Haber Whatsapp aşırı sarj yiyor.(test yaptım)

Sponsorlu Bağlantılar

Warnings

Üye
mesela? yuklu uygulamalar facebook,twitter,uc,birkaç oyun basşa birşey yok
yani Apple ios işletim sistemden jailbreak yapınca status tweakı bir diğer status tweakı ile çakkışınca cihaz güvenli moda geçiyordu ama wp8 de tek bir whatsapp uygulaması var sorun olacağını sanmıyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
yani Apple ios işletim sistemden jailbreak yapınca status tweakı bir diğer status tweakı ile çakkışınca cihaz güvenli moda geçiyordu ama wp8 de tek bir whatsapp uygulaması var sorun olacağını sanmıyorum
bilemeyeceğim. bende sıkıntı çıkarıyordu sildim. belki vibere geçebilirim

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Viber ve Whatsapp veya Wechat veya diğer platformlar aynı anda varsa belki çakışma olabilir bu sadece bi tahmin.
whatsapp varken viber yuklu değildi hiçbir mesajlaşma programı yoktu. çakışacağı bir program yok

emz

emz

Üye
Bakın ben hep pil tasarrufunda kullanıyorum telimi. Öyle olunca şarj yemiyor çünkü çalışmıyor. Ama hemen başlangıç ekranına kocaman simgesini koyuyorum Live title olarak sonra teli her elime alışımda ona tıklayıp bakıyorum. Bu sayede daha az şarj gidiyor. Şu an elimizdeki en iyi seçenek bu var. Ben başka çözüm bulamadım.

Warnings

Üye
Heimdalll

Heimdalll

Üye
valla bende arka planda açıkken pek harcamıyor aslında, yalnız kullanımda çok şarj yiyor

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Rainesto

Rainesto

Üye
dogru bende sıfırlayınca 1 gün kurmamıştım bendede şarj daha çok gitti

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
csH

csH

Üye
O zaman mail senkronizasyonunu da kapatayım anlık olarak ayarlamıştım en azından saatte bir falan yapayım:)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Warnings

Üye
O zaman mail senkronizasyonunu da kapatayım anlık olarak ayarlamıştım en azından saatte bir falan yapayım:)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İş Adamımısın ? :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cihazı şarja taktım %10 iken. 25 saat gitti şarjı. Bu sure içinde oyunda oynadım internete de girdim smsde kullandım

Warnings

Üye

Üst Alt