[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
wondermu nun romu test ettikten sonra grafiklerini pek beğenmesemde ( sadeyi sevdiğim için bu galiba :D ) kesinlikle denicem 2.3.6 'nın bide avrupa sürümünü biraz kendim düzenledim oda hoşuma gidiyo bakalım hangisinden daha düzgün verim alıcam :D

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarinizi beklerim :) Ozellikle karsilastirma seklinde yaparsaniz ornek alma sansimda olur eksiklerimi :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Yorumlarinizi beklerim :) Ozellikle karsilastirma seklinde yaparsaniz ornek alma sansimda olur eksiklerimi :)

benim bulunduğum semtte 3g tam çekmiyo ve sürekli hat düşüyo yani internette iken sürekli kesinti yaşıyorum bu yüzden cm9 cm10 da felan 2g ye alıyorum bu düzenlediğin romda alabilicek miyim ?

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Hic mobil ag kullanmadim hicbir fikrim yok..Ama stock romda yoksa bunda da yoktur..

Mücteba

Mücteba

Üye
kardesim forumda cwm 5 turkce vardi cwm 6
ile arasindaki fark ne her romu cwm 5 ile
yuklene bilirmi ???

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Cogu yuklenir ama cwm 6 ile alinan yedek cwm 5 ile yuklenmeyebilir. Ama cwm 5 ile alinan yedek cwm 6 ile yuklenebilir.
Mesela benim rom yukarida mantiga bagli.

Onun haricinde flashlanan romlar ikisindede yuklenebilir.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
kurdum gerçekten çok renkli renkli olmasa kullanmayı düşünüyorum gerçekten güzel fakat çok renkli gözümü alıyo ben alışkın değilim ondan :)

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Gorsellik var zaten bol bol :D

gss_adnan

gss_adnan

Üye
kurdum gerçekten çok renkli renkli olmasa kullanmayı düşünüyorum gerçekten güzel fakat çok renkli gözümü alıyo ben alışkın değilim ondan :)

Romu indirdim fakat yükleme kısmını anlamadim dosyayı rar'dan çıkardım ama içinde ayrı ayrı dosyalar var nasıl yüklücem

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Rardan cikan klasoru clockworkmod/backup klasorune atacasiniz, zaten cwm de restore dediginizde orda klasoru gorecek.

deadhero

Üye
Deneyeceğim... bilinen hatası var mı?

cabır

Üye
ya arkadslar bi adam ekran goruntusu video bisey atar yok mu aticak bna y aa

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Kardes varya ilk menude :)

cabır