsuz birşeyler varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Uygulamayi askiya aldiktan sonra tekrar girince uygulama yeniden başlatılıyor!
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Telefonun yazılımı uçmuş olabilir recovery programı ile düzelt bugün bu 2.Arkadaslarndirek ozet gecicem
Guncellemeyi indirdim yukledim sonra pesine bir guncelleme dahangeldi onida yukleyemeye calisirken carklarin altinaki beyaz ibre dolduktan sonra telefonunzu guncelleyemiyoruz dedi uc defa denedim en sonunda formast atiyim dedim telefon > ayarlar >hakkinda girip sıfırla dedim ki ondan sonra ne ooduysa olmaya basladi. Telefonumda carklar donuyor alttsa beyaz ibre dolduktan sonra :-( uzulme isareti cikiyor ve basa sariyor inanin arkadaslar ne yaoicam bilmiyorum lutfen yardim edin.
yazım hatalarım var özür dioerim baslik bug olacakti
Denedim geçmiyor. Mağazada problem yaşıyorum sizdede varmı hiç bir şey inmiyor.Acaba 8.1 den format atsak geri eski 8.0 geri döner mi
Lumia 525 uygulamasıyla gönderildi.
Acaba 8.1 den format atsak geri eski 8.0 geri döner mi
Lumia 525 uygulamasıyla gönderildi.