Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Hagios

Hagios

Üye
Yüklemek için hazırlanılıyor. %100 de durdu.Bir şeyler oluyor sanırım.Direk hata verirdi bu sefer kaldı %100 de.

• Beğen
Tepkiler: paganini58

edtaah

Üye
ya arkadaşlar ben bu nokia yı anlamıyorum madem android telefon çıkaracaktın bizi 1 yıldır salak güncellemlerle ne uğraştırıyor anlamış değilim birde bu cihazla piyasa yaptı adamlar türkiyede yüzde 10 a ulaştılar

PureFood

PureFood

Üye
:domates:Black kuruldu, mağaza kurmaya izin vermiyor aygıtta olmuyor diye. ABD yaptım yine yemedi. Yeter artık Amber'de olduğu gibi Nokia için uykumu bölemem. Çok çektik bir daha yok, gelirse ekime gelmezse..... :D neyse ki geldi ama yazılımlar yüklenemiyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bende ise beamer kuruluydu zaten bu güncellemeden sonrada çalıştı sorunsuz olarak,bende sorunlu olanlar Play To ve Nokia storyteller.Play to 2.29 sürüm yüklüydü o çalışmıyor,3.0 sürümü ise indirmeye izin vermiyor tıpkı storytellerde olduğu gibi
play to abd yapınca kuruluyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
play to abd yapınca kuruluyor
Play To kuruluyor ve bende kurulu zaten, ama açınca güncelleme gerektiği ni söylüyor ve yönlendiriyor son sürüm olan 3.0 a işte o yüklenmiyor

Hagios

Hagios

Üye
Hello Everyone,

We believe we resolved the issue, and you should now be able to take the update on your phone.

If you run into the same error message again, please let us know.

Thank you,

Eli A.

Çarklar şu an dönüyor arkadaşlar.Şunu deneyin benim bu şekilde olduğuna inanıyorum.

- Telefonu baştan başlatın.
- Ayarlarda geçici dosyaları silin.
- Yüklemeyi deneyin.

Daha önce hata verdiği %90 küsürlerde hata vermiyor ve %100 de bekliyor yaklaşık bir 4-5dk.Ve güncelleme başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Play To kuruluyor ve bende kurulu zaten, ama açınca güncelleme gerektiği ni söylüyor ve yönlendiriyor son sürüm olan 3.0 a işte o yüklenmiyor
bende onu diyorumya bölge abd yapın res atın tele programa girin indir deyin nokia play to yükle seçenek çıakcak kurun deneyin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ali kemal abi bi duyum mu aldın ? :D
:islik

Bu arada Lumia 1520 Ocak sonuna doğru muhtemelen 27-30 Ocak arası,Lumia 525 büyük ihtimalle bu hafta sonuna doğru,Lumia 1320 de şubat ortalarında satışa çıkıyor.:islik

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Hadi 1520 ciler kopuşa :D

paganini58

paganini58

Üye
@Hagios şu an benimkide kaldı :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bende onu diyorumya bölge abd yapın res atın tele programa girin indir deyin nokia play to yükle seçenek çıakcak kurun deneyin
Bunu birkaçkez denedim emin olabilirsin,hatta findlandiya,ispanya,isveç bile yaptım ,sende play To çalışıyormu,denedinmi şimdi

ArMaGeDdOn_87

Üye
Çarklar şu an dönüyor arkadaşlar.Şunu deneyin benim bu şekilde olduğuna inanıyorum.

- Ayarlarda geçici dosyaları silin.
- Yüklemeyi deneyin.

Daha önce hata verdiği %90 küsürlerde hata vermiyor ve %100 de bekliyor yaklaşık bir 4-5dk.Ve güncelleme başlıyor.

ben kapattım tel'i ve yeniden açtım şimdi tekrar deniyorum belki olur :)

Üst Alt