Haber Nokia Black Güncellemesi 520 620 Ve 1020 Için Ilk Olarak Ocak Ayinda Geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
iyi iyi 620 ye geliyor :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Kaynak var mı?

Texedo

Texedo

Üye
Acaba ne gibi yenilikler gelcek ? Bu gdr3 dediğiniz olay nedir acaba ? Ben yeni yeni takılmaya başlıyorum foruma da , fazla bi bilgim yok nedir acaba ?

LumiaKurbanı

Üye
    Konu Sahibi
Acaba ne gibi yenilikler gelcek ? Bu gdr3 dediğiniz olay nedir acaba ? Ben yeni yeni takılmaya başlıyorum foruma da , fazla bi bilgim yok nedir acaba ?
  • Erişilebilirlik . Biz görme engelli müşterileri için çeşitli iyileştirmeler yaptık.
  • Depolama . Şimdi kolaylıkla telefonunuzun depolama alanı boşaltın ve geçici dosyaları yönetebilirsiniz. Yeni kategoriler yer alıyor göstermek.
  • Modu Sürüş. direksiyonuna dalıp hissediyor musun? Modu Sürüş Eğer yolda odaklanmasına yardımcı gelen aramaları ve metin mesajlarını en aza indirmek için izin verir.
  • Ekran . Yatakta E-postaları okurken? Sizin telefonunuzu hareket zaman kaymamasını böylece ekran yönünü kilitlemek olabilir.
  • Wi-Fi . Sağ dışarı telefonunuzda hücresel veri koruma başlayın kutusunda-şimdi kurmak sırasında Wi-Fi bağlanabilirsiniz.
  • İnternet paylaşımı . Şimdi Bluetooth üzerinden onları eşleştirme tarafından Microsoft Windows 8.1 cihazlardan telefonunuzun hücresel veri bağlantısını kullanabilirsiniz.
  • Bluetooth. Çeşitli düzeltmeler bilinen sorunları gidermek üzere yapılmış ve iyileştirmeler Bluetooth aksesuarları için bağlantı kalitesi için yapılmıştır.
  • Zil. şimdi zil sesleri ile daha fazlasını yapın. Metin mesajları için zil sesleri, bu yüzden bile bakmadan sizi manifatura kim bileceksiniz. Daha fazla şeyler-metin mesajları, sohbet mesajları, e-postalar, sesli mesaj ve hatırlatmalar için özel zil sesleri kullanın.
  • App switcher . Geriye bakma. Onlarla bittiğinde Şimdi hızlı yakın uygulamalar App switcher kullanabilirsiniz.
  • Diğer iyileştirmeler . Windows Phone için birçok iyileştirmeler içerir. tam türkçe değil ama olsun .:D.

Texedo

Texedo

Üye
az önce okudum hepsini sagol bu arada , yanlzı bu gdr 3 ney ben onu ayıkamadım :D

LumiaKurbanı

Üye
    Konu Sahibi
az önce okudum hepsini sagol bu arada , yanlzı bu gdr 3 ney ben onu ayıkamadım :D
gdr3 microsoftun verdiği tüm wp8 cihazlarına gelen güncellleme nokia black ise sadece NOKİA LUMİA CİHAZLARINA GELEN GÜNCELLEMELERE DENİYORUM .:D.

saynesim

saynesim

Üye
hayırlısı umarım güzel şeyler olacak

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar şuan 1520'de BLACK zaten var değil mi?
İncelemelerinde ekstra bir atraksiyon yok o nedenle GDR3'UN üzerine pek birşey ekleyceklerini sanmıyorum.Ufak tefek menüye ses,kamera iyileştirmeleri vs vs gibime geliyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Yalnız şöyle bir durum var, senin kaynak gösterdiğin Telus bir teknoloji şirketi ve gsm şirketi. Orada sadece Telus'un wp telefonlara gdr3 güncellemesini dağıtacağından bahsedilmiş. Yani Telus'un güncellemeleri vereceği tarih tüm global dağıtımın yapılacağı tarih değil. Türkiye güncellemeleri önce alan ülkelerden biri. Bence daha erkeb bile alabilir. Buradaki tarih Türkiyeyi tam olarak bağlamaz yani.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, BrahimOkumus ve luckysleven
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Yalnız şöyle bir durum var, senin kaynak gösterdiğin Telus bir teknoloji şirketi ve gsm şirketi. Orada sadece Telus'un wp telefonlara gdr3 güncellemesini dağıtacağından bahsedilmiş. Yani Telus'un güncellemeleri vereceği tarih tüm global dağıtımın yapılacağı tarih değil. Türkiye güncellemeleri önce alan ülkelerden biri. Bence daha erkeb bile alabilir. Buradaki tarih Türkiyeyi tam olarak bağlamaz yani.
Ya hani yılbaşına kadar bütün wp8 Li cihazlar gdr3 + Nokia Black alacaktı. Nsuya düşsün artık şu güncelleme ya kameralarımızda yazılımsal sorun var.

skynet

Üye
Desenize buda amber muhabbetine dönecek : ?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nokia ve MS batacak en sonunda akıllanacaklar. Amerikadan 5S getittiriyorum zaten bunlarla uğraşmaya değmez verecekleri güncellemede sanki sistemi değiştiriyor. Benim tek istediğim kamera iyileştirmesi.

LumiaKurbanı

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ve MS batacak en sonunda akıllanacaklar. Amerikadan 5S getittiriyorum zaten bunlarla uğraşmaya değmez verecekleri güncellemede sanki sistemi değiştiriyor. Benim tek istediğim kamera iyileştirmesi.
5s dede ios 7 sorun android çakması gibi .:D.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
neden 820 920 925 gibi üst versiyon cihazlar sonra 1020 de üst ama diğerleri

OozyStaw

OozyStaw

Üye
yav arkadaş şu 8.1 i çok merak ediyorum onuda ben askere gitmeden vermeyecekler herhâlde:)
8.1 geç gelir benim tahminimce çünkü bilgisayarlarda adam akıllı çalışmadı grafik ve blutut sürücülerinde sorun çıktı benim düşüncem ama hiç bir yerden görmedim Tüm telif hakları bana aittir sorumluluğuda :D

dakamon

dakamon

Üye
Sanırım 8.1 ile de bi şey olacağı yok. Ağzımıza bi parmak bal çalarlar o kadar. Sistemin alt yapısında bizim pek önemsemediğimiz ama günlük hayatta aslında çok önemli olan o kadar eksik varki. Örneğin wifi ler için eap ttls güvenlik sertifikası desteği yok. Bu ne derseniz örneğin üniversitenizin öğrencileri için ücretsiz wifi sine bağlanmak için bu desteğin telefonunuz tarafından verilmesi lazım. Android ve ios ta var ama WP8 de yok.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt