ferit.61
Üye
Katılıyorum ustam bende sana.
Microsoft un en baba ortağı Nokia, ama güncellemeye gelince HTC Samsung
Nokia anca cihaz çıkarsın boyutlarını değiştirerek bir yerlerden ekleyip çıkartarak.
Cihazlar güzel ve Nokia ya olan da bir sempatimiz var yıllardır.
Dün yazdım abi, sırf 16 gb lık 925 i mi 32 liğe çevirmek için zararına girsemde çıkardım elimden daha almadım cihaz ama.
Çünkü bu güncelleme muhabbetlerinden dolayı sıkıldım.
Sistemin bir artısı sadece stabil başka birşey yok.
Aklıma şu sorular geldi, zaten arayüzü sade arka plan, resim, kişiselleştirme tema vs... birşeyler yapılamıyor.
Zaten bir de ram sınırı koymuş ki uygulama geliştiricilerine ızıdrap olmak için.
Bu kadar kısıtlı bir sistem, ram sınırı da varsa tabiki stabil olacak.
Bir bir açılsın bazı özellikler veya kısıtlamalar kaldırılsın bakalım o stabilite kalacak mı ?
Bunun korkusundan galiba ram kısıtlaması koydu Microsoft.
1 GB ramin atıyorum sadece 150 veya 250 mb ı na izin veriyorsan daha ne çıkardın 2 gb ramli telefonlar şimdiden ??
Microsoft un en baba ortağı Nokia, ama güncellemeye gelince HTC Samsung

Nokia anca cihaz çıkarsın boyutlarını değiştirerek bir yerlerden ekleyip çıkartarak.
Cihazlar güzel ve Nokia ya olan da bir sempatimiz var yıllardır.
Dün yazdım abi, sırf 16 gb lık 925 i mi 32 liğe çevirmek için zararına girsemde çıkardım elimden daha almadım cihaz ama.
Çünkü bu güncelleme muhabbetlerinden dolayı sıkıldım.
Sistemin bir artısı sadece stabil başka birşey yok.
Aklıma şu sorular geldi, zaten arayüzü sade arka plan, resim, kişiselleştirme tema vs... birşeyler yapılamıyor.
Zaten bir de ram sınırı koymuş ki uygulama geliştiricilerine ızıdrap olmak için.
Bu kadar kısıtlı bir sistem, ram sınırı da varsa tabiki stabil olacak.
Bir bir açılsın bazı özellikler veya kısıtlamalar kaldırılsın bakalım o stabilite kalacak mı ?
Bunun korkusundan galiba ram kısıtlaması koydu Microsoft.
1 GB ramin atıyorum sadece 150 veya 250 mb ı na izin veriyorsan daha ne çıkardın 2 gb ramli telefonlar şimdiden ??