[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
çevircek birşey bulmam şart :D adam gibi ingilizce dersi görüyorukiz yıllardık gelicek gidecek zaman her sene aynı şeyleri gördük okulda geliştiremedik kendimizi :)beyler cm11 mi yoksa omni kitkatmı ? siz karar verin ona göre başlicam

NovaTR14

NovaTR14

Üye
hangisi daha kullanışlı hocam omni yapsanız aslında bir ilk olur

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
build 3 yayınlanmış yayınlayan şahıs neleri düzelttiğini anasayfaya eklememiş bende eklemiyorum nerde yazdığını arayıp durama şimdi :) 4.4.1 olmuş sürüm

burdan takip edebilirsiniz konuyla daha sonra ilgilenicem

aJHier

aJHier

Üye
Bu Rom un sarj durumu Ne?
Çalışmayanlar neler?
Suan .cm9 dayım 11 e geçmeli miyim?

sir mordred

sir mordred

Üye
çevircek birşey bulmam şart :D adam gibi ingilizce dersi görüyorukiz yıllardık gelicek gidecek zaman her sene aynı şeyleri gördük okulda geliştiremedik kendimizi :)beyler cm11 mi yoksa omni kitkatmı ? siz karar verin ona göre başlicam

omni telefona çok güzel özellikler katıyo

mesele bi özellikten bahsedeyim multi-window multitasking bu özellik ile aynı anda hem mesaj yazarken hemde internetten video izleyebileceksiniz(ekranda 2 pencere olacak üst üste yani ekran ortadan 2ye bölünecek)

eğer yapabiliyorsan blackcat omni kitkat yapmani tavsiye ederim bu bizim cihazalarin ikinci doğuşu olur ve eğer sen omni kitkat yapabilirsen bende senin romun için custom kernel derleyebilirim bazi güzel özelliklerle(örneğin d2tw double tap to wake yani bu özelliği kernele eklersem cihazlariniz kapalı iken hiç bi tuşa basmadan sadece ekrana ardarda 2 kere dokunarak açabileceksiniz bu özellik lg g2de de var)ama tabi şunuda unutmamak lazım beyler eğer stabil rom istiyorsak CM rom daha fazla özellikli ve kişiselleştirilebilir bir rom istiyorsak ya PAC romlar yada tabikide Omni

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler rom tamamlandı operasyon tamamlandı ;)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
şuan ilk deneyim olduğu için birşey söyleyemicem o biraz kernel ile alakalı

rea_kod

Üye
nasıl yüklüyoruz biri bişey söylesin :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
daha paylaşmadım :D

cadde19

cadde19

Üye
hocam şimdi bu ne romu yaptığın acaba merak ettim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Omni

tarık_07

Üye
Hadi hayırlı olsun. İnşallah sorunsuzdur, ne zaman paylaşacaksınız?

bayfeat

bayfeat

Üye
hayırlı olsun :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bi hata var romda bootloop oldu :/ çözmeye çalışıyorum

hasaneness

hasaneness

Üye