[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Arkadaşlar özetle rom nasıl backup alıp yüklemek istiyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
3-5 gundur yoktum buralarda telefonumu tamir ettim kendi çapımda :D
Simdi okudum tum cevaplari sanirim sms ve arama sikintilari var denemelimiyim?

Sms sıkıntısı her zaman olmuypr o yüzden deneyebilirsin merak etme aynı şekilde sms'de sorun olmasına rağmen aramaları pek fazla etkilemiyor ve mobil veridede sıkıntı yok yani kısaca sms ve arama hataları her zaman oluşmuyor Ama yinede sana kalmış

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
gss_adnan

gss_adnan

Üye
cwm yi nasıl yükseltebilirim son sürüme ?

drag10

drag10

Üye
Kardesim videoda adam ok google dedi google acildi nasil yapiliyor o

gss_adnan

gss_adnan

Üye
bazı yerlerde flashlanabilir yazmışlar ondan merak ettim olur mu diye

yokartk

Üye
khan kernel kurdum çok yavaş hantallaştırıyor telefonu tekrar arco stok kernelini yükledim.

Sms sorunu güvenlik bölümündeki sms ile ilgili ayarla ilgili olabilir mi arkadaşlar onunla bir oynayın bakalım düzelcek mi?

Bende herhangi bir sıkıntı yok şuan için art kullanıyorum sarj biraz fazla gidiyor bende onu çözemiyorum diğer versiyonda da aynıydı ama görsel olarak çok iyi o yüzden kullanmaya devam bir süre :)

met2534

Üye
Sayın sir mordred size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Orjinal rom dan uzun süre önce cm leri yükledim en son cm 11 yükledim.Sim kartıma orjinal rom dan sonra hiçbir zaman rehberimi yükleyemedim hala sim kartım boş. Google hesapları ile telefon rehberini kullanmaktayım. Acaba cm 11 de telefondaki rehberimi sim kartıma nasıl yükleyebilirim. Google play deki bir çok programdan yararlanmak istedim hiçbiri sonuç vermedi.

sir mordred

sir mordred

Üye
Sayın sir mordred size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Orjinal rom dan uzun süre önce cm leri yükledim en son cm 11 yükledim.Sim kartıma orjinal rom dan sonra hiçbir zaman rehberimi yükleyemedim hala sim kartım boş. Google hesapları ile telefon rehberini kullanmaktayım. Acaba cm 11 de telefondaki rehberimi sim kartıma nasıl yükleyebilirim. Google play deki bir çok programdan yararlanmak istedim hiçbiri sonuç vermedi.

Ben bütün rehberimdeki kişileri google hesabında yedekliyorum ve yeni rom kurduğumda google hesabını girince tüm rehberimdeki kişiler otomatik geliyor çok iyi ve gayette pratik bir yöntem sanada tavsiye ederim diğer yöntemleri(simden telefona aktarma vs..) denemediğim için bilmiyorum kusura bakma Ama bilen arkadaşlar vardır yardım ederler :)

met2534

Üye
Teşekkür ederim ilgine sağol

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye

SIM contacts diye uygulama var mağazada. Indir onu, Google hesabındaki herkesi hattına kopyala.

sir mordred

sir mordred

Üye
Wonder için 4.4.2 Kitkat tabanlı yeni bir rom çıkmış "mokee" rom denemek isteyenler için:

Gapps olarak bu konudaki 05.01 tarihli gappsı flaşlayabilirsiniz

Özellik bakımından baya güzel görünüyor rom başlıca özellikleri:

-HALO
-multi window
-active display(benim favori olarak en sevdiğim özellik kısaca şu işe yarıyor ekran kapalı iken bildirim geldiğinde ekranın sadece belirli bir kısmını kullanarak bildirimi gösteriyor ama dikkatinizi çekerim ekran kapalı iken + ekranın sadece belirli bir kısmını kullandığı için active display çok fazla şarj yemiyor gayet güzel bir özellik :))

Bakalım deneyeceğim romu

Önemli not: xda'da yazmışlar bu romu kurduktan sonra parlaklığı sakın en düşük seviyeye(0) getirmeyin yoksa ekran sürekli siyah hale geliyormuş ve sadecs factory reset bu sorunu çözüyormuş o yüzden romu kuranlar sakın parlaklığı en düşük seviyeye getirmesinler bilginize...

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, lafactorial ve melodileriyakar
themotto

themotto

Üye
Üstat deneyince yorumlarını paylaşırsın bizimlede :)

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Wonder için 4.4.2 Kitkat tabanlı yeni bir rom çıkmış "mokee" rom denemek isteyenler için:

Gapps olarak bu konudaki 05.01 tarihli gappsı flaşlayabilirsiniz

Özellik bakımından baya güzel görünüyor rom başlıca özellikleri:

-HALO
-multi window
-active display(benim favori olarak en sevdiğim özellik kısaca şu işe yarıyor ekran kapalı iken bildirim geldiğinde ekranın sadece belirli bir kısmını kullanarak bildirimi gösteriyor ama dikkatinizi çekerim ekran kapalı iken + ekranın sadece belirli bir kısmını kullandığı için active display çok fazla şarj yemiyor gayet güzel bir özellik :))

Bakalım deneyeceğim romu

Önemli not: xda'da yazmışlar bu romu kurduktan sonra parlaklığı sakın en düşük seviyeye(0) getirmeyin yoksa ekran sürekli siyah hale geliyormuş ve sadecs factory reset bu sorunu çözüyormuş o yüzden romu kuranlar sakın parlaklığı en düşük seviyeye getirmesinler bilginize...
Ustad denedim romu suan yuklu mesaj gec gelip gidiyor sarjida normal cm romlari sms sorunu disinda guzel rom

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
themotto

themotto

Üye
adem kardeş performans nasıl peki ?

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
sir mordred

sir mordred

Üye
Ustad denedim romu suan yuklu mesaj gec gelip gidiyor sarjida normal cm romlari sms sorunu disinda guzel rom

Active display denedinmi? Denemediysen ayarlar > arayüz > active display seçeneği olması lazım(yada ayarlarda başka bir yerdedir) active display'i aç ve ayarlarından show date'i de seç daha sonra ekranı kapat bakalım active display sorunsuz çalışıyormu?

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

Üst Alt