3-5 gundur yoktum buralarda telefonumu tamir ettim kendi çapımda
Simdi okudum tum cevaplari sanirim sms ve arama sikintilari var denemelimiyim?
cwm yi nasıl yükseltebilirim son sürüme ?
Kardesim videoda adam ok google dedi google acildi nasil yapiliyor o

Sayın sir mordred size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Orjinal rom dan uzun süre önce cm leri yükledim en son cm 11 yükledim.Sim kartıma orjinal rom dan sonra hiçbir zaman rehberimi yükleyemedim hala sim kartım boş. Google hesapları ile telefon rehberini kullanmaktayım. Acaba cm 11 de telefondaki rehberimi sim kartıma nasıl yükleyebilirim. Google play deki bir çok programdan yararlanmak istedim hiçbiri sonuç vermedi.

Linkteki uygulamayi indir kur tlf na kardesim sonra sime kaydetTeşekkür ederim ilgine sağol
Sayın sir mordred size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Orjinal rom dan uzun süre önce cm leri yükledim en son cm 11 yükledim.Sim kartıma orjinal rom dan sonra hiçbir zaman rehberimi yükleyemedim hala sim kartım boş. Google hesapları ile telefon rehberini kullanmaktayım. Acaba cm 11 de telefondaki rehberimi sim kartıma nasıl yükleyebilirim. Google play deki bir çok programdan yararlanmak istedim hiçbiri sonuç vermedi.
)Üstat deneyince yorumlarını paylaşırsın bizimlede![]()

Ustad denedim romu suan yuklu mesaj gec gelip gidiyor sarjida normal cm romlari sms sorunu disinda guzel romWonder için 4.4.2 Kitkat tabanlı yeni bir rom çıkmış "mokee" rom denemek isteyenler için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gapps olarak bu konudaki 05.01 tarihli gappsı flaşlayabilirsiniz
Özellik bakımından baya güzel görünüyor rom başlıca özellikleri:
-HALO
-multi window
-active display(benim favori olarak en sevdiğim özellik kısaca şu işe yarıyor ekran kapalı iken bildirim geldiğinde ekranın sadece belirli bir kısmını kullanarak bildirimi gösteriyor ama dikkatinizi çekerim ekran kapalı iken + ekranın sadece belirli bir kısmını kullandığı için active display çok fazla şarj yemiyor gayet güzel bir özellik)
Bakalım deneyeceğim romu
Önemli not: xda'da yazmışlar bu romu kurduktan sonra parlaklığı sakın en düşük seviyeye(0) getirmeyin yoksa ekran sürekli siyah hale geliyormuş ve sadecs factory reset bu sorunu çözüyormuş o yüzden romu kuranlar sakın parlaklığı en düşük seviyeye getirmesinler bilginize...
Valla kardesim diger cm11 romlarina gore biraz iyi geldi bana antutunda 8254 aldi 1876 falan coklu goreve puan verdi:-)adem kardeş performans nasıl peki ?
Ustad denedim romu suan yuklu mesaj gec gelip gidiyor sarjida normal cm romlari sms sorunu disinda guzel rom