[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
sanırım düzeltmiş bende olmadı çünkü hiç.
arkadaşlar ben yaşadım sms sorununu telefonu sinirlendim 3 defa yere fırlattım dağıldı geri topladım sözlüm ile ayrılık sebebim oluyordu azkaldı :D cm11 hayla kaldırmadım ama madridi düzeltmişmidir bu hatayı dersiniz onunkini indirdim hazırladım herşeyini kurayımmı ?
bende de olmadı madridi yapmış yeni özelliklerde gayet güzel

themotto

themotto

Üye
madridi de sms sıkıntısı yok. Ve çok güzel bir rom hazırlamış kesinlikle tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
aJHier

aJHier

Üye
tek sorunu var arama ekranı geç geliyor. ve Appbar'ı aktif edince Klavyede sorun oluyor.
Aftif display'ı sevdim. Ayrıca ram barda fena degil.
Kurmak isteyenler rahatça kurabilir.

bayfeat

bayfeat

Üye
sanırım düzeltmiş bende olmadı çünkü hiç.
tamam kardeş bende kurdum bakalım ya active display özelliği nedir öneririmisin ayarları nasıl yapılır darkcm'de ? birde appbar ve rambar, diye bir ayar var o noluyor ?

aJHier

aJHier

Üye
tamam kardeş bende kurdum bakalım ya active display özelliği nedir öneririmisin ayarları nasıl yapılır darkcm'de ? birde appbar diye bir ayar var o noluyor ?

Active display bildirim geldiğinde ekranda bildirimi gösteriyor.
Şarjından yiyebilir.
Appbar'ı kullanma Bence Sıkıntılı gibi.
Ayarları iyi zaten.
Link2sd kur ve kullanmadıgın uygulamaları sil.
Greenify'de ekleyince zaten Harika oluyor.

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
tamam çok sagol :) hemen ayarlıyorum rambar ne oldugunu biliyorumda o menünün ayarı noluyor o ayar nedir

themotto

themotto

Üye
ben link2sd kullanmıyorum build.prob dan değiştirdim kartı .Onun dışında evet app bar sıkıntılı, ram bar da çok aman aman gerekli birşey değil zaten kullanmana gerek yok bence :)

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
madridi romunda sorun var sanırım ekran güvenliğini pin yapınca kapatıp açınca sim kart pinini giriyor ama ekran güvenlik pinini yazmıyorum o ekranda kalıyor romu tekrar kurmak zorunda kaldım

enestokgöz

enestokgöz

Üye
arkadaşlar ben bu roomu indirdim baya bir zaman önce kurmadım daha bana bilgi verirmisiniz kuran arkadaşlar 10.1 de kasmalar var normal yüklediğim halde bu rom stabil düzgünmü acaba

themotto

themotto

Üye
Rom kesinlikle tavsiye edebileceğim bir rom. Hele ki 10.1 den sonra mutlaka denemelisin. Ama son sürümünde sms sıkıntısı var. Sonran bir öncekini indir :)

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
G2'ye geçtim bugün, yine de w'dan kopamadım. Arco'nun finaline kadar bende, sonra kardeşim takip etsin benim yerime. :D

• Beğen
Tepkiler: themotto, bayfeat ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
G2'ye geçtim bugün, yine de w'dan kopamadım. Arco'nun finaline kadar bende, sonra kardeşim takip etsin benim yerime. :D

hayırlı olsun güle güle kullan :) cyanogenmod'dan ve bu rom yükleme işlerinden kopamazsan işte lg g2 için official(resmi) cm romları:

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan :) cyanogenmod'dan ve bu rom yükleme işlerinden kopamazsan işte lg g2 için official(resmi) cm romları:

Sağolasın hocam. cm den vazgeçmek mümkün değil Kürkçü dükkanı bizim için. :)

lafactorial

lafactorial

Üye
madridi romunda sorun var sanırım ekran güvenliğini pin yapınca kapatıp açınca sim kart pinini giriyor ama ekran güvenlik pinini yazmıyorum o ekranda kalıyor romu tekrar kurmak zorunda kaldım
Şimdi sizin mesajdan sonra denedim hiçbir sıkıntı olmadı sim pini girdim ardından ekran güvenlik pinini de girdim.

bayfeat

bayfeat

Üye
hayırlı olsun kardeş bende nexsus 6 çıkmasını bekliyorum para hazır alcam :D benim kardeşde yokki wonderi ona emanet edeyim :D

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
hayırlı olsun kardeş bende nexsus 6 çıkmasını bekliyorum para hazır alcam :D benim kardeşde yokki wonderi ona emanet edeyim :D

Sağol kardeşim deneme tahtası olarak kullanmak için müthiş bi telefon. :)

• Beğen
themotto

themotto

Üye
kardeşim hayırlı olsun. Güle güle kullan. Güzel bir telefon. Bende nexus5 alıcam bu telefon babama kalacak sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
sir mordred

sir mordred

Üye
Sağol kardeşim deneme tahtası olarak kullanmak için müthiş bi telefon. :)

2. bir tester daha bulundu :) istiyorsan kernel çalışmalarında ve diğer çalışmalarda bize yardım edebilirsin @melodileriyakar ne dersin?

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şimdi sizin mesajdan sonra denedim hiçbir sıkıntı olmadı sim pini girdim ardından ekran güvenlik pinini de girdim.
üç sefer denedim yine sonuç aynı temizde kurulum yaptım ama ekran güvenlik pinini yazamıyorum 10.1 e geri döndüm

Üst Alt