Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Samsung app folder uygulması var zaten ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

620cilerin durumu :D

• Beğen
Tepkiler: skynet, SLH.55, YasirTaHazal ve 1 kişi daha
Tmobile

Tmobile

Üye
620lere 2 ay sonra yükleriz artık o zamana kadar 8.1 gelir belki :D
yok ben kararımı verdim ios a geçiyorum her güncelleme dandik ne geldi şimdi sistemin eksiğimi kapandı hayır kutucuklama gelmiş birtek bu güncellemede bana lazım olan oda marketten uygulama indirip yapılıyordu biraz değişiği ayrıca ios da iphone 4 ten 5s e kadar aynı anda aldı ios 7 yi bizde öylemi hayır iphone 4 dahi herşeyi alıyor ios bekle beni wp8 pişmanlıktır artık bana göre 8.1 de fos 3 ay daha bekliyceğim maalesef .:D.

620cilerin durumu :D
620ye kutucuklama gelmiyebilir .:D.
Hocam olmuyormu yani yokmu öyle bişey ?
var ama nasıl yapılıyor bilen yok .:D.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
yok ben kararımı verdim ios a geçiyorum her güncelleme dandik ne geldi şimdi sistemin eksiğimi kapandı hayır kutucuklama gelmiş birtek bu güncellemede bana lazım olan oda marketten uygulama indirip yapılıyordu biraz değişiği ayrıca ios da iphone 4 ten 5s e kadar aynı anda aldı ios 7 yi bizde öylemi hayır iphone 4 dahi herşeyi alıyor ios bekle beni wp8 pişmanlıktır artık bana göre 8.1 de fos 3 ay daha bekliyceğim maalesef .:D.
Veya GDR2 faciası gibi oldu ilk verdiler sadece gdr2 sonradan amber gibi ? :D

bsavr

bsavr

Üye
Allah allah

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bluetoth 4 gelmedi black ile vay arkadaş.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
gençler şu an app folder aktif deil .bunun küçük uygulama ile aktif edilmesi bekleniyor

Tmobile

Tmobile

Üye
slmrt

slmrt

Üye
klasör olayı yok hiç bi yerde ama kameranın canlılığını falan daha iyi ayarlamışlar , kumlanma düzelmiş güzel olmuş güzel :D

enessrsy

enessrsy

Üye
Lumia 925'e güncelleme görünmüyor şu anda?

swarf

Üye
925'te güncelleme geldi.

Tmobile

Tmobile

Üye
1020 de güncelleme geldi .:D.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kıskandırmayın :(

Üst Alt