Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
Sponsorlu Bağlantılar
luckysleven
Üye
diger modellere guncellemeyi baya bir bekleriz herhalde dimi
omerk88
Üye
arkadaşlar Play to ve Nokia beamer yüklenmiyor
enessrsy
Üye
Glance ekrandaki saat boyutu baya bir küçülmüş bildirim simgelerinin gelmesiyle birlikte, benim gibi gözü bozuklar için iyi bir haber değil
Bu arada Storyteller dün akşam yüklenmiyordu fakat şimdi yükledim ve çalışıyor.
ski konuları hiç okuma alışkanlığı yok bizde kaç kişi aynı şeyi yazdı bölgeyi abd yap wifi açık olsun tel rest at tabi bu arada "play to" ya gir "nokia play to" yükle diye seçenek çıkacak onu kur ve kullan şuan beramer için çözüm yok ama "nokia play to" sorunsuz çalışıyor
OttomaN TigeR
Üye
Güncelledim sonunda.
inferno
Üye
müdahele etmişler büyük ihtimal gece bende 5 6 defa denememe ramen güncelleme yapmamıştı
şimdi güncelleme yapıyor.
yasirtaha
Üye
arkadaşlar Türkcell romların son numarası kaç bilgi alabilirmiyim
ski konuları hiç okuma alışkanlığı yok bizde kaç kişi aynı şeyi yazdı bölgeyi abd yap wifi açık olsun tel rest at tabi bu arada "play to" ya gir "nokia play to" yükle diye seçenek çıkacak onu kur ve kullan şuan beramer için çözüm yok ama "nokia play to" sorunsuz çalışıyor
fidleri deneyin birde bende normal şekilde kurmuştu ancak
103.13.29.118 8888 olarak
bloodrap
Üye
Arkadaşlar Nokia beamer mağazada yok
Dejavuex
Üye
Kumlama hala var bende neden acaba ?
dilmenibrahim
Üye
Ben Gece 01,45 de indirdim hemde wifi den uzakta damla damla çekti güncellemeyi acaba yine hatamı verecek derker türlü zorluklarla indirdi sıfırladığım yanıma kar kaldı yani
Makale_Helvetia
Üye
820 için de başlamış yavaş yavaş..çoğu ülkede güncelleme aktiflenmiş..bize de gelir yakında
dilmenibrahim
Üye
göz atmada renkler nereden ayarlanıyordu kırmızıydı şimdi değişik renklerde var ama nereden açılıyordu
dinime küfreden Müslüman olsa, bana diyorsun ama senin de pek okuduğun yok birader bizde biliyoruz bölge ayarlarını ama kastettiğim bölge ayarına rağmen olmaması.54 say
Dinime küfreden müslüman olsa bana diyorsun ama birader senin de pek okuduğun yok galiba bizde biliyoruz bölge ayarlarını ama onu yapmamaza rağmen olmaması
dinime küfreden Müslüman olsa, bana diyorsun ama senin de pek okuduğun yok birader bizde biliyoruz bölge ayarlarını ama kastettiğim bölge ayarına rağmen olmaması.54 say
ilk olarak daha düzgün cümleler kurarasanız iyi olur ben bölge abd yapınca kuruldugunu söylüyorum belki bu gün bir şeyler yapılmıştır program üzerinde her gün değişiyor zaten yakında sorunsuz şekilde kurulur
Son düzenleme:
dilmenibrahim
Üye
göz atmada renkler nereden ayarlanıyordu kırmızıydı şimdi değişik renklerde var ama nereden açılıyordu
Öyle olması gerekiyor ama yok Arkadaşın 925 in içinde ayarlarda göz atma dokunma ayrı ayrı renklerde dokunmada ama benim 920 de
Ekran + Dokunma menüsünün içinde göz atmada yok renk seçenekleri ekran var lumia renk profilleri diye dokun var hassasiyet göz atma var kapalı zamanlanmış sürekli diye
gece modu da açık olunca sadece saat açılıyor
OttomaN TigeR
Üye
Sistem uygulamalarını güncelle İbrahim.
erndrdyk
Üye
arkadaşlar soran oldumu bilmiyorum ama 50 sayfaya bakamadım Black e özel klasorleme nasıl oluyor