Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
8.1 de en az 2 ayı var :D

Bay H

Bay H

Üye
Yerel sitelerden alıntı haber yasak her ne kadar başlıkta ve içerikte oynama da yapsanız geneli olduğu gibi bu siteye ait yapabiliyorsanız kendi emeğiniz ile haber yapın yoksa yapsanız da bir yararı olmaz
Bu arada :kotu::sirit:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar forumun temizliği açısından Black güncelleştirmesi ile ilgili haberleri ve yorumları bu konudan paylaşalım.

Güncelleme Durumu

Güncelleme şuan itibariyle 1020.925 için indirilebilir.Diğer cihazlar için yakında!

Güncelleme ile gelenler
x ile uygulama kapatma
Uygulama Klasörü [Yeni] : Benzer ve sık kullandığınız uygulamaları klasörleyebilme özelliği.
Nokia Göz Atma Ekranı 2.0 : Kişiselleştirilebilir yeni özellikleri ve bildirim ekranı ile yeni göz atma (glance) ekranı.Ayrıca yenilenen göz atma ekranının daha az enerji tükettiği paylaşılan bilgiler arasında.
Bluetooth 4.0 LE : Daha düşük enerji tüketimli, daha hatasız Bluetooth
Nokia Refocus ve Nokia Camera (Tüm Cihazlar için) : Nokia’nın başarılı görüntüleme uygulamaları
Nokia Beamer : Cihazın ekranını diğer cihazlarla (TV , Bilgisayar vb.) paylaşma özelliği
Nokia Storyteller : Nokia World 2013′de tanıtılan uygulama
DNG-RAW Formatı : DSLR fotoğraf makinesi kullanıcılarını yakından ilgilendiren ve denge ayarlarına daha iyi imkan tanıyan; dijital ortamda fotoğrafları düzenleyebileceğiniz fotoğraf formatı

Not:Her telefona bütün özellikler gelmiyor.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bu uygulama ile ben telefon daki Digitürk play izlerken görüntüyü tv ye aktarabilecekmiyim en çok bunu merak ediyorum.

ElectroTR

ElectroTR

Üye
1 gb ve üstü destekleyecek büyük ihtimalle.

Tmobile

Tmobile

Üye
Yerel sitelerden alıntı haber yasak her ne kadar başlıkta ve içerikte oynama da yapsanız geneli olduğu gibi bu siteye ait yapabiliyorsanız kendi emeğiniz ile haber yapın yoksa yapsanız da bir yararı olmaz
Bu arada :kotu::sirit:
düzeltildi

yeminli06

yeminli06

Üye
ayrıyetten x ile uygulama kapatma GDR3 e ait Black güncellemesi ile gelmiyor
:sirit:

slmrt

slmrt

Üye
Mb yazmıyoda 7-8 dk sürdü enfazla

skynet

Üye
Kuran arkadaşlardan detaylı inceleme bekliyoruz :)

slmrt

slmrt

Üye
abi hadi 8.1 ide versinler yaa :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Coming Soon mu daha yakın oluyor yoksa Waiting For Approval mı? 920 için soruyorum.

slmrt

slmrt

Üye
coming soon daha yakın

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
İyi bari. Bu arada 820 altına 512mb sınırlaması geliyormuş :p
:dayak::destere: Tamam tamam vurmayın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici