AssosMobile Nokia Care Teknik Servis Bilgisi

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
AssosMobile Nokia Care Teknik Servis Bilgisi
Arkadaşlar 06.01.2015 Tarihinde Eşime Aldığım 925 Bozuldu Bu Tarihte Cihazımı Kargo ile Bakırköy Kvk ya Yolladım Cihaz Bugün Yine Kvk dan bana geldi işin Garibi Benim Kvk ya gönderdiğim Cihazı Kvk Yolladığım tarihten 3 gün sonra yani 09.01.2015 tarihinde AssosMobile diye bir yere göndermiş İşin diğer garibi cihaz bana geldi içinden servis fişleri falan çıktı Cihaz Sıfır değişim yapıldı Cihazdaki sorun ekranda çokca çizik kasanın sim kart bölüm köşesinde vuruk baya baya el takılıyordu cihazın hopörlörleri arka ve kulaklık patlak parazitli ses çıkarıyordu neyse cihaz komple sıfır değişim yapılıp geldi Bu AssosMobile Baya iyi iş yapmış eğerki zamanın önemi yok diyorsanız bence Cihazlarınızı başka yerler ile rezil etmeyin Admin ve mod arkadaşlarda inşallah bu konuyu yada bu bilgiyi nokia cihazların teknik servis konusu yada iletişim adresi diye sabitler iletişim bilgileri aşağıda :

Adres :
Demircioğlu Caddesi Uyanık Sokak No : 9 /A Çanakkale
Telefon : +90 286 217 27 37
E-mail : [email protected]
Web adresi : assosmobile.net
Cihaz takibi falan yapılabiliyor gerçekten hizmetlerini ben sevdim umarım yararlı olur. hangi kargolar ile anlaşmaları var bilmiyorum onuda arayıp öğreneceğim kvk genelde karşı ödemeli olarak mng ile çalışıyor bu firmayıda öğrenip yazacağım. işcilik falan gayet güzel

Ayrıca Firmaya Ait Markette birde Yazılım var :

 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ceza87 ve kraliletisim


bayon

Üye
cihazı servise verdikten sonra nasıl kullanacaksak uygulamayı :) ama yinede guvenemedim ben
 
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Hocam iyi bir anlarinada denk gelmis olabilirsin.Ornegin teleserviceden herkes cok sikayetci ama benim cihazimi sifirlayip gondermislerdi hemde gittikten tam 7 gun sonra elime ulasmisti.
 
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim laptopun ekranında darbe vardı değişim olmuştu. İyi bir servise denk gelmişsiniz :)
 
oysu

oysu

Üye
Hocam o Assos Mobile bana neler çektirdi. L1020 aldım.1 gün sonra servise vermek zorunda kaldım. Dokunmatik namına bir şey yoktu cihazda. C.tesi pazar girdiği için araya cihazı p.tesi servise verdim. Ayıplı ürün bu turkcell size yönlendiriyor siz turkcelle garantisi sizseniz buyurun telefon dedim. Demez olaydım hakem heyeti falan epey uğraştım. Sonuç : Servise aldılar ekran değişti. 45 gün sürdü. Ne ayıplı üründen değiştirdiler cihazı ne servis süresinden. Hakem heyeti biz 1200 liraya kadar olan eşyalarda yardımcı oluyoruz.1200 üstüne tüketici mahkemesi bakıyor dediler. Assos Mobile Turkcell'e İstanbul nokia servisine etmediğim hayır dua kalmadı. Geçmiş tarihler bakarsan konu belki duruyordur. Ayrıca cihaz tamir etme yetkisi yokmuş onların.Lumialara bakmıyorlar anlayacağın Nokia İstanbul'a gönderiyorlar.
 
merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
cihazı servise verdikten sonra nasıl kullanacaksak uygulamayı :) ama yinede guvenemedim ben
Hocam kvk ya cihaz yolladığında nerden bakıyorsun?? bundada oradan bakarsın sitesinden çekiyor uygulama zaten :D
 

bayon

Üye


Üst Alt