Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

plenken

plenken

Üye
Hayırlı olsun. Ben yeni güncelledim Baya uzun sürdü.Darısı sizin başınıza...

tgoksen1

Üye
çok çabuk geldi ya şaşırdım bence :icelim:bizede 2 3gune gelir

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Klasör muhabbeti büyük ihtimal sistem ayarları güncellemesi yapıldıktan sonra geliyordur. Sys app pusherdan bi kontrol edin siterseniz.
Bluetooth 4.0 belki bi başka 4.0 lı cihaz ile kullanıldığında az enerji harcıyordur. MEsela sende 4.0 var ama laptop 3.0 e mecburen 3.0 gibi çalışıyor olabilir.
Şu an için Black güncellemesinin 920 dahil tüm altındaki telefonlara neler getireceğine şahit olamadığımız için erken konuşmamak lazım ama harbiden 620 ölü doğmuş bir telefon benim için lumialar arasında. Alınmaması gereken bir telefon.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Klasör muhabbeti büyük ihtimal sistem ayarları güncellemesi yapıldıktan sonra geliyordur. Sys app pusherdan bi kontrol edin siterseniz.
Bluetooth 4.0 belki bi başka 4.0 lı cihaz ile kullanıldığında az enerji harcıyordur. MEsela sende 4.0 var ama laptop 3.0 e mecburen 3.0 gibi çalışıyor olabilir.
Şu an için Black güncellemesinin 920 dahil tüm altındaki telefonlara neler getireceğine şahit olamadığımız için erken konuşmamak lazım ama harbiden 620 ölü doğmuş bir telefon benim için lumialar arasında. Alınmaması gereken bir telefon.
:(

Tmobile

Tmobile

Üye
620 almadığıma Dua Ediyorum Bende 520 var idarelikten .:D.

sekajmer

sekajmer

Üye
iniyor!!! 1020 için küçük bir güncelleme gelmişti ya o iniyor yada Black iniyor bakarım sonucu yazarım

Heimdalll

Heimdalll

Üye
625le aynı anda çıkardılarda biz mi almadık, aynı telefondan büyük ekranlı çıkarmanın mantığınıda anlamadım zaten bu Nokia nın .....liği

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Rainesto
Heimdalll

Heimdalll

Üye
amaaaan benim şu andaki tek düşüncem subway in pazartesi gelip gelmeyeceği

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler ilk izlenimleriniz neler?

Heimdalll

Heimdalll