sir mordred
Üye
Bu romda exfat desteği varml? yoksa nasıl yapılıyor?
evet var exfat desteğiyle 64 gb'lık sd kartları bilgisayardan exfat olarak formatlayıp telefonunda kullanabilirsin
Bu romda exfat desteği varml? yoksa nasıl yapılıyor?
ben art ı etkinleştiremedim bile
onları denedim ama olmadı
denicem sagol fakat stock romdayim su an.romu temiz yüklediğinden emin ol(cwm sürümünün 6.0.4.5 olduğundan da) bir de roma ek olarak tweak-script bilmem ne yükleme böylelikle ART kullanabilirsin
Tolga usb sorunu için birde şu yöntemi dene:
build.prop'tan persist.sys.usb.config=mtp satırının sonundaki mtp'yi ums olarak değiştir ve rebot et sonra bilgisayara bağla dene
sen hangi romdasin ?denicem sagol fakat stock romdayim su an.sen hangi romdasin ?
forza cm10.1 !!!Diger cm10.1 den daha iyi miben cm10.1'deyimforza cm10.1 !!!
ben cm10.1'deyimforza cm10.1 !!!
forza JUVE 
saol kardeşim bende 32 gb lık class 10 var bi farkı olmaz sanırımevet var exfat desteğiyle 64 gb'lık sd kartları bilgisayardan exfat olarak formatlayıp telefonunda kullanabilirsin
Bende art etkinleştirdim ancak bu seferde uygulamalar açılmıyor ne yapmalıyım?Kardesim sen yapamazmisin anladigim kadariyla bu konulara hakimsin cm dark 4.4.2 ye haloyu koyamazmisin hem multiwindow olur hem halosir mordred konuyla ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederim![]()
Yapılır ama şöyle bir olay var onu yaparken kaynak kodların derlenmesi lazım. Kaynak kod derlemede kolay bir iş değil. Ayreten HALO Paranoid Android için tasarlandı. Multiwindow ise OmniRom için tasarlandı. Eğer kodları değiştirirse büyük ihtimal Multiwindow özelliği kaybolacaktır.Bu art dediginiz olay ne
Kardesim sen yapamazmisin anladigim kadariyla bu konulara hakimsin cm dark 4.4.2 ye haloyu koyamazmisin hem multiwindow olur hem halo
dalvikte de aynısı olduteşekkürler cevap için birde bu testi dalvikte yapabilirmisin?
romu temiz yüklediğinden emin ol(cwm sürümünün 6.0.4.5 olduğundan da) bir de roma ek olarak tweak-script bilmem ne yükleme böylelikle ART kullanabilirsin
build.prop'tan persist.sys.usb.config=mtp satırının sonundaki mtp'yi ums olarak değiştir ve rebot et sonra bilgisayara bağla dene
Kardesim sen yapamazmianladsir mordred konuyla ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederim![]()
Tmm kardesim anladim peki bu art dediginiz olay ne ne ise yariyorYapılır ama şöyle bir olay var onu yaparken kaynak kodların derlenmesi lazım. Kaynak kod derlemede kolay bir iş değil. Ayreten HALO Paranoid Android için tasarlandı. Multiwindow ise OmniRom için tasarlandı. Eğer kodları değiştirirse büyük ihtimal Multiwindow özelliği kaybolacaktır.
Kardesim sen yapamazmianlad
Tmm kardesim anladim peki bu art dediginiz olay ne ne ise yariyor
romu temiz yüklediğinden emin ol(cwm sürümünün 6.0.4.5 olduğundan da) bir de roma ek olarak tweak-script bilmem ne yükleme böylelikle ART kullanabilirsin
bi sorum olacak. art ı aktifleştirdikten sonra yüklediğim uygulamalar oldu bunlar art sistemine göre çalışacak mı ?Evettamamdır sorun çözüldüşimdi stock dan cm11 e döndüm.
bi sorum olacak. art ı aktifleştirdikten sonra yüklediğim uygulamalar oldu bunlar art sistemine göre çalışacak mı ?
Diger cm10.1 den daha iyi mi
Saf cm10.1 mi yoksa unbelievable romda misin ? Stock su an memnun ediyo beni yaforza JUVE
![]()
saol kardeşim bende 32 gb lık class 10 var bi farkı olmaz sanırımBende art etkinleştirdim ancak bu seferde uygulamalar açılmıyor ne yapmalıyım?
Bu art dediginiz olay ne
Kardesim sen yapamazmisin anladigim kadariyla bu konulara hakimsin cm dark 4.4.2 ye haloyu koyamazmisin hem multiwindow olur hem halo
cwm 6.0.4.4 sürümünü kullanıyorum 6.0.4.5 sürümünü kuranların bazıları telefon birdaha açılmadı diyor sen hangisini kurdun
tamamdır sorun çözüldüşimdi stock dan cm11 e döndüm.
bi sorum olacak. art ı aktifleştirdikten sonra yüklediğim uygulamalar oldu bunlar art sistemine göre çalışacak mı ?
kaynaktan rom derleme konusunda daha fazla bilgi öğrenmem lazım ama yakında kernel çıkarıcam beklemede kalın
kernel yapma işinde kolay gelsin hocam guzel bi kernel bekliyoruz![]()
Sir mordred hocam senden guzel bi cm11 rom editlemeni istiyoruz kernel daha sonra derleme yaparsin