Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
destekliycek diye biliyorum çünkü nokia black adlı yazılım güncellemesi ile aktif hale getirilcek
dakamon
Üye
Konu Sahibi
8.1 de en az 2 ayı var
Bay H
Üye
Yerel sitelerden alıntı haber yasak her ne kadar başlıkta ve içerikte oynama da yapsanız geneli olduğu gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteye ait yapabiliyorsanız kendi emeğiniz ile haber yapın yoksa yapsanız da bir yararı olmaz
Bu arada
Dexter Morgan
Üye
Arkadaşlar forumun temizliği açısından Black güncelleştirmesi ile ilgili haberleri ve yorumları bu konudan paylaşalım.
Güncelleme Durumu
Güncelleme şuan itibariyle 1020.925 için indirilebilir.Diğer cihazlar için yakında!
Güncelleme ile gelenler x ile uygulama kapatma Uygulama Klasörü [Yeni] : Benzer ve sık kullandığınız uygulamaları klasörleyebilme özelliği. Nokia Göz Atma Ekranı 2.0 : Kişiselleştirilebilir yeni özellikleri ve bildirim ekranı ile yeni göz atma (glance) ekranı.Ayrıca yenilenen göz atma ekranının daha az enerji tükettiği paylaşılan bilgiler arasında. Bluetooth 4.0 LE : Daha düşük enerji tüketimli, daha hatasız Bluetooth Nokia Refocus ve Nokia Camera (Tüm Cihazlar için) : Nokia’nın başarılı görüntüleme uygulamaları Nokia Beamer : Cihazın ekranını diğer cihazlarla (TV , Bilgisayar vb.) paylaşma özelliği Nokia Storyteller : Nokia World 2013′de tanıtılan uygulama DNG-RAW Formatı : DSLR fotoğraf makinesi kullanıcılarını yakından ilgilendiren ve denge ayarlarına daha iyi imkan tanıyan; dijital ortamda fotoğrafları düzenleyebileceğiniz fotoğraf formatı
Not:Her telefona bütün özellikler gelmiyor.
tanercoskun
Üye
Bu uygulama ile ben telefon daki Digitürk play izlerken görüntüyü tv ye aktarabilecekmiyim en çok bunu merak ediyorum.