ilk sayfada verdim kardeşimKaynak var mı?

Acaba ne gibi yenilikler gelcek ? Bu gdr3 dediğiniz olay nedir acaba ? Ben yeni yeni takılmaya başlıyorum foruma da , fazla bi bilgim yok nedir acaba ?
.gdr3 microsoftun verdiği tüm wp8 cihazlarına gelen güncellleme nokia black ise sadece NOKİA LUMİA CİHAZLARINA GELEN GÜNCELLEMELERE DENİYORUM .az önce okudum hepsini sagol bu arada , yanlzı bu gdr 3 ney ben onu ayıkamadım![]()
.Ya hani yılbaşına kadar bütün wp8 Li cihazlar gdr3 + Nokia Black alacaktı. Nsuya düşsün artık şu güncelleme ya kameralarımızda yazılımsal sorun var.Yalnız şöyle bir durum var, senin kaynak gösterdiğin Telus bir teknoloji şirketi ve gsm şirketi. Orada sadece Telus'un wp telefonlara gdr3 güncellemesini dağıtacağından bahsedilmiş. Yani Telus'un güncellemeleri vereceği tarih tüm global dağıtımın yapılacağı tarih değil. Türkiye güncellemeleri önce alan ülkelerden biri. Bence daha erkeb bile alabilir. Buradaki tarih Türkiyeyi tam olarak bağlamaz yani.
5s dede ios 7 sorun android çakması gibi .Nokia ve MS batacak en sonunda akıllanacaklar. Amerikadan 5S getittiriyorum zaten bunlarla uğraşmaya değmez verecekleri güncellemede sanki sistemi değiştiriyor. Benim tek istediğim kamera iyileştirmesi.
.Valla bana güzel geldi.5s dede ios 7 sorun android çakması gibi ..
ben kesinlikle beğenmedim çok sorunu var birde o parallaxmıdır herneyse o ....Valla bana güzel geldi.
Aynen benimde çok hoşuma gittiValla bana güzel geldi.
8.1 geç gelir benim tahminimce çünkü bilgisayarlarda adam akıllı çalışmadı grafik ve blutut sürücülerinde sorun çıktı benim düşüncem ama hiç bir yerden görmedim Tüm telif hakları bana aittir sorumluluğudayav arkadaş şu 8.1 i çok merak ediyorum onuda ben askere gitmeden vermeyecekler herhâlde![]()