Haber Whatsapp aşırı sarj yiyor.(test yaptım)

Sponsorlu Bağlantılar

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

lost68

lost68

Üye
Acaba eposta bölümünde ki Facebook hesabını açınca çok şarj yer. Mi ???

emz

emz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: lost68
lost68

lost68

Üye
anlık olarak güncellerse hem net hem de şarj yer. Pil tasarrufunda etki etmez ama.
su gibi gidiyor. Bu arada vibere geçtim
anlık olarak güncellemeyi nereden kapatacaz orada öyle bir şey yok o zman :D bu aralar cok sarj gitmeye basladı.Şöyle bir şey de oldu onu farkettim pcden usb ile şarj yapınca daha uzun gitti ve de normal fiş ile yapınca daha cabuk sarj bitiyor nedenini çözemedim.dün telefonu sıfırladım.acaba şu ek sistem kısayolları uygulamaları indirdim hangisi daha güzel diye ondan sonra şarj tükenmeye basladı.Bu günden itibaren kullanmıyacam :)

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar arka plan görevinden engellersek, ve oradaki kutucuğu da onaylarsak bildirim gelir mi.

lost68

lost68

Üye
Arkadaşlar arka plan görevinden engellersek, ve oradaki kutucuğu da onaylarsak bildirim gelir mi.

engelle dediğinde tkrar orada ki kutucuga bastıgında uygulama tkrar arka planda calısır .

PureFood

PureFood

Üye
engelle dediğinde tkrar orada ki kutucuga bastıgında uygulama tkrar arka planda calısır .
Kutucuğa tıklamadan engelledik, içine girsek de girmesek de arka planda hep engelli. Yine bildirim gelecek mi peki :)

lost68

lost68

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
lost68

lost68

Üye
O zaman engelleyelim de şarjımızı sömürmesin, teşekkürler bilgi için :)
valla benimkide şarjı sömürüyor bilmediğim bir uygulama sayesinde herhalde facebook'u entegre ettiğimde oluyor.acaba silsem mi face hesabını

PureFood

PureFood

Üye
valla benimkide şarjı sömürüyor bilmediğim bir uygulama sayesinde herhalde facebook'u entegre ettiğimde oluyor.acaba silsem mi face hesabını
Dostum deneme yanılma yöntemiyle anlayabilirsin ancak.. Facebook ile alakam yok maalesef, yardımcı olamıyorum kusura bakma.

lost68

lost68

Üye
Dostum deneme yanılma yöntemiyle anlayabilirsin ancak.. Facebook ile alakam yok maalesef, yardımcı olamıyorum kusura bakma.
eyv yaw valla karışık su battery sense geleydi anlardık sistemin ne kadar şarj yedeıgını

• Beğen
Tepkiler: PureFood
emz

emz

Üye
eyv yaw valla karışık su battery sense geleydi anlardık sistemin ne kadar şarj yedeıgını
Aynen. Gelirse inşallah her şeyi görür ona göre önlem alırız. Kldırırız falan. Gereksiz şeyleri bırakmayız .

zbahadir

Üye
Facebook uygulamaları da çok fazla batarya kullanıyor. Facebook kullanırken telefonun aşırı ısınmasından çok belli oluyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Arka planı kaparsanız bildirim gelmez

The SLayeR

The SLayeR

Üye
androiddede whatsapp şarj yiyor arkada

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
vibere geçtim bildirim sorunu var hay allahım

serinaga

serinaga

Üye
bende geliyor net actıgımda birisi birşey yazsın geliyor.

Buradan aslında arka planda kapanmadığı anlaşılıyor Whatsapp'ın. Şarjı aşırı sömürmesinin tek bir açıklaması var, sürekli interneti kullanıyor olması, arka plan kapatılsada halen bildirim geliyorsa bunun bir yararı olacağını sanmıyorum ...

Üst Alt