[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bysalih41

scope_123

Üye
Konudaki 5 ocak 2014 tarihli gapps art uyumludur.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
ben art ı etkinleştiremedim bile

romu temiz yüklediğinden emin ol(cwm sürümünün 6.0.4.5 olduğundan da) bir de roma ek olarak tweak-script bilmem ne yükleme böylelikle ART kullanabilirsin
onları denedim ama olmadı

Tolga usb sorunu için birde şu yöntemi dene:

build.prop'tan persist.sys.usb.config=mtp satırının sonundaki mtp'yi ums olarak değiştir ve rebot et sonra bilgisayara bağla dene

scope_123

Üye
romu temiz yüklediğinden emin ol(cwm sürümünün 6.0.4.5 olduğundan da) bir de roma ek olarak tweak-script bilmem ne yükleme böylelikle ART kullanabilirsin

build.prop'tan persist.sys.usb.config=mtp satırının sonundaki mtp'yi ums olarak değiştir ve rebot et sonra bilgisayara bağla dene
denicem sagol fakat stock romdayim su an. :D sen hangi romdasin ?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
evet var exfat desteğiyle 64 gb'lık sd kartları bilgisayardan exfat olarak formatlayıp telefonunda kullanabilirsin
saol kardeşim bende 32 gb lık class 10 var bi farkı olmaz sanırım :)Bende art etkinleştirdim ancak bu seferde uygulamalar açılmıyor ne yapmalıyım?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bu art dediginiz olay ne
Kardesim sen yapamazmisin anladigim kadariyla bu konulara hakimsin cm dark 4.4.2 ye haloyu koyamazmisin hem multiwindow olur hem halo
Yapılır ama şöyle bir olay var onu yaparken kaynak kodların derlenmesi lazım. Kaynak kod derlemede kolay bir iş değil. Ayreten HALO Paranoid Android için tasarlandı. Multiwindow ise OmniRom için tasarlandı. Eğer kodları değiştirirse büyük ihtimal Multiwindow özelliği kaybolacaktır.

anık1

Üye

cwm 6.0.4.4 sürümünü kullanıyorum 6.0.4.5 sürümünü kuranların bazıları telefon birdaha açılmadı diyor sen hangisini kurdun

scandall20

Üye
sir mordred konuyla ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederim :)
Kardesim sen yapamazmianlad
Yapılır ama şöyle bir olay var onu yaparken kaynak kodların derlenmesi lazım. Kaynak kod derlemede kolay bir iş değil. Ayreten HALO Paranoid Android için tasarlandı. Multiwindow ise OmniRom için tasarlandı. Eğer kodları değiştirirse büyük ihtimal Multiwindow özelliği kaybolacaktır.
Tmm kardesim anladim peki bu art dediginiz olay ne ne ise yariyor

NovaTR14

NovaTR14

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred

scope_123

Üye

tamamdır sorun çözüldü ;) şimdi stock dan cm11 e döndüm. :)bi sorum olacak. art ı aktifleştirdikten sonra yüklediğim uygulamalar oldu bunlar art sistemine göre çalışacak mı ?

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
tamamdır sorun çözüldü ;) şimdi stock dan cm11 e döndüm. :)bi sorum olacak. art ı aktifleştirdikten sonra yüklediğim uygulamalar oldu bunlar art sistemine göre çalışacak mı ?
Evet

sir mordred

sir mordred

Üye
Diger cm10.1 den daha iyi mi

saf cm10.1 kullanıyorum nedenide diğer cm10.1'lerin tabanı olması bu sebepten en temizi diyebilirim(samsungun bana göre iğrenç yeşil renginden bıktım cyanogenmod'un mavi rengi daha hoş geliyor
Saf cm10.1 mi yoksa unbelievable romda misin ? Stock su an memnun ediyo beni ya :D forza JUVE :D

saf cm10.1 evet
saol kardeşim bende 32 gb lık class 10 var bi farkı olmaz sanırım :)Bende art etkinleştirdim ancak bu seferde uygulamalar açılmıyor ne yapmalıyım?

32 gb'lık yada 64 gb fark etmez telefonda kullanmak için sadece exfat formatlaman gerekir
Bu art dediginiz olay ne
Kardesim sen yapamazmisin anladigim kadariyla bu konulara hakimsin cm dark 4.4.2 ye haloyu koyamazmisin hem multiwindow olur hem halo

kaynaktan rom derleme konusunda daha fazla bilgi öğrenmem lazım ama yakında kernel çıkarıcam beklemede kalın :)
cwm 6.0.4.4 sürümünü kullanıyorum 6.0.4.5 sürümünü kuranların bazıları telefon birdaha açılmadı diyor sen hangisini kurdun

bende şuan 6.0.4.5 var ve hiçbir sorun yok bundan emin olabilirsin ama yanlış yüklersen telefonunun açılmama gibi bi ihtimali tabikide var

evet aynen dalvik'te iken yüklediğin uygulamalar ART'a dönünce ART'a uyguna hale geliyorlar(otomatikman)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Mücteba

Mücteba

Üye
kaynaktan rom derleme konusunda daha fazla bilgi öğrenmem lazım ama yakında kernel çıkarıcam beklemede kalın :)

kernel yapma işinde kolay gelsin hocam guzel bi kernel bekliyoruz :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Sir mordred hocam senden guzel bi cm11 rom editlemeni istiyoruz kernel daha sonra derleme yaparsin

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye

kernel yapma işinde kolay gelsin hocam guzel bi kernel bekliyoruz :)

teşekkür ediyorum inşallah. kernel hakkında yapmak istediklerimden biraz bahsedebilirim : şimdi kernelin içinde kgsl driver'ları vardır bunlar ekran sürücüleri gibidirler bunları güncellemeyi düşünüyorum(daha fazla grafik performansı ve optimizasyon için) ikincisi daha iyi şarj performansı için ekrana giden voltajı kademeli olarak düşürmeyi planlıyorum(malüm ekran pili en çok sömüren meret) zram'i güncellemeyi düşünüyorum(daha iyi bir ram performansı için) ve eğer yapabilirsem harici bir güç desteğine ihtiyaç duymayan OTG sürücüsü entegre etmeyi düşünüyorum ve daha birsürü güncelleme(kernel işletim sisteminin özü olduğu için iyi bir kernel size en yüksek performansı ve pil ömrünü verir)
Sir mordred hocam senden guzel bi cm11 rom editlemeni istiyoruz kernel daha sonra derleme yaparsin

inşallah rom editleme işinede girebilirim ama kernel işletim sisteminin özü olduğu için hem daha iyi bir performans hemde daha iyi bir pil ömrü için kernel daha önemli diyebilirim ama hatırlattığın için sağol rom editleme işinede bakmayı planlıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve Bysalih41

Üst Alt