VeysiTekinTR
Üye
Hocam mağazaya girdim indirmek için ama şu anda kullanılamıyor diye bir uyarı var.Belki şurada, evet tam şurada yayınlanmış bir UWP ProShot uygulaması vardır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam mağazaya girdim indirmek için ama şu anda kullanılamıyor diye bir uyarı var.Belki şurada, evet tam şurada yayınlanmış bir UWP ProShot uygulaması vardır.
bende bir deniyeyim bakalım belki olurben indirdim eski yöntemle. uygulama ekranındayken arama barından başka uygulama (indirmemiş olduğunuz ) indir deyip geri diyorum hızla ve iniyor
Peki açıldı mı?ben indirdim eski yöntemle. uygulama ekranındayken arama barından başka uygulama (indirmemiş olduğunuz ) indir deyip geri diyorum hızla ve iniyor
ben de indirdim ve açılıyorPeki açıldı mı?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Mağaza bugu sayesinde 2 haftadır zaten kullanıyordum benYepisyeni, cıvır Office Lens uygulaması.
Redstone yapısına özel bir güncelleme galiba eski yapıda eski versiyon gözüküyorYepisyeni, cıvır Office Lens uygulaması.
bu nedir hocam? Bir suredir forumu takip edemiyordum dauygulama deneyimlerine devam et
Mesela cihazda izlediimiz videoyu o programa komut verdiğimizde diğer bilgisayar telefon vs gibi cihazlarda devam ettiriyor yani sen tıklıyorusn otomatik açıyor pcdebu nedir hocam? Bir suredir forumu takip edemiyordum da
Videoda da görülebileceği üzere, bu altyapıyı kullanan uygulamalar telefonda veya bilgisayarda yarım bıraktığınız işi diğer cihazlarınızda da devam edebilmenizi sağlıyor.bu nedir hocam? Bir suredir forumu takip edemiyordum da
Cihazlar arasında uygulama paylaşma ve daha sonra indirmek istediğiniz uygulamayı hafızaya alma gibi özellikler içeren Download App Anytime uygulaması.
Detaylı anlatım eklenecek
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu konuyla ilgili bilgi sahibi değilim; üst yönetim ile görüşmeniz daha net bilgi almanızda yardımcı olur.ya hocam, maxicep evrensel uygulamasi noldu. Bir ara muhabbeti yapiliyordu, diger sistemlere cikali kac ay oldu, bize yok mu ?
Maxicep.com evrensel uygulaması için bizim dışımızda gelişen bazı beklentilerimiz var. Bu yüzden kesin olarak şu tarihte olacak diyemiyoruz. Ama olduğunda uygulama büyük ihtimalle tüm platformlarda aynı özellik ve ara yüze sahip olacak.ya hocam, maxicep evrensel uygulamasi noldu. Bir ara muhabbeti yapiliyordu, diger sistemlere cikali kac ay oldu, bize yok mu ?