Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

best1905

best1905

Üye
Ben performansta sıkıntı çekmiyorum hocam, rootta yapmadım asphalt oynuyorum six guns var birde pek oyun oynamam ama bu iki oyunda kasma yok.
Kullanmadığım uygulamaları da uygulama yöneticisinde sağa kaydırıp hepsi kısmına gelip istediğiniz uygulamaya tıklayın devre dışı bırak var o şekilde arka planda çalışmasını durdurabilyorsunuz. :)
Hocam bide benimkinin csc kodu afr olmus tur yaptim root atinca yine gitti afr oldu bi çözümü yokmu illa stock romdami kalmaliyiz

azizerkan07

Üye
Hocam bide benimkinin csc kodu afr olmus tur yaptim root atinca yine gitti afr oldu bi çözümü yokmu illa stock romdami kalmaliyiz
Bunun için stock romu yükleyip zroot ile cihazı rootluyorum. Daha sonra Playden csc adlı programı indirip cscyi Tur yapıyorum. Yeniden başlıyor cihaz ancak root uygulaması olduğundan resmi olmuyor. Sonra root explorer ile root uygulamasını silip wipe data yapınca cihaz TUR ve resmi oluyor :)
Baya bi uzun ama kısa yöntemi var mı bilmiyorum.

ykpknl

ykpknl

Üye
Yaw bundara sarj kotuymus cm 11 dede olee cozumi falan yok mu bunlarin orda bti greenofty sarj sorununi duzelttm yazmis nasi yapmiss o cm 11 dede gecerlimi bu ??

cutyleader

cutyleader

Üye
Yaw bundara sarj kotuymus cm 11 dede olee cozumi falan yok mu bunlarin orda bti greenofty sarj sorununi duzelttm yazmis nasi yapmiss o cm 11 dede gecerlimi bu ??
Stock roma donun 1. Sayfada s5 theme.zip var twrp yada cwm ile kurun benim konumada bakin ses kayit.zip var onuda kurun aradiginiz hersey elinizin altinda olcak farklilik degisiklik ne ariyorsaniz sma gelince yanip sonen bi bildirim isigi iatiyorsaniz bln mod indirip kurup bln programi indirip enable yapin bildirim paneli (geri, seçenekler) isigi yanip sonuyor daha ne olsun xplosed indirin seffaf sttusbar yapin :-)

ykpknl

ykpknl

Üye
Stock roma donun 1. Sayfada s5 theme.zip var twrp yada cwm ile kurun benim konumada bakin ses kayit.zip var onuda kurun aradiginiz hersey elinizin altinda olcak farklilik degisiklik ne ariyorsaniz sma gelince yanip sonen bi bildirim isigi iatiyorsaniz bln mod indirip kurup bln programi indirip enable yapin bildirim paneli (geri, seçenekler) isigi yanip sonuyor daha ne olsun xplosed indirin seffaf sttusbar yapin :-)
Yani rom yerine orjinal roma gecip ustundemi oynama yapalim ??

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam 4.1.1 romu kurun orijinal olsun ondan sonra bunu indirip buradan TR seçin yeniden başlayacak ve artık kies üzerinden türkiye güncellemesini alabilirsiniz en sağlıklısı böyle. :)

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Csc koduyla boşuna oynamayın arkadaşlar sammobile den indirdim ordan csc kodu tur olanı indirdim ben o şekilde orjinal benimki bunu hatirlatmak istedim

gacvokem

Üye
Bunun için stock romu yükleyip zroot ile cihazı rootluyorum. Daha sonra Playden csc adlı programı indirip cscyi Tur yapıyorum. Yeniden başlıyor cihaz ancak root uygulaması olduğundan resmi olmuyor. Sonra root explorer ile root uygulamasını silip wipe data yapınca cihaz TUR ve resmi oluyor :)
Baya bi uzun ama kısa yöntemi var mı bilmiyorum.
csc için link atabilirmisin birden çok versiyon var storede

best1905

best1905

Üye
Csc koduyla boşuna oynamayın arkadaşlar sammobile den indirdim ordan csc kodu tur olanı indirdim ben o şekilde orjinal benimki bunu hatirlatmak istedim
Zaten Türkiye romu kurdum yine afr oluuor csc programı şart

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
dmod v6 dan iyimi.bunu yüklemeyi düşünüyorumda.yada bunun gibi s5 temali stabil bir rom onerebilirsiniz.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Zaten Türkiye romu kurdum yine afr oluuor csc programı şart
Benim size tavsiyem 4.1.1 kurup üstüne csc ile türkiye romuna çevirip kies üzerinden güncellemeniz, en sağlıklısı bence böyle. :thumbup:

Citihelkesi

Citihelkesi

Üye
WiFi Hotspot çalışmıyor neden acaba?

ykpknl

ykpknl

Üye
Benim size tavsiyem 4.1.1 kurup üstüne csc ile türkiye romuna çevirip kies üzerinden güncellemeniz, en sağlıklısı bence böyle. :thumbup:
Yaa bu csc olayi ne hacii ben sammobleden orjinal 4.1.2 indrdm sayaci falan sifirlayip onu kurdum smdi garantiye falan gtse kabul etmezlermi

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Ederler ama sayaç gerekli

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
evet olmuş demektir

mesutgaga

mesutgaga