Haber Whatsapp aşırı sarj yiyor.(test yaptım)

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
yani tamamen sil mi diyorsun

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ben karışmam kimseye :) ama ben düzelene kadar kullanmayı düşünmüyorum acaba viber'de böyle mi :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bunu direk bir program silerek anlamanız zor şu batery sense gelssede tam veri üzerinden kesin olarak konuşulsa artık insider system tile gibi programların ne kadar sarj yediği veya bu programın ne kadar yediği anlaşılır ben diğer 2 programı test etmiştim onlarsa sorun yoktu sarj yemiyor yani fazla ancak bunu denemek isteyen varsa ben mesela şöyle denedim programı arkada plan görevlerinde açık halde 2 saat yüzde kaç sarj gittiğine baktım yazdım bunu bir yere programı kaldırdım 2 saat baktım ne kadar yiyor birde program açık 2 saat ekranda full açık deneme yaptım denemek isteyen varsa böyle deneyin whatsapp devam arka planda açık ve program açık olsun verileri bekliyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
bunu direk bir program silerek anlamanız zor şu batery sense gelssede tam veri üzerinden kesin olarak konuşulsa artık insider system tile gibi programların ne kadar sarj yediği veya bu programın ne kadar yediği anlaşılır ben diğer 2 programı test etmiştim onlarsa sorun yoktu sarj yemiyor yani fazla ancak bunu denemek isteyen varsa ben mesela şöyle denedim programı arkada plan görevlerinde açık halde 2 saat yüzde kaç sarj gittiğine baktım yazdım bunu bir yere programı kaldırdım 2 saat baktım ne kadar yiyor birde program açık 2 saat ekranda fu ll açık deneme yaptım denemek isteyen varsa böyle deneyin whatsapp devam arka planda açık ve program açık olsun verileri bekliyorum
ben dediğin gibi denedim arka plandaki herşeyi kapadım whatsapp açık öyleyken geceden sabaha %17 falan gidiyor
arkaplan herşey kapalı whatsappı sildim sarj hiç gitmiyor
birde arka plan acık whatsapp kurulu %35 falan gidiyor
arkaplan açık whatsapp silik hiç gitmyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben dediğin gibi denedim arka plandaki herşeyi kapadım whatsapp açık öyleyken geceden sabaha %17 falan gidiyor

demek ki çıban başı whatsapp..

csH

csH

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
whatsapp ı kapadım arka planda ve 1.5 saatte %3lük şarj yemesi olmuş..sizce nasıl?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
3 g açık evet,ama wireless ile bağlıyım şu an evde. 3g bağlantısı da aktif oluyor mu aynı anda?

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Andoridde oyle bi sorun yok

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Var nasıl yok whatsapp sürekli nete bağlı kaldığı için şarj yemesi normal her platformda benzer bir sorun

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
sildim ben

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Şahsen ben sohbet için sadece 2gye alıyorum whatsapp kullanıyoruz sonuçta sabaha kadar bende hiç gitmiyor giderse yüzde 3 4gider çok kullanmadığınız zaman neti kapatın tamamen whatsapp için 2g kullanın şarj mecbur gidiyor iphone kullananlar napsın mha çok düşük onlarda daha çabuk bitiyor arka planda mecbur açık kalacak yapıcak birsey yok sürekli konusmuyosanız arka pla dan kaldırın varsa 2g hiç kullanmıyorsanız ozaman da silin :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
19 saat oldu şarj %74. Bana inanmayan silip deneyebilir

Warnings

Üye
Arkadaşlar Ben Bildiğiniz Gibi Test Ettim Daha Yeni Beta Kullanıyorum Beta da Şarj Bormaline Göre Çok Daha İyi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hım eğer böyleyse kötü ya normalde bende whatsapp arka planda kapalı ve 2g devamlı 2 saatte %2 civarında pil gidiyor buda çok normal bence

emz

emz

Üye
Silmekte çözüm değil. Ama benim yöntemimde daha az yiyor.:)

Üst Alt