Haber Video: 520, 620, 720, 820, 920, 925 ve 1020 için Nokia Lumia black

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
üst seviyeler tabiki kasmıyor ama bazen şişmeler olup donmalar yaratıyormuş androidte

Tmobile

Tmobile

Üye
üst seviyeler tabiki kasmıyor ama bazen şişmeler olup donmalar yaratıyormuş androidte
evet tabiki oluyor ancak windows phone 8in 512mb ramlarinda hatta 1gb ramde bile yükleniyor sürdülüyor yazıyor androidde öyle yazmıyor bekletiyor aynı şey (kendi fikrim :D.)

beats

beats

Üye
z1 dünyanın en güçlü android cihazı olması lazım birde ultrası var 6.1 inç ancak dediğin gibi sabır sabır yetti artık 8.1 de istediğim gibi olmazsa bende ios a geçiceğim :D.
turbo neden böylesin :) sen böyle gülücük bıraktıkça sana disney karakteri gibi davranmam gerektiğini hissediyorum :) neyse bahsettiğim cihaz şu

andriod de üst seviyeler iyi şuan kitkat ile değişime gittiği de biliniyor

Tmobile

Tmobile

Üye
turbo neden böylesin :) sen böyle gülücük bıraktıkça sana disney karakteri gibi davranmam gerektiğini hissediyorum :) neyse bahsettiğim cihaz şu

andriod de üst seviyeler iyi şuan kitkat ile değişime gittiği de biliniyor
turbo ? dediğim gibi alışkanlık olmuş ama konu açarken koymuyorum neden bu kadar taktınız ?

• Beğen
Tepkiler: beats
dakamon

dakamon

Üye
Kitkat baya stabil olmuş diyorlar hatta 512 mb ramlilerde bile iyi çalışacakmış. Ama daha almadı tabi telefonlar. Bakalım ne zaman alacaklar. Alsınlarda bi görelim.

• Beğen
Tepkiler: beats