Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
620 yee denim nasıl yüklerim

versino2

versino2

Üye
Valla denim daha iyide şarjı berbat ötesi.abi kaç kere sıfırladım hiç duzelme yok kullanımda ikişer ikişer gidiyor durduğu yerde 1 1 azalıyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla denim daha iyide şarjı berbat ötesi.abi kaç kere sıfırladım hiç duzelme yok kullanımda ikişer ikişer gidiyor durduğu yerde 1 1 azalıyor

Bir hafta beklemek gerekiyor rayına oturması için. Ayrıca sıfırlamanın arkasında bir sürü uygulama yüklüyor, arka plan görevleri ayarsız oluyor v.s. Sen bunların hepsini dikkate aldın mı? Benim şarjım gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve byibo
byibo

byibo

Üye
Bir hafta beklemek gerekiyor rayına oturması için. Ayrıca sıfırlamanın arkasında bir sürü uygulama yüklüyor, arka plan görevleri ayarsız oluyor v.s. Sen bunların hepsini dikkate aldın mı? Benim şarjım gayet iyi.
dediklerine katılıyorum bende memnunum şarj konusunda hiçbir sıkıntı görmedim ayrıca profilindeki emekli amiral L920 yazısı hoşuma gitti abi

versino2

versino2

Üye
Bi tek whats ap,twitter,takvim ve müzik açık arka planda bende bozuk.Elimi dokunmaya korkuyorum telefona

atakanakata

atakanakata

Üye
lumia 630 a hala denim gelmedi. unuttular 630 u :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
630 için Hindistanda başlamış güncelleme yakında burayada gelir herhalde..

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Denim'den sonra telefon şarj olmakta zorlanıyor gibi. Sanki şarj süresi son güncellemeden önce daha kısaydı. Telefon dolmak bilmiyor şimdi. Ama şu ana ekrandaki tile klasörleme olayı güzel olmuş. Onlarca irili ufaklı tileyi birkaç tile içine koyabiliyoruz ve kullanımı da oldukça pratik.

emz

emz

Üye
Denim'den sonra telefon şarj olmakta zorlanıyor gibi. Sanki şarj süresi son güncellemeden önce daha kısaydı. Telefon dolmak bilmiyor şimdi. Ama şu ana ekrandaki tile klasörleme olayı güzel olmuş. Onlarca irili ufaklı tileyi birkaç tile içine koyabiliyoruz ve kullanımı da oldukça pratik.

Bende emin olmadığımdan yazmamıştım ama şarj olması uzadı. Yavaşladı resmen. Acaba neden? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

skynet

Üye
Aynen şarj dolum süresi uzadı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yarın 630'a güncelleme gelsin artık. Üvey evlat :ehe

• Beğen
Tepkiler: skynet
saynesim

saynesim

Üye
lumia 630 an itibariyle denim güncellemesi geldi

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Hadi hayırlı olsun

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
Denim macerası noktalanmadan son pozumu vereyim bari :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
...decode...

...decode...

Üye
Poz zamanı :sirit::sirit:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Dexter Morgan