512 ram li olanı hiç olmayacaktır sanırım
Android için yayınlanmış.
WP8 için de eli kulağındadır![]()
androide geldi de nsıl geldi hep sorunlu puan ortalaması 2 de note 2 desteklemiyomuş bide
ama konu açılalı bir haftayı geçti ama hala çıkmadı![]()
nitdroidli n9 kaldırır mı acababence kaldırırnitdroidli n9 kaldırır mı acaba

ne sorunu la ben oynuyorum uydurma.androide geldi de nsıl geldi hep sorunlu puan ortalaması 2 de note 2 desteklemiyomuş bide
ama konu açılalı bir haftayı geçti ama hala çıkmadı![]()
önce üslubuna dikkat et güncelleme boşuna mı geldi sorun yoktuda güncellemeyle düzeltilmiş demekkine sorunu la ben oynuyorum uydurma.
saat 12'yi geçmediğine göre yarın diyebiliriz.Oyunun bugün wp8 için yayınlanacağına dair haberler var umarım doğrudur.

samimiyet olsa desin sıkıntı yokta tanımaz etmez öyle diyor bide bana uydurma diyor adam okadar haberlerin hepsi yalan demekki"la" kelimesi her ne kadar "lan" kelimesinin kibar hali olsa veya televizyonda normalmiş gibi espri ile söylense bile bu tür forumlarda hoş karşılanmıyor![]()

Temple run 2 son ayarda iken kastığına göre bu oyundan fazla ümitlenmemek gerekli. Adreno 225 ile birlikte fazla bir stabil oyun performansı sunacağını düşünmüyorumşu oyun çıksın direk satın alacağı. Umarım spider man ve The Dark Knight gibi kasma olmaz. Yoksa hayal kırıklığına uğrarım.
temple run 2 insin bide ben deniyim. ama hakikaten grafik kartı yetmeyecek gibivisual quality yi best e getirdim herhangi bir takılma yokTemple run 2 son ayarda iken kastığına göre bu oyundan fazla ümitlenmemek gerekli. Adreno 225 ile birlikte fazla bir stabil oyun performansı sunacağını düşünmüyorum