Haber Gta: San Andreas, Windows Phone’a Önümüzdeki Hafta Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
an itibarıyle note 2 nin şuanlık çalıştırmadığını öğrendim :) nasıl bir oyun olmuş acaba ? :)
yeni br güncelleme ile note 2 de çalıştırıyormuş. Ama oyun halen Windows Phone'ye daha gelmedi :(

HalfEvil333

Üye
Her türlü işletim sistemine çıkar bizim wp ye en son .. Neden böyle anlamıyorum sen androide çıkarsan ne yazar millet satın almayacak ki senin oynunu apk di bilmem neydi ordan burdan bulup indirecek çıksın da satın alalım diyen müşteriyi bekletmeyi akıl mantık almıyor ya ...

serecans

serecans

Üye
hadi be kardeşim ya hadi ya Bi gelemedinhadi be kardeşim ya hadi ya Bi gelemedin

PureFood

PureFood

Üye
iphone'da oynanışı izledim çok duygulandım yav :D türkçe yama yapsak ne güzel olurdu :D :D :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
nerede bu halen çıkmadı ya. :(

sekajmer

sekajmer

Üye
isterse donsunda bize de çıktı desek ya belki sorunlar vardır ama hepsini aynı hafta içinde sunması gerekirdi

blackcemre

Üye
İlk çıktığında ücretsiz mi olacak?

sekajmer

sekajmer

Üye
:agla:agla:agla

alical33

alical33

Üye
vaz geçtiler herhalde wp ye çıkmayacak androide güncelleme bile verildi bizde daha yok

sekajmer

sekajmer

Üye
konu 12 aralıkta açıldı ve biz 23 aralıktayız 11 gün geçti ya bir Yapıcı'da sözünde dursun

BelaMonte

BelaMonte

Üye
abi ciddiyim günlerdir nefessiz bekliyorum çıkmasını. Hala çıkmadı.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
"Windows Phone kullanmak sabretmeyi öğrenmektir"
Bahadır :D

saynesim

saynesim

Üye
sabrın sonu selamettir biz neler bekledik

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
Akhtoher

Akhtoher

Üye
2 bin TL ver ondan sonra bekle dur fesuphanallah ya bunlar babadan oğula nesil galiba bir bitmediler arkadaş ya bir güncelleme bir oyun da zamanında gelsin arkadaş. Tamam sakinim.