Bi ara s5 theme yayinlamistin v10 icin stocm roma geri donup s5 theme yi uygulasak bi sikinti olmaz sarjida etkileyeceni sanmiyorumEkran gecislerinde kasmasa cm11 kullancamda gecislerde bazen kasiyo hevesimi kacirioEn Sağlam Rom Orjinal Romudur Bunu Bildim Bunu Söylerim En Az Şarjı harcıyor ve Stabilite Yüksek Bu Şarj Artık De Sarj ediyor.
Launcher hantal cm11 in. Nova ile akıcı oluyor.Bi ara s5 theme yayinlamistin v10 icin stocm roma geri donup s5 theme yi uygulasak bi sikinti olmaz sarjida etkileyeceni sanmiyorumEkran gecislerinde kasmasa cm11 kullancamda gecislerde bazen kasiyo hevesimi kacirio
Aynen virginity v11 mi iyi vanir rom mu ne fazlasi var ne eksigi var takipteyimşarjınız nasıl gidiyor cm 11 de vanir rom yükledim az gidiyor ya
Mobilden resim paylaşımı nasıl oluyor?bende facebook beta yükledim. Böyle eskisinden hızlı çalışıyor. Istiyorsanız. Apk sini verim özelden
Nasıl Vanir romdan memnun musun Virginity ile karşılaştırabilir misiniz?şarjınız nasıl gidiyor cm 11 de vanir rom yükledim az gidiyor ya
Ya resmi güncelleme yada virginit benceBeyler s3 miniye degisik biseyler bulun artik ya gun ve gun takip ediyorum karaya oturmus gemi gibiyiz :-)
ha şarjlı kılıf alırsan cm de kullanabilirsin
veya nexusa geçebilirsin paran varsa kökten kurtulmak en iyisi 
Nexus dediginiz nasil bisey bi onu denemedim .dYa resmi güncelleme yada virginit benceha şarjlı kılıf alırsan cm de kullanabilirsin
veya nexusa geçebilirsin paran varsa kökten kurtulmak en iyisi
![]()
Son versiyonunun link ini yollar misiniz bide guncellemeleri nerden takip edicemNexus dediginiz nasil bisey bi onu denemedim .d