[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

zemcom

Üye
Konu burdanmi devam edecek yoksa yeni konumu acacaksin rom icin.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
rom için konu açıcam bu gün başlamıştım fakat yağan kar yağışı nedeni ile bir süre elektik kesintisi oldu o yüzden tekrar şimdi başaldım eninde sonunda sağlam bir rom paylaşıcam sizinle kolay değil öyle bir cihazımız varki :D her şeyde hata var

ben bu adamı döverim lan napıyo bu salak

genco15

genco15

Üye
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kendi githubına klonlasana

ismailnayir

Kapalı Hesap
tebrikler öncelikler
hadibabi herneyse senin yaptıklarından etkilenmiş
konuyu bir an önce xda da açman iyi olacak

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben xda da yerimi ayırdım gece gündüz çalışıyorum rom için sizden tek isteğim illaki bana karşı çıkan olucak orda bana destek çıkın konu kapatılmasın

Omni biter bitmez sırada paranoid android var.

sir mordred

sir mordred

Üye
beyler ben xda da yerimi ayırdım gece gündüz çalışıyorum rom için sizden tek isteğim illaki bana karşı çıkan olucak orda bana destek çıkın konu kapatılmasın

Omni biter bitmez sırada paranoid android var.

blackcat neden bu kadar bencilsin tamam kardeşim romu sen yaptın ama yaptığın rom opensource yani açık kaynak ama gel görki sen bunu kimseyle paylaşmak istemiyorsun xdada gördüm hadidjapriye resmen "omni benim romum s*ktir git başka romla uğraş" demişsin ama 2-3 gün öncede hadidjapriden yardım istemişsin hadidjapri kendi branch'ında omniyi geliştirebilir sende onun geliştirmelerini ekleyebilirsin o omniyi sunmaz sen sunarsın arkaplandan sana yardım eder bu kadar kaba olma arconun cm romlarının forklarını bi görsen şu an 175 kişi arconun cm rom base'ini kullanıyo ve üstünde geliştirmeler yapıyor ama arco çıkıpda neden benim romumu alıyorsunuz demiyo xdada herkes birbirine yardım eder böylelikle cihazımız için kusursuz rom çıkartırız xda'nın kuralı bu.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve hasaneness
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
benimde bir amacım var sizlere kusursuz bir rom sunmakki 1 haftadır ben bununla uğraşıyorum benim uğraştığımı oda biliyor o da böyle bir rom çıkarsa sizce hoş olurmu arco cm10 cm9 cm11 ile uğraşırken bir başkası cm10 rom çıkardımı çıkarmadı ben sadece githubda eklediği branch görünce sinirlendim çalışsa neden paylaşimcam sorunları sizinle paylaşıyorum daaa ...

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
benimde bir amacım var sizlere kusursuz bir rom sunmakki 1 haftadır ben bununla uğraşıyorum benim uğraştığımı oda biliyor o da böyle bir rom çıkarsa sizce hoş olurmu arco cm10 cm9 cm11 ile uğraşırken bir başkası cm10 rom çıkardımı çıkarmadı ben sadece githubda eklediği branch görünce sinirlendim çalışsa neden paylaşimcam sorunları sizinle paylaşıyorum daaa ...

iattilagy arconun cm10 base'ini kullanarak aokp cm10 çıkardı veya şuan ipromeh hadidjaprinin cm11'ini kullanarak kitkat rom çıkardı ve ayrıca hadidjapri xda'da da belirtti amacım thanx metre kasmak yada ünlü olmak değil dedi seninde amacın bu olmalı rom çeşitliliği iyidir kötü değil ayrıca hadidjapri şuan omni çıkarsa konusunda "credits to blackcat67 for his omni base" diye sana teşekkür eder ve herkesde bu romun seninki olduğunu bilir.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ben baz alınarak yapılan romlara birşey demiyorum ben kaç gündür bu kaynağı düzenleme ile uğraşıyorum benden sonra kim ne yaparsa yapsın ilk çalışmam olcak sonuçta..xda'daki konumu kapattılar bu işle boşa vakit harcıyorum harcadığım emeğe deymez

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Hocam senin konun diye değil, rom daha çıkmadı diye kapatmışlar. Çıkmamış romlar için konu açmak yasakmış. Rom bitince onlara söylersen geri açarlarmış.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Evet hocam ROM u yapmadan konuyu açmanız hata aslında ROM u yapıp bitirin ufak tefek hata olsada sonrada diğer versiyonlarda hataları giderirsiniz.

tarık_07

Üye
Hocam xda'da bana destek olun demişsiniz? Size destek için ne yapmamız gerekiyor? Ayrıca tartışmayı bırakıp, birlikten kuvvet doğar mantığına bürünürseniz, kimsenin canı sıkılmamış, emeği boşa gitmemiş olur.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ya tek sorunum ekran dokunmatiğinde ya çalışmıyor :/

tarık_07

Üye
Xda dan yardım isteyebileceğin kimse yokmu üstad?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
david var bir tek onada sordum cm11 framework base dosyasını indirip omni ile değişmen lazım dedi yaptım bu sefer derlenirken yine hata verdi çıkmaza girdim

tarık_07

Üye
Bilsekte keşke yardım etsek üstad.

bilen19

bilen19

Üye
hocam önceki sayfalarda hallettim demiştin ya :/ hatta david sen düzelttikten sonra çözümü söylemiş demiştin. üzüldüm ya Allah yardımcın olsun ellerine sağlık düzelir düzelir de sen kendini yormadan sinirlenmeden hallet

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bunlar rakip çıktı bana Yeni bir grup kuruyorum Ancora Devoloper Team İle karşı atağa geçicem gruba katılmak isteyen söylesin

1. Proje - Omni
2. Proje -CyanFox
3. Proje -Stabil Cyanogenmod 11
4. Proje -Paranoid Android 4.4

Son düzenleme:

Üst Alt