Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

karasubasi

karasubasi

Üye
S
zaten ben parayı bulim ya s4 alacam yada note 3ama elimdeki s3 minimi satmıyacağım yedek kalacak.
S4 ü napcan telefon lg g2 veya nexus 5 xperia z1 de güzel s4 bunların gerisinde biraz ama fiyatlar aynı

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
ben samsungtan başka cihaz kullanmıyorum hoşuma gitmiyor diğer tellerBu arada orjinal stock roma döndüm bu sabah itibari ile konuda yayınladığım s5 theme orjinal rom çalışmakta bununda bilgisini veriyim dedim.

cutyleader

cutyleader

Üye
ben samsungtan başka cihaz kullanmıyorum hoşuma gitmiyor diğer tellerBu arada orjinal stock roma döndüm bu sabah itibari ile konuda yayınladığım s5 theme orjinal rom çalışmakta bununda bilgisini veriyim dedim.
Cm11 yukluyecemvirginity v10 yükledim s5 theme yükledim sonunda eski sarj süresine geri döndü sıkıntı 11 de var 10 yükleyebilirsiniz.

ssusku

ssusku

Üye
Bende orjinal roma dönmek istiyorum ne yapmam lazim bana anlatir misin beya konu varsa paylaşır misin ??

• Beğen
Tepkiler: yavuz14
yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
şunu söyleyeyim google arat bulursun dolu ya burdan indir romu

ROOT VE ROM YÜKLEME

İşleme başl dan önce telefonla beraber gelen USB kablosunu bilgisayarınızın USB girişine takın. Telefona ise takmayın. Onu az sonra yapacağız.
1-Öncelikle cihazı kapatın.
2-Telefonu Download Mode dediğimiz mod’da açın, bunu yapmak için ''Ses Kısma Tuşu, Home tuşu (telefonun ekranının aşağısındaki yatay dikdörtgen beyaz tuş), Power tuşu(telefonu kapatıp açmaya yarayan tuş) 'na basılı tutarak cihazı Download Modda açın.
3-İlk karşımıza gelen ekranda ''Ses açma tuşuna basarak işlemi onaylayın ve Download Mod'a girin.
4-Eğer buradan sonra işlemi iptal etmek ve download moddan çıkmak istiyorsanız Güç Tuşuna 7-8 saniye basılı tutun ve telefon kapanıp normal modda açılacaktır.
5-Şimdi Download Mode ekranına girdiyseniz orada Odin Mode yazacak ve Downloading... gibi şeyler yazacak. Eğer bunlar yazıyorsa ve büyük Android ikonu sa doğru yerdesiniz.
6-Şimdi USB kablonuzu cihaza takınız.
7-Odin isimli aşağıda linkini vereceğim programı açın ve sol üst köşede kutucukta sarı bir şekilde COM noktası yazarak telefonunuzun takıldığı belli olacaktır. PDA kısmına tıklayın.
8-İndirdiğiniz tar.md5 uzantılı dosyayı Odin programından seçin. Sol altta Added yazısının çıkıp çıkmadığını kontrol edin.
9-Odin programında Auto Reboot ve F. Reset Time zaten kendiliğinden seçili olacaktır. Fakat ASLA RE-PARTITION SEÇİLİ OL-MA-SIN!
10-Buraya her şey hazırsa artık Start butonuna tıklayın. Ve yüklenmeye başlansın. İlk başta program donar gibi yapacaktır fakat programa veya hiçbir şeye tıklamayın. Program biraz donuk gibi 'Yanıt Vermiyor' şeklinde bekledikten sonra normal haline dönecek ve yüklemeyi başlatacaktır. Biraz zaman alabilir. Belki 3 belki 5 dakika sürebilir.
11-Yeşil çubuk ilerlemeye başladığında Root yükleniyor demektir. Bu tamamlanınca yeşil çubuğun üstünde PASS yazısı çıkacaktır. Bunu gördüğünüzde işlem bitmiş demektir. Rom'unuz başarılı bir şekilde yüklenmiştir. Telefon kapanıp açılacak ve gerekli ayarlamalar yapılacaktır.
12-Pass yazısını görmeden telefonunuzun kablosunu çekmeyin telefon restart olacaktır.
13-Telefonunuz Artık Rootlu... Uygulamalardan superuser görebiliyorsanız root işlemi başarı ile gerçekleşmiş demektir.... Güle Güle kullanın:oke:

Bende orjinal roma dönmek istiyorum ne yapmam lazim bana anlatir misin beya konu varsa paylaşır misin ??

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Orijinal roma dönmek için önce 4.1.1 orijinal romunu indiriniz sammobile.com'dan indirin, ondan sonra 4.1.1'i sağlıklı bir şekilde kurun ve romu kurduktan sonra google play'den uygulamasını indirip TR seçin ve telefonun yeniden başlatılmasını bekleyin. Artık romunuz orijinal türkiye romu olmuş olacak ve kiesten güncelleme alabilecek, böylece telefonu pcye bağlayıp kiesten update yapabilirsiniz. (4.1.1'i kurma amacımız CSC uygulamasının 4.1.2'de çalışmaması. Sadece 4.1.1'de çalışıyor 4.1.2'de rootlu olması lazım ama o zaman da orijinal olmuyor. Eğer sadece 4.1.2'yi kurarsanız custom romların yüzünden romunuz TR romu olmayabilir bunu CSC uygulaması ile düzeltiyoruz yani 4.1.1 yükleyip CSC'den TRyi seçerek yapıyoruz.)

cutyleader

cutyleader

Üye
Beyler bu gravity box dan seffaf yaptim status bari fakat sadece ekranda iken seffaf oluyo herhangi tarayici dahi acsam geri siyah oluyo onun ayari varmi bide battarya gorunumu cember yapiom kitkat yapiom restart atiom hic bi degisiklik olmuyo ayrica bu gravityden sizinde onerebileceginiz bisey varmi ? Bln mod yaptim alt bildirim cubugu msj geldiginde yanip sonuyo sizede tavsiye ederim bi nevi bildieim isigi oldu s3 minide..

gacvokem

Üye
Batarya kalibrasyonu yapicaktim systemde batarystarts.bin i bulamadim .dTelefona sadece crossbreder yukleme gibi sansimiz var mi sadece.onu istiyon cm11 icin crosbreder
ben aynen öyle yaptım şu an sorun yok gayet güzel 2 gün yetiyor

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Ben orjinal roma geçtim stabillik için root atıp greenifty kullanıp uygulamaları uyutuyorum ve ram temizleme yaptıktan sonra tek bir programı açtığınızda sorunsuz kullanıyorum donma yapmıyor yani. İşim bittiğinde tekrar açılan programları uyutuyorum arkada çalışmayı durduruyorlar

gacvokem

Üye
Batarystarts.bin i ben hala daha bulamadim :-)
Not: Telefonun rootlu olması gerekiyor

Bataryasında telefon uykudayken bile aşırı şarj düşmesi olanlar ;

1)Şarjı fulledikten sonra şarj aletini çıkarmadan Root Explorer programını yükleyin.

2)Root Explorer'e girin data/system/batterystats.bin dosyasını silin.

3)Daha sonra şarjdan ayırın telefonu, düzeldiğini göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: cutyleader ve verynice
cutyleader

cutyleader

Üye
Not: Telefonun rootlu olması gerekiyor

Bataryasında telefon uykudayken bile aşırı şarj düşmesi olanlar ;

1)Şarjı fulledikten sonra şarj aletini çıkarmadan Root Explorer programını yükleyin.

2)Root Explorer'e girin data/system/batterystats.bin dosyasını silin.

3)Daha sonra şarjdan ayırın telefonu, düzeldiğini göreceksiniz.
Tel root lu root explorer de var system in icinde o dosya yok iste hic yoktu hala daha yok .d sikinti orda tesekkurler genede yardimci oldugun icin ama biliyorum oralari fakat dosya yok :-)

suprensi

suprensi

Üye
Arkadaşlar data klasörünün içindeki system e bakın..

• Beğen
Tepkiler: verynice
verynice

verynice

Üye
Tel root lu root explorer de var system in icinde o dosya yok iste hic yoktu hala daha yok .d sikinti orda tesekkurler genede yardimci oldugun icin ama biliyorum oralari fakat dosya yok :-)
data/system

Son düzenleme:
best1905

best1905

Üye
Ben orjinal roma geçtim stabillik için root atıp greenifty kullanıp uygulamaları uyutuyorum ve ram temizleme yaptıktan sonra tek bir programı açtığınızda sorunsuz kullanıyorum donma yapmıyor yani. İşim bittiğinde tekrar açılan programları uyutuyorum arkada çalışmayı durduruyorlar
Cm 11 kadar iyimi stock rom ? Şarj ne kadar gidiyor ?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Cm 11 kadar iyimi stock rom ? Şarj ne kadar gidiyor ?
CM 11 Stock rom kadar iyi mi diye sormanız lazım hocam. :ehe
Şarjını şöyle söyleyeyim sms+orta kullanım internet+günlük 2,3 saatlik oyun ile 1,5 günü çıkarıyor.

best1905

best1905

Üye
CM 11 Stock rom kadar iyi mi diye sormanız lazım hocam. :ehe
Şarjını şöyle söyleyeyim sms+orta kullanım internet+günlük 2,3 saatlik oyun ile 1,5 günü çıkarıyor.
Performan olarak nasıl diye sordum bazı romlar kasıyorda stock roma gecmeyi dusunuyorum boyle olursa şarjı somuruyor cm 11

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Performan olarak nasıl diye sordum bazı romlar kasıyorda stock roma gecmeyi dusunuyorum boyle olursa şarjı somuruyor cm 11
Ben performansta sıkıntı çekmiyorum hocam, rootta yapmadım asphalt oynuyorum six guns var birde pek oyun oynamam ama bu iki oyunda kasma yok.
Kullanmadığım uygulamaları da uygulama yöneticisinde sağa kaydırıp hepsi kısmına gelip istediğiniz uygulamaya tıklayın devre dışı bırak var o şekilde arka planda çalışmasını durdurabilyorsunuz. :)

Üst Alt