Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
:islik

Bu arada Lumia 1520 Ocak sonuna doğru muhtemelen 27-30 Ocak arası,Lumia 525 büyük ihtimalle bu hafta sonuna doğru,Lumia 1320 de şubat ortalarında satışa çıkıyor.:islik
Bir avuç Lumiaya adam gibi bir güncelleme veremedikten sonra,alsınlar o cihazlarıda.......kendileri kullansınlar:)

Hagios

Hagios

Üye
Bir avuç Lumiaya adam gibi bir güncellemeveremedikten sonra,alsınlar o cihazlarıda.......kendileri kullansınlar:)
Sorun çözüldü büyük ihtimalle arkadaşlar.Telefon şu an " verileriniz taşınıyor " aşamasında.Tekrar deneyin.

paganini58

paganini58

Üye
Valla kaldı ileri geri gitmiyor kardeşim yaklaşık 5 dakikadır kaldı... Tam Derken yükle çıktı şimdi yüklüyorum kardeşim ....

@Hagios dediğin yöntemi uyguladım ondanmı oldu bilmiyorum ama bakalım yeniden başladı cihaz şu anda teşekkürler ...

merlin19

merlin19

Üye
An itibari ile sorunsuz güncelleme başladı yükleniyor Lumia 920 :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu metodu denemeden yükleyenler varsa sorun çözülmüş demektir. Eğer sorun devam ediyorsa ve bu metodla sorun çozuluyorsa konu arkadaşımızın olmak kaydıyla ayrı bir çözüm konusu oluşturalım.
Çarklar şu an dönüyor arkadaşlar.Şunu deneyin benim bu şekilde olduğuna inanıyorum.

- Telefonu baştan başlatın.
- Ayarlarda geçici dosyaları silin.
- Telefonu baştan başlatın.
- Yüklemeyi deneyin.

Daha önce hata verdiği %90 küsürlerde hata vermiyor ve %100 de bekliyor yaklaşık bir 4-5dk.Ve güncelleme başlıyor.

Hagios

Hagios

Üye
Valla kaldı ileri geri gitmiyor kardeşim yaklaşık 5 dakikadır kaldı... Tam Derken yükle çıktı şimdi yüklüyorum kardeşim ....

@Hagios dediğin yöntemi uyguladım ondanmı oldu bilmiyorum ama bakalım yeniden başladı cihaz şu anda teşekkürler ...
Bende işe yarayıp yaramadığını anlamadım ama sanırım sorun kalmadı.MS halletmiş olabilir.

paganini58

paganini58

Üye
evet çarklar dönüyor arkadaşın dediğini uyguladım ondamı oldu bilmiyorum ya da kendiliğinden düzeldi güncellemeyi yükledi değerli üyeler, daha doğrusu çarklar dönüyor ...

Bu arada yukarıdakilere ek olarak hatayla ilgili Modem hatası olarak bahsetmişti arkadaş bende o fikirden kaynaklı modeme bir reset attım çözüme faydası oldumu olmadımı emin değilim. ..

Hagios

Hagios

Üye
evet çarklar dönüyor arkadaşın dediğini uyguladım ondamı oldu bilmiyorum ya da kendiliğinden düzeldi güncellemeyi yükledi değerli üyeler, daha doğrusu çarklar dönüyor ...

Bu arada yukarıdakilere ek olarak hatayla ilgili Modem hatası olarak bahsetmişti arkadaş bende o fikirden kaynaklı modeme bir reset attım çözüme faydası oldumu olmadımı emin değilim. ..
İlk denemelerimde modeme res attım ben işe yaramadı hiç.

paganini58

paganini58

Üye
Neyse veriler taşınıyor diyor haydi hayırlısı artık 8.1'e uğraşırız sonra 9 derken filan falan, bu arada cihazın açıldıysa nasıl gerçekten uygulama kapatma dışında bir fark varmı :)

Hagios

Hagios

Üye
Neyse veriler taşınıyor diyor haydi hayırlısı artık 8.1'e uğraşırız sonra 9 derken filan falan, bu arada cihazın açıldıysa nasıl gerçekten uygulama kapatma dışında bir fark varmı :)
Hızlanma var gibi.

paganini58

paganini58

Üye
Geçiş efektleri yumuşatılmış, 4g desteği gelmiş, ama en güzeli uygulamları kapatma olayı tek kayda değer benim nazarımda o var ...

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
O uygulamayı x ile kapatma değilde şöyle aşağı yada yukarı atarak kapatsak bence daha güzel kolaylık çünkü bazen o çarpıya tek el kullanımda elin ulaşmayabiliyor tabiki büyük ekranlı lumialarda o yüzde sıyırma ile kapatma gelmesi lazım

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
arkadaşlar yeni kilit ekranı resimlerine bakmayı unutmayın :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
An itibariyle bende güncelledim :) sonunda microsoft soruna çözüm buldu :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
O uygulamayı x ile kapatma değilde şöyle aşağı yada yukarı atarak kapatsak bence daha güzel kolaylık çünkü bazen o çarpıya tek el kullanımda elin ulaşmayabiliyor tabiki büyük ekranlı lumialarda o yüzde sıyırma ile kapatma gelmesi lazım
oda gelicekti Ali bey öyle söylemişti ama şuan ne aşamada bilemiyorum gelirsede 8.1 de gelir

ArMaGeDdOn_87

Üye
8.1 ile şu klavye yi de bi düzeltseler çok iyi olur

Rainesto

Rainesto

Üye
hiçbirşey değiştirmedim deniyorum

onursarii

Üye
820lere de 1 hafta içinde gelir herhalde

Üst Alt