Haber Gta: San Andreas, Windows Phone’a Önümüzdeki Hafta Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
android ve ios da millet kaçak goçek çekiyor oyunu bir tek bizde böyle bir ihtimal yok buna rağmen hala çıkmadı oyun ...

carew89

carew89

Üye
512 ram li olanı hiç olmayacaktır sanırım

• Beğen
Tepkiler: skynet, Peocawe ve BLasTeaR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Android için yayınlanmış.
WP8 için de eli kulağındadır :hmmm

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İNŞALLAH İNŞALLAH! ya hemen çıksın günlerdir bekliyoruum

MaxipmaN

Üye
512 ramli telefonlara çıkma ihtimalı mantıken duşuk

sekajmer

sekajmer

Üye
versiyon 1.0 dan v.1.0.2 oldu bile android'de :) gelsin varya oooo

alical33

alical33

Üye
androide geldi de nsıl geldi hep sorunlu puan ortalaması 2 de note 2 desteklemiyomuş bide :D
ama konu açılalı bir haftayı geçti ama hala çıkmadı :hmmm

sekajmer

sekajmer

Üye
androide geldi de nsıl geldi hep sorunlu puan ortalaması 2 de note 2 desteklemiyomuş bide :D
:kop:nitdroidli n9 kaldırır mı acaba

partyhard

Üye
ne sorunu la ben oynuyorum uydurma.

sekajmer

sekajmer

Üye
"la" kelimesi her ne kadar "lan" kelimesinin kibar hali olsa veya televizyonda normalmiş gibi espri ile söylense bile bu tür forumlarda hoş karşılanmıyor :)

Bay H

Bay H

Üye
Oyunun bugün wp8 için yayınlanacağına dair haberler var umarım doğrudur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oyunun bugün wp8 için yayınlanacağına dair haberler var umarım doğrudur.
saat 12'yi geçmediğine göre yarın diyebiliriz. :ehe

oyun yarın mağazada olacak büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
alical33

alical33

Üye
"la" kelimesi her ne kadar "lan" kelimesinin kibar hali olsa veya televizyonda normalmiş gibi espri ile söylense bile bu tür forumlarda hoş karşılanmıyor :)
samimiyet olsa desin sıkıntı yokta tanımaz etmez öyle diyor bide bana uydurma diyor adam okadar haberlerin hepsi yalan demekki :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
şu oyun çıksın direk satın alacağı. Umarım spider man ve The Dark Knight gibi kasma olmaz. Yoksa hayal kırıklığına uğrarım.

Bay H

Bay H

Üye
şu oyun çıksın direk satın alacağı. Umarım spider man ve The Dark Knight gibi kasma olmaz. Yoksa hayal kırıklığına uğrarım.
Temple run 2 son ayarda iken kastığına göre bu oyundan fazla ümitlenmemek gerekli. Adreno 225 ile birlikte fazla bir stabil oyun performansı sunacağını düşünmüyorum

alical33

alical33

Üye
Temple run 2 son ayarda iken kastığına göre bu oyundan fazla ümitlenmemek gerekli. Adreno 225 ile birlikte fazla bir stabil oyun performansı sunacağını düşünmüyorum
temple run 2 insin bide ben deniyim. ama hakikaten grafik kartı yetmeyecek gibivisual quality yi best e getirdim herhangi bir takılma yok