Dexter Morgan
Üye
ben karışmam kimseyeyani tamamen sil mi diyorsun
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ama ben düzelene kadar kullanmayı düşünmüyorum acaba viber'de böyle mi 
ben karışmam kimseyeyani tamamen sil mi diyorsun
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ama ben düzelene kadar kullanmayı düşünmüyorum acaba viber'de böyle mi 
ben dediğin gibi denedim arka plandaki herşeyi kapadım whatsapp açık öyleyken geceden sabaha %17 falan gidiyorbunu direk bir program silerek anlamanız zor şu batery sense gelssede tam veri üzerinden kesin olarak konuşulsa artık insider system tile gibi programların ne kadar sarj yediği veya bu programın ne kadar yediği anlaşılır ben diğer 2 programı test etmiştim onlarsa sorun yoktu sarj yemiyor yani fazla ancak bunu denemek isteyen varsa ben mesela şöyle denedim programı arkada plan görevlerinde açık halde 2 saat yüzde kaç sarj gittiğine baktım yazdım bunu bir yere programı kaldırdım 2 saat baktım ne kadar yiyor birde program açık 2 saat ekranda fu ll açık deneme yaptım denemek isteyen varsa böyle deneyin whatsapp devam arka planda açık ve program açık olsun verileri bekliyorum
ben dediğin gibi denedim arka plandaki herşeyi kapadım whatsapp açık öyleyken geceden sabaha %17 falan gidiyor
arkaplan herşey kapalı whatsappı sildim sarj hiç gitmiyor
birde arka plan acık whatsapp kurulu %35 falan gidiyor
arkaplan açık whatsapp silik hiç gitmyor
ben karışmam kimseyeama ben düzelene kadar kullanmayı düşünmüyorum acaba viber'de böyle mi
![]()

aynen öyle mesela şuan 11 saat oldu bayagı bir telefon görüşmesi yaptım sarj %90da ayrıca oyunda oynadımdemek ki çıban başı whatsapp..
başka bişey yatın mı veri bağlantısı açık mı açıksa 3g mi birçok şeyin şarja etkisi varwhatsapp ı kapadım arka planda ve 1.5 saatte %3lük şarj yemesi olmuş..sizce nasıl?

şarjı herşey etkilerwhatsapp ı kapadım arka planda ve 1.5 saatte %3lük şarj yemesi olmuş..sizce nasıl?
Andoridde oyle bi sorun yok
2g kullanınVar nasıl yok whatsapp sürekli nete bağlı kaldığı için şarj yemesi normal her platformda benzer bir sorun

hım eğer böyleyse kötü ya normalde bende whatsapp arka planda kapalı ve 2g devamlı 2 saatte %2 civarında pil gidiyor buda çok normal benceben dediğin gibi denedim arka plandaki herşeyi kapadım whatsapp açık öyleyken geceden sabaha %17 falan gidiyor
arkaplan herşey kapalı whatsappı sildim sarj hiç gitmiyor
birde arka plan acık whatsapp kurulu %35 falan gidiyor
arkaplan açık whatsapp silik hiç gitmyor