sekajmer
Üye
yes kasıyorşişme derken kasıyormu

yes kasıyorşişme derken kasıyormu

akşama görüşürüzyes kasıyor![]()

Bende de sadece ilk başta çok hafif kasıyor sonra bir şey yok.nova3 kasmıyor mu? Ben inanamam buna. Youtubedem oynayan başka telefonlarla,da izledim onlarda da kasıyorfu. Ama benşm tel daha çok kasyordu. Hatta videosunu çektim. İnanılmaz kasıtordu?????
Takılma yok da yavaşlama çok fazla var arka planda çalışan uygulamalara bakıyorum hayırdır diye sadece whatsapp izin verilmiş durumda bu şekilde iken yavaşlama sinir bozucu.şişme derken kasıyormu
Vay arkadaş adam sanki kasmayan cihaza iftira atmışakşama görüşürüz![]()
kasıyorsa kasıyordur nedir yani 
valla 30dk falan yonadım deneme sürümü olarak indirdim bir yere kadar geldi ordan sorna sıfırladı galiba öyle bir şeyler oldu takılam yok kasmada çok az var gibi ama o kadar abartılacak bir şey değil bence ama tabiki olmaması gerekiyor bu arada oyunun bir hatasına buldumTakılma yok da yavaşlama çok fazla var arka planda çalışan uygulamalara bakıyorum hayırdır diye sadece whatsapp izin verilmiş durumda bu şekilde iken yavaşlama sinir bozucu.
Vay arkadaş adam sanki kasmayan cihaza iftira atmışkasıyorsa kasıyordur nedir yani
![]()

valla 30dk falan yonadım deneme sürümü olarak indirdim bir yere kadar geldi ordan sorna sıfırladı galiba öyle bir şeyler oldu takılam yok kasmada çok az var gibi ama o kadar abartılacak bir şey değil bence ama tabiki olmaması gerekiyor bu arada oyunun bir hatasına buldum![]()

Diğer platformlar ne zaman unutursa oyunu biz o zaman alırız.