Burakkkk250
Üye
10 da olduğuna eminmisin 100 olmasın o 10 da 15 dk yetmiyor şarj
cihazı şarja %10'dayken taktığını söylemiş arkadaş, şarj %10 iken 25 saat kullandığını değil.
10 da olduğuna eminmisin 100 olmasın o 10 da 15 dk yetmiyor şarj
Ben Öyle Anladımda Dedim 10 Şarjla Nasıl Olurcihazı şarja %10'dayken taktığını söylemiş arkadaş, şarj %10 iken 25 saat kullandığını değil.

anlık olarak güncellerse hem net hem de şarj yer. Pil tasarrufunda etki etmez ama.Acaba eposta bölümünde ki Facebook hesabını açınca çok şarj yer. Mi ???
su gibi gidiyor. Bu arada vibere geçtimAcaba eposta bölümünde ki Facebook hesabını açınca çok şarj yer. Mi ???
anlık olarak güncellerse hem net hem de şarj yer. Pil tasarrufunda etki etmez ama.
anlık olarak güncellemeyi nereden kapatacaz orada öyle bir şey yok o zmansu gibi gidiyor. Bu arada vibere geçtim
bu aralar cok sarj gitmeye basladı.Şöyle bir şey de oldu onu farkettim pcden usb ile şarj yapınca daha uzun gitti ve de normal fiş ile yapınca daha cabuk sarj bitiyor nedenini çözemedim.dün telefonu sıfırladım.acaba şu ek sistem kısayolları uygulamaları indirdim hangisi daha güzel diye ondan sonra şarj tükenmeye basladı.Bu günden itibaren kullanmıyacam 
Arkadaşlar arka plan görevinden engellersek, ve oradaki kutucuğu da onaylarsak bildirim gelir mi.
Kutucuğa tıklamadan engelledik, içine girsek de girmesek de arka planda hep engelli. Yine bildirim gelecek mi pekiengelle dediğinde tkrar orada ki kutucuga bastıgında uygulama tkrar arka planda calısır .

bende geliyor net actıgımda birisi birşey yazsın geliyor.Kutucuğa tıklamadan engelledik, içine girsek de girmesek de arka planda hep engelli. Yine bildirim gelecek mi peki![]()
O zaman engelleyelim de şarjımızı sömürmesin, teşekkürler bilgi içinbende geliyor net actıgımda birisi birşey yazsın geliyor.

valla benimkide şarjı sömürüyor bilmediğim bir uygulama sayesinde herhalde facebook'u entegre ettiğimde oluyor.acaba silsem mi face hesabınıO zaman engelleyelim de şarjımızı sömürmesin, teşekkürler bilgi için![]()
Dostum deneme yanılma yöntemiyle anlayabilirsin ancak.. Facebook ile alakam yok maalesef, yardımcı olamıyorum kusura bakma.valla benimkide şarjı sömürüyor bilmediğim bir uygulama sayesinde herhalde facebook'u entegre ettiğimde oluyor.acaba silsem mi face hesabını
eyv yaw valla karışık su battery sense geleydi anlardık sistemin ne kadar şarj yedeıgınıDostum deneme yanılma yöntemiyle anlayabilirsin ancak.. Facebook ile alakam yok maalesef, yardımcı olamıyorum kusura bakma.
Aynen. Gelirse inşallah her şeyi görür ona göre önlem alırız. Kldırırız falan. Gereksiz şeyleri bırakmayız .eyv yaw valla karışık su battery sense geleydi anlardık sistemin ne kadar şarj yedeıgını
bende geliyor net actıgımda birisi birşey yazsın geliyor.