iyi gecelerAynen abi.
Bırakıyorum artık, gözüm ağrıdı forumları dolaşa dolaşa arkadaş. Denemeye devam edenlere başarılar diliyorum. İyi geceler herkese.![]()
Şimdi kontrol edildi. Henüz yok.lumia 820 sahipleri de cihazlarını hazırlasınlar. Her an OTA şimşekleri Lumia 820'lere çakabilir.
play to abd yapınca kuruluyorBende ise beamer kuruluydu zaten bu güncellemeden sonrada çalıştı sorunsuz olarak,bende sorunlu olanlar Play To ve Nokia storyteller.Play to 2.29 sürüm yüklüydü o çalışmıyor,3.0 sürümü ise indirmeye izin vermiyor tıpkı storytellerde olduğu gibi
Play To kuruluyor ve bende kurulu zaten, ama açınca güncelleme gerektiği ni söylüyor ve yönlendiriyor son sürüm olan 3.0 a işte o yüklenmiyorplay to abd yapınca kuruluyor
hazırlansınlar da bakalım yükleyebilceklermilumia 820 sahipleri de cihazlarını hazırlasınlar. Her an OTA şimşekleri Lumia 820'lere çakabilir.

yurtdışında 4 ülkede yayınlanmaya başladı. Muhtemelen sabaha öğleye bizde de başlar.Şimdi kontrol edildi. Henüz yok.
Ali kemal abi bi duyum mu aldın ?lumia 820 sahipleri de cihazlarını hazırlasınlar. Her an OTA şimşekleri Lumia 820'lere çakabilir.

o sorun sabaha kalmaz çözülür. Microsof'tan kaynaklanıyor.hazırlansınlar da bakalım yükleyebilceklermi![]()
Hello Everyone,
We believe we resolved the issue, and you should now be able to take the update on your phone.
If you run into the same error message again, please let us know.
Thank you,
Eli A.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
inşallaho sorun sabaha kalmaz çözülür. Microsof'tan kaynaklanıyor.
bekliyoruzbende onu diyorumya bölge abd yapın res atın tele programa girin indir deyin nokia play to yükle seçenek çıakcak kurun deneyinPlay To kuruluyor ve bende kurulu zaten, ama açınca güncelleme gerektiği ni söylüyor ve yönlendiriyor son sürüm olan 3.0 a işte o yüklenmiyor
Ali kemal abi bi duyum mu aldın ?![]()

Bunu birkaçkez denedim emin olabilirsin,hatta findlandiya,ispanya,isveç bile yaptım ,sende play To çalışıyormu,denedinmi şimdibende onu diyorumya bölge abd yapın res atın tele programa girin indir deyin nokia play to yükle seçenek çıakcak kurun deneyin
Evet orda kaldıysa bitmiş demektir hayırlı olsun.Dediğim yöntemi denemişmiydin? Yoksa MS'un müdahalesi mi sonuç verdi ?@Hagios şu an benimkide kaldı![]()
Çarklar şu an dönüyor arkadaşlar.Şunu deneyin benim bu şekilde olduğuna inanıyorum.
- Telefonu baştan başlatın.
- Ayarlarda geçici dosyaları silin.
- Telefonu baştan başlatın.
- Yüklemeyi deneyin.
Daha önce hata verdiği %90 küsürlerde hata vermiyor ve %100 de bekliyor yaklaşık bir 4-5dk.Ve güncelleme başlıyor.