Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

verynice

verynice

Üye
QUOTE="cutyleader, post: 6911019, member: 2517669"]Hangi romu kullanıyorsun?
CM tarzı önerebileceğin rom var mı?[/QUOTE]
Virgunity11 kullaniyo o arkadas bide cm nin nesini begenmedin ?[/QUOTE]
V11 kullanıyorum sıkıldım farklı rom denemek istiyorum

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
En Sağlam Rom Orjinal Romudur Bunu Bildim Bunu Söylerim En Az Şarjı harcıyor ve Stabilite Yüksek Bu Şarj Artık De Sarj ediyor.

cutyleader

cutyleader

Üye
En Sağlam Rom Orjinal Romudur Bunu Bildim Bunu Söylerim En Az Şarjı harcıyor ve Stabilite Yüksek Bu Şarj Artık De Sarj ediyor.
Bi ara s5 theme yayinlamistin v10 icin stocm roma geri donup s5 theme yi uygulasak bi sikinti olmaz sarjida etkileyeceni sanmiyorumEkran gecislerinde kasmasa cm11 kullancamda gecislerde bazen kasiyo hevesimi kacirio

azizerkan07

Üye
Bi ara s5 theme yayinlamistin v10 icin stocm roma geri donup s5 theme yi uygulasak bi sikinti olmaz sarjida etkileyeceni sanmiyorumEkran gecislerinde kasmasa cm11 kullancamda gecislerde bazen kasiyo hevesimi kacirio
Launcher hantal cm11 in. Nova ile akıcı oluyor.

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Bende nova ile kullanıyorum

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Sürüm geliyor yakında zaten

best1905

best1905

Üye
şarjınız nasıl gidiyor cm 11 de vanir rom yükledim az gidiyor ya

verynice

verynice

Üye
OTE="best1905, post: 6912215, member: 2381042"]şarjınız nasıl gidiyor cm 11 de vanir rom yükledim az gidiyor ya[/QUOTE]
Nasıl Vanir romdan memnun musun Virginity ile karşılaştırabilir misiniz?

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Custom Rom lar Stock Romlar gibi değildir

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
bende facebook beta yükledim. Böyle eskisinden hızlı çalışıyor. Istiyorsanız. Apk sini verim özelden

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf deyince aynen paylasiliyor

suprensi

suprensi

Üye
Otg desteği Cm11 gelmiş Virginty11 ede modlanmazmı acaba.

best1905

best1905

Üye
Vanir rom genel olarak çok iyi hızlı launcher cm 11 deki gibi takılmiyor ama tek sorun şarj çok az gidiyor. cm 11 den daha iyi gibi geldi banaPerforman hız ve Kişiselleştirme istiyorsaniz vanir batarya performansı için virginity

cutyleader

cutyleader

Üye
Beyler s3 miniye degisik biseyler bulun artik ya gun ve gun takip ediyorum karaya oturmus gemi gibiyiz :-)

karasubasi

karasubasi

Üye
Beyler s3 miniye degisik biseyler bulun artik ya gun ve gun takip ediyorum karaya oturmus gemi gibiyiz :-)
Ya resmi güncelleme yada virginit bence :) ha şarjlı kılıf alırsan cm de kullanabilirsin :) veya nexusa geçebilirsin paran varsa kökten kurtulmak en iyisi :)

• Beğen
Tepkiler: cutyleader
yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
zaten ben parayı bulim ya s4 alacam yada note 3ama elimdeki s3 minimi satmıyacağım yedek kalacak.

cutyleader

cutyleader

Üye
Z1 impact ilk hedefim :-)

Üst Alt