Öneri Lumia 1020 Servis Süresi

Sponsorlu Bağlantılar

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1020 Servis Süresi
Arkadaşlar 1020 aldım dokunmatiği arızalı çıktı.3 gün sonra servise verdim.Çanakkale Assos Mobile Nokia Care servisine girişi 18.11.2013 bu gün 20 iş günü doldu gittim sordum bana dedikleri "Burada yapılamadı cihaz İstanbul'a gönderildi.Bu gün yapılmış.3-4 güne kargoyla gelir.(13.12.2013)." O zaman 20 iş günü doldu bana yeni cihaz vermek zorundasınız.Cihazı teslim almam 5 iş günü bulabilir. Verilen cevap "Biz ilgilenmiyoruz gidin bunu Tüketici Hakem Heyetini Şikayet edin"
Nokia çağrı merkezini aradım 20 iş günü doldu mu cihaz değişimi yapmak zorundalar. Assos Mobile Nokia Disbiritörlerinden biri değiştirmek zorunda diyor.Onlar hakem heyetine gidin diyor.
Ne yapmam gerek ? Nokiadan soğudum Resmen Yardım edin:agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2:

fedata

fedata

Üye
cihazın problemi çözüldüyse bence o kadar da dert etme.açıkcası bende lumia 920 aldım işte bi ay olmadı bi baktım glance ekranında problem var saat tamamen silik çıkıyor.servise yolladım hiç aracı bi nokia servisine göndermeden daha önceki htc telefonumdaki deneyimime dayanarak teleservice e yolladım yaklaşık 15 gün oldu belki çarşambaya anca elime ulaşır.aradım işte noldu die.mekanik parça değişimi olmuş şuan test aşamasındaymış.oysaki ben kesinlikle açmayın dedim donanımsal bi hata varsa die bi not düşmüştüm kağıda.fakat problem çözülmüşse işi hiç uzatmıyacam.normalde haklıyım donanımsal bi hata varsa sıfır cihaz vermesi lazım.ama gel görki türkiyenin hukuk sistemi biraz sıkıntılı.hiç uğraşmaya değmez sıkıntı giderilmişse benim içinde bi problem yoktur.o kadar takıntılı olmamak lazım..

edtaah

Üye
bende de nokia 920 var ses cızırılı geliyor diye bir ay önce servise verdim 10 gün kadar aldı sonra geri geldi bakım ala aynı ses sorun var birde üstüne üstelik batarya süresi dolunca 2 gün yazıyordu baktım oda bir 13 saat bir 15 saat yazıyor tam doldurdugum halde bunları yazıp tekrar servise yolladım 10 günü geçti hala ses seda yok ben biraz inatcıyım bu konuda sürekli müsşteri hizmetlerini arıyorum birde bana cihaz ilk geldiginde ses seviyesi artırıldı yazıyordu dedim benim cihazımın böyle bir sorunu yok ben ses anlaşılmıyor çok cızırtılı geliyor diye yazmıştım tekrar yollayın bakalım demişlerdi şimdi aradığımdı 15 iş günü içinde cihazınızı teslim edeceğiz peki dedim 20 günü geçerse veya tekrar aynı hata olursa ozaman tekrar görüşelim diyor ama şnuda söyleyeyim ben n8 telefonumu pixel kırıgı var diye değiştirmiştim ama 20 gün filan beklemiştim onun için

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi
bende de nokia 920 var ses cızırılı geliyor diye bir ay önce servise verdim 10 gün kadar aldı sonra geri geldi bakım ala aynı ses sorun var birde üstüne üstelik batarya süresi dolunca 2 gün yazıyordu baktım oda bir 13 saat bir 15 saat yazıyor tam doldurdugum halde bunları yazıp tekrar servise yolladım 10 günü geçti hala ses seda yok ben biraz inatcıyım bu konuda sürekli müsşteri hizmetlerini arıyorum birde bana cihaz ilk geldiginde ses seviyesi artırıldı yazıyordu dedim benim cihazımın böyle bir sorunu yok ben ses anlaşılmıyor çok cızırtılı geliyor diye yazmıştım tekrar yollayın bakalım demişlerdi şimdi aradığımdı 15 iş günü içinde cihazınızı teslim edeceğiz peki dedim 20 günü geçerse veya tekrar aynı hata olursa ozaman tekrar görüşelim diyor ama şnuda söyleyeyim ben n8 telefonumu pixel kırıgı var diye değiştirmiştim ama 20 gün filan beklemiştim onun için
Türkiye işte bu demek istemiyorum ama enayi yerine konulmak sinirimi bozuyor.
1-)Ayıplı ürün değiştirilmek zorunda veya ücret iadesi yapılmalı (yasal haklarımız)
2-) Garanti şartlarında 20 iş günü içinde yapılamazsa yeni cihaz verilir( Nokia garanti şartları)
2-)yeni alınan 1 ay içerisinde cihazlarda mekanik onarım yapılırsa cihaz değişimi olur.(Nokia garanti şartları)
Tüm bu haklarımı söylediğimde biz koymadık bu şartları ilgilenmiyoruz diyorlar.İnsanı enayi yerine koymaları sinir bozucu Almanca Öğretmenliği okuyorum Almanya'dan gelen arkadaşlarım gülüyorlar.Almanya da cihazın bozuk çıksın servise bile vermene gerek yok aldığın yerden yenisi veriyorlar uğraşmıyorsun bile diyorlar.Sıkıntı Nokia da değil onun Türkiye ayağında servis ağında

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben tam 60 gün düdüklü tencere kapakğı bekledim geldi nihayet

dedereis123

dedereis123

Üye
Urun 1 haftalık bir zaman sureci içindeyse ve mekanik bir temas var ise , dokunmatik normalde mekanik olduğunu varsaysak da onlar için yazılımsal hata olabiliyor her neyse o urunun yenisini vermek zorunda . Oyle yok tamir ettik etmedik fln olmaz . Niye ben 1 haftalık urunumu açılmış tamir görmüş olarak kullanıyım ki ? Nokia yı biraz fazla rahatsız edin devamlı arayın mağduriyetiniz devamlı dile getirin . Bunla ilgilenen aracı firma yakınınızda başka şube fln varsa oraya da devamlı gozukun . Ben böyle bir süreci 55tllik ek konuşma faturası ödeyerek atlattım .1 günlük telefonumu vererek 1 ay sonra yenisini alabildim . Ama emin ol cidden çok berbat bir iş devamlı görüşmeler yapmak zorundasın fln . Ne yazık ki uğraşmadan bu tur sorunlarımız direkt olarak yasa içerisinde çözemiyoruz . İlla uzatmalı mahkemeli yolu seçiyorlar . Geçmiş olsun tekrardan

dedereis123

dedereis123

Üye
Benim kasa mudahele yazıyordu Nokia müşteri temsilcisi bunun yazılımsal bir olay olduğunu ısrar ediyordu ... Durum bu

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi
Urun 1 haftalık bir zaman sureci içindeyse ve mekanik bir temas var ise , dokunmatik normalde mekanik olduğunu varsaysak da onlar için yazılımsal hata olabiliyor her neyse o urunun yenisini vermek zorunda . Oyle yok tamir ettik etmedik fln olmaz . Niye ben 1 haftalık urunumu açılmış tamir görmüş olarak kullanıyım ki ? Nokia yı biraz fazla rahatsız edin devamlı arayın mağduriyetiniz devamlı dile getirin . Bunla ilgilenen aracı firma yakınınızda başka şube fln varsa oraya da devamlı gozukun . Ben böyle bir süreci 55tllik ek konuşma faturası ödeyerek atlattım .1 günlük telefonumu vererek 1 ay sonra yenisini alabildim . Ama emin ol cidden çok berbat bir iş devamlı görüşmeler yapmak zorundasın fln . Ne yazık ki uğraşmadan bu tur sorunlarımız direkt olarak yasa içerisinde çözemiyoruz . İlla uzatmalı mahkemeli yolu seçiyorlar . Geçmiş olsun tekrardan
Nokia ana merkezi "Assos Mobile Türkiye disbiritörlerinden biri aynı zamanda servis işine de bakıyor.Elinizde ki servis formu geçerli onlar yapamadığı zaman bize gönderiyorlar telefon bize geldikten sonra 1 hafta içinde parça değişti eğer direkt kargoyla bize yollasaydınız bu durum olmazdı ama servis girdisi assos mobile olduğu için sorununuz o firmayla" diyor Assos mobile da git hakem heyetine diyor adamlar yürek yemiş belli.Ama Nokia türkiye genelinde şikayetlere önem veriyor.Assos mobile 2 günde bir şikayet ettim.Davranış ve tutumlarını yazdım. Finlandiya merkezine ingilizce mail attım.Sadece bekliyorum cihaz daha gelmedide

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim en sinir olduğum konuya gelinmiş :), bu tip müşteri hizmeti çalışanlarını dayak manyağı yapmak istiyorum :D

Son düzenleme:

Üst Alt