[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Bildiğiniz art destekli launcher var mı? romun kendi launcheri uygulama menüsünde klasör oluşturmuyor

maalesef yok ama google amcaya bi sorun derim googleye "ART compatible launcher" diye aratırsanız uygun launcher bulacağınızdan eminim

spazmol

spazmol

Üye
Romu temiz yükledim de Son bir haftadır böyle oldu

sir mordred

sir mordred

Üye
en son sürümü kullananlar şu hataları deneyebilirlermi rica etsem?

1-instagram kamera çalışmıyor. instagramı yükleyin ve internete atmak için instagramın kamerasıyla fotoğraf çekmeyi deneyin siyah ekran geliyor

2-kamera uygulamasını açın(instagram kamera değil normal kamera) ön kameraya geçin ve ayarlardan boyutu değiştirmeyi deneyin kamera uygulamasında zorla kapat'la karşılaşıyorsunuz

bu hataları deneyip onaylayabilirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

anık1

Üye
subway surf kasıyor diyen arkadaşlar ciddimini :) bende hiç takılma olmadıda

burak_102

burak_102

Üye
en son sürümü kullananlar şu hataları deneyebilirlermi rica etsem?

1-instagram kamera çalışmıyor. instagramı yükleyin ve internete atmak için instagramın kamerasıyla fotoğraf çekmeyi deneyin siyah ekran geliyor

2-kamera uygulamasını açın(instagram kamera değil normal kamera) ön kameraya geçin ve ayarlardan boyutu değiştirmeyi deneyin kamera uygulamasında zorla kapat'la karşılaşıyorsunuz

bu hataları deneyip onaylayabilirmisiniz?

hiçbir hata vermedi ikisi de düzgün bende art kullanıyorum şu aninstagram video modundaymış pardon fotograf modunda siyah ekran var ama 2. dediğiniz yok

anık1

Üye
arkadaşlar ben birtürlü art'ı etkinleştiremedim ayarlardan art'ı seçiyorum yeniden başlatılıyor diyor ama açılışta yine dalvik seçili oluyor

sir mordred

sir mordred

Üye
hiçbir hata vermedi ikisi de düzgün bende art kullanıyorum şu aninstagram video modundaymış pardon fotograf modunda siyah ekran var ama 2. dediğiniz yok

teşekkürler cevap için birde bu testi dalvikte yapabilirmisin?

scope_123

Üye
pc telefonu usb kablo ile görmüyor ve çoklu bluetooth transferi gerçekleşmiyor.(tek tek dosya paylaşımı sıkıntısız)pc den telefona dosya aktarımı olmuyor bluetooth ftp active diyor ayarlarda bununla ilgili bir şey bulamadım :s

sir mordred

sir mordred

Üye
pc telefonu usb kablo ile görmüyor ve çoklu bluetooth transferi gerçekleşmiyor.(tek tek dosya paylaşımı sıkıntısız)

hmm bluetooth hatası önceden söylenmişti çoklu mp3 dosyası göndermeyi bide almayı denesene bende sıkıntısız gibi duruyo

ikincisi telefonu usb kablo ile bilgisayara bağlamada samsung usb driver'ları internetten yükle bi de öyle dene
pc telefonu usb kablo ile görmüyor ve çoklu bluetooth transferi gerçekleşmiyor.(tek tek dosya paylaşımı sıkıntısız)pc den telefona dosya aktarımı olmuyor bluetooth ftp active diyor ayarlarda bununla ilgili bir şey bulamadım :s

samsung usb driver'ları unut derleme numarasına 7 kez basarak geliştirici seçeneklerine gir ordan usb hata ayıklaması ve usb hata ayıklama bildirimini onayla tekrar dene

scope_123

Üye
onları denedim ama olmadı

Son düzenleme:
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
instegram da camera calışmıyor

emrah166

Üye
Bu art sistemini nasil aktif edebiliriz acaba? Ayrica art sistem icin sadece gapps dosyasinin uyumlu olmasi yetiyor mu?

anık1

Üye
arkadaşlar ben birtürlü art'ı
etkinleştiremedim ayarlardan art'ı
seçiyorum yeniden başlatılıyor diyor ama
açılışta yine dalvik seçili oluyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
arkadaşlar ben birtürlü art'ı
etkinleştiremedim ayarlardan art'ı
seçiyorum yeniden başlatılıyor diyor ama
açılışta yine dalvik seçili oluyor
Art i ben denedin biraz sıkıntılı bence hic deneme

anık1

Üye
ben art ı etkinleştiremedim bile

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Bu romda exfat desteği varml? yoksa nasıl yapılıyor?

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
art denedim benime telefon acılmadı kaldı öle bi saat bekledim yükledigim uygulamalardan dolayı sanırım

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Eger art a gecmek istiyorsan art uyumlu gapps olmasi gerekir ve ilk kurulumdan sonra hemen art a gecersen 10 dk islem tamam

Üst Alt