bsavr
Üye
Hocam olmuyormu yani yokmu öyle bişey ?yakında çıkar kokusu bununda nokia ..
Hocam olmuyormu yani yokmu öyle bişey ?yakında çıkar kokusu bununda nokia ..
620lere 2 ay sonra yükleriz artık o zamana kadar 8.1 gelir belkiküçük kutunun üzerine bir küçük daha atın ..

yok ben kararımı verdim ios a geçiyorum her güncelleme dandik ne geldi şimdi sistemin eksiğimi kapandı hayır kutucuklama gelmiş birtek bu güncellemede bana lazım olan oda marketten uygulama indirip yapılıyordu biraz değişiği ayrıca ios da iphone 4 ten 5s e kadar aynı anda aldı ios 7 yi bizde öylemi hayır iphone 4 dahi herşeyi alıyor ios bekle beni wp8 pişmanlıktır artık bana göre 8.1 de fos 3 ay daha bekliyceğim maalesef .620lere 2 ay sonra yükleriz artık o zamana kadar 8.1 gelir belki![]()
.
620ye kutucuklama gelmiyebilir .
620cilerin durumu![]()
.
var ama nasıl yapılıyor bilen yok .Hocam olmuyormu yani yokmu öyle bişey ?
.Veya GDR2 faciası gibi oldu ilk verdiler sadece gdr2 sonradan amber gibi ?yok ben kararımı verdim ios a geçiyorum her güncelleme dandik ne geldi şimdi sistemin eksiğimi kapandı hayır kutucuklama gelmiş birtek bu güncellemede bana lazım olan oda marketten uygulama indirip yapılıyordu biraz değişiği ayrıca ios da iphone 4 ten 5s e kadar aynı anda aldı ios 7 yi bizde öylemi hayır iphone 4 dahi herşeyi alıyor ios bekle beni wp8 pişmanlıktır artık bana göre 8.1 de fos 3 ay daha bekliyceğim maalesef ..
620ye kutucuklama gelmiyebilir ..
var ama nasıl yapılıyor bilen yok ..

Allah allahyok ben kararımı verdim ios a geçiyorum her güncelleme dandik ne geldi şimdi sistemin eksiğimi kapandı hayır kutucuklama gelmiş birtek bu güncellemede bana lazım olan oda marketten uygulama indirip yapılıyordu biraz değişiği ayrıca ios da iphone 4 ten 5s e kadar aynı anda aldı ios 7 yi bizde öylemi hayır iphone 4 dahi herşeyi alıyor ios bekle beni wp8 pişmanlıktır artık bana göre 8.1 de fos 3 ay daha bekliyceğim maalesef ..
620ye kutucuklama gelmiyebilir ..
var ama nasıl yapılıyor bilen yok ..
ALLAH ALLAH ?Allah allah
en son 920 almıştı amberi hahaha .Veya GDR2 faciası gibi oldu ilk verdiler sadece gdr2 sonradan amber gibi ?![]()
.520 620 720 ye gelicek o .Bluetoth 4 gelmedi black ile vay arkadaş.
.Hocam olmuyormu yani yokmu öyle bişey ?
Benim bildiğim bu söylediğin tellere amber ile geldi diğer telefonlara black ile gelecekti. Yanlışsam düzeltin.520 620 720 ye gelicek o ..
620ye kutucuklamada mı yokVeya GDR2 faciası gibi oldu ilk verdiler sadece gdr2 sonradan amber gibi ?![]()

daha belli değil .620ye kutucuklamada mı yok
LUMİA ALMAYIN ALDIRMAYIN PİŞMANIM![]()
.
yok black ile geldi diye biliyorum blutooth çok şarj harcıyor şuan 520 de .Wpcentral da da gördüm kutu olayı gelmiş. Ama güncellemeyi kurmadığım için bir şey diyemicem.
Benim bildiğim bu söylediğin tellere amber ile geldi diğer telefonlara black ile gelecekti. Yanlışsam düzeltin.
.kapat aç tekrar dene gelir .Lumia 925'e güncelleme görünmüyor şu anda?
.