Dexter Morgan
Üye
yöntemin?Silmekte çözüm değil. Ama benim yöntemimde daha az yiyor.![]()
yöntemin?Silmekte çözüm değil. Ama benim yöntemimde daha az yiyor.![]()
arka planı kapatmak olabilir ama ozamanda anlamı kalmazyöntemin?
aynen o zaman niye kullanayım whatsapp'ı. Şu an 20 saat oldu sarj %68arka planı kapatmak olabilir ama ozamanda anlamı kalmaz
Ben betada hiçbir şarj sorunu yaşamadım bormalindede sorun yokaynen o zaman niye kullanayım whatsapp'ı. Şu an 20 saat oldu sarj %68
bende sorun varBen betada hiçbir şarj sorunu yaşamadım bormalindede sorun yok
uygulama belki çakışıyor olabilir ?bende sorun var
mesela? yuklu uygulamalar facebook,twitter,uc,birkaç oyun basşa birşey yokuygulama belki çakışıyor olabilir ?
yani Apple ios işletim sistemden jailbreak yapınca status tweakı bir diğer status tweakı ile çakkışınca cihaz güvenli moda geçiyordu ama wp8 de tek bir whatsapp uygulaması var sorun olacağını sanmıyorummesela? yuklu uygulamalar facebook,twitter,uc,birkaç oyun basşa birşey yok
bilemeyeceğim. bende sıkıntı çıkarıyordu sildim. belki vibere geçebilirimyani Apple ios işletim sistemden jailbreak yapınca status tweakı bir diğer status tweakı ile çakkışınca cihaz güvenli moda geçiyordu ama wp8 de tek bir whatsapp uygulaması var sorun olacağını sanmıyorum
bilemeyeceğim. bende sıkıntı çıkarıyordu sildim. belki vibere geçebilirim
whatsapp varken viber yuklu değildi hiçbir mesajlaşma programı yoktu. çakışacağı bir program yokViber ve Whatsapp veya Wechat veya diğer platformlar aynı anda varsa belki çakışma olabilir bu sadece bi tahmin.
ondan olmaz neden dersen hiç biri hiçbirinin kodunu kullanmıyorViber ve Whatsapp veya Wechat veya diğer platformlar aynı anda varsa belki çakışma olabilir bu sadece bi tahmin.
İş Adamımısın ?O zaman mail senkronizasyonunu da kapatayım anlık olarak ayarlamıştım en azından saatte bir falan yapayım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İş Adamımısın ?![]()
10 da olduğuna eminmisin 100 olmasın o 10 da 15 dk yetmiyor şarjArkadaşlar cihazı şarja taktım %10 iken. 25 saat gitti şarjı. Bu sure içinde oyunda oynadım internete de girdim smsde kullandım