Haber Gta: San Andreas, Windows Phone’a Önümüzdeki Hafta Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
nova3 kasmıyor mu? Ben inanamam buna. Youtubedem oynayan başka telefonlarla,da izledim onlarda da kasıyorfu. Ama benşm tel daha çok kasyordu. Hatta videosunu çektim. İnanılmaz kasıtordu?????

osmanmert99

osmanmert99

Üye
nova3 kasmıyor mu? Ben inanamam buna. Youtubedem oynayan başka telefonlarla,da izledim onlarda da kasıyorfu. Ama benşm tel daha çok kasyordu. Hatta videosunu çektim. İnanılmaz kasıtordu?????
Bende de sadece ilk başta çok hafif kasıyor sonra bir şey yok.

sekajmer

sekajmer

Üye
artık çık ya çık yeter ya :birak:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Takılma yok da yavaşlama çok fazla var arka planda çalışan uygulamalara bakıyorum hayırdır diye sadece whatsapp izin verilmiş durumda bu şekilde iken yavaşlama sinir bozucu.
Vay arkadaş adam sanki kasmayan cihaza iftira atmış :) kasıyorsa kasıyordur nedir yani :)
valla 30dk falan yonadım deneme sürümü olarak indirdim bir yere kadar geldi ordan sorna sıfırladı galiba öyle bir şeyler oldu takılam yok kasmada çok az var gibi ama o kadar abartılacak bir şey değil bence ama tabiki olmaması gerekiyor bu arada oyunun bir hatasına buldum :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
valla 30dk falan yonadım deneme sürümü olarak indirdim bir yere kadar geldi ordan sorna sıfırladı galiba öyle bir şeyler oldu takılam yok kasmada çok az var gibi ama o kadar abartılacak bir şey değil bence ama tabiki olmaması gerekiyor bu arada oyunun bir hatasına buldum :)

Spider man Halo Spartan Assolt a bakarak azıcık ders alması lazım :)

dücane

dücane

Üye
Bundan 5 gün önce Rockstar´dan resmi sitesinden böyle bir aciklama geldi...

"Hey guys, it's great to see so much excitement for the release of San Andreas on mobile. For those inquiring about Android and Windows Phones versions, those will be available later this month, stay tuned to the Rockstar Newswire for more details soon."

Yani Android ve Windows Phone 8 versiyonlari bu ay sonuna dogru gelecek diye, fakat o yaziyi söyle degistirmisler

"Hey guys, it's great to see so much excitement for the release of San Andreas on mobile. Please note that it's also currently available for Android, and please stay tuned for the Windows Phones version release coming soon."

Android versiyonu mevcut, WP yakinda... Ilk önce gecen hafta gelecek dediler, sonra bu ay sonuna kadar diye, simdi de yakinda oldu... Hayirlisi olsun artik

Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Peocawe

Peocawe

Üye
Gelmiyosa illa ki vardır bi bildikleri.

Peocawe

Peocawe

Üye
Edit: tapatalk hatası :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya bütün firmalar ters beyinle çalışıyorlar. Önce"bir hafta sonra" sonra "bu ay sonu" sonra "yakında" olmaz ki böyle... İlkten yakında diyip sonra ay sonu ve bir hafta sonra demeleri gerekiyordu.
tabi wp kullanıcıları hep böyle bekletildi, bunu da beklerler hesabı.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve BLasTeaR
sekajmer

sekajmer

Üye
madem gelmiyor bende N9 a yükleyeyim GTA sa i :D çökertim bir telefonu

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yeni haber : Gta San Andreas Windows Phone'a gelmiyor!
diye bir haber görmeyiz inşallah :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
her seferinde konu başlığını tekrar okuyup haftaya gelecekmiş gibi düşünün

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve ceza87
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arada bir isyan edesim geliyor bu windows phone'a

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Diğer platformlar ne zaman unutursa oyunu biz o zaman alırız.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Rock Ve Roll

tgoksen1

Üye
daha çooooooooooook bekleriz biz çoooooooooooooooooooooook:nargile::bablik:

respection123

Üye
Böyle giderse başlığı düzeltmen lazım @papakudioflu Abi :gul: