Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013
üye oldum aktivasyon kodu vermedi
linki hotfile a yükleme ihtimalin var mı ? veya rom dosyalarını paylaştıkları yere fazla bilgimde yok ama sadece aklıma gelenleri söylüyorum
üye oldum aktivasyon kodu vermedi
linki hotfile a yükleme ihtimalin var mı ? veya rom dosyalarını paylaştıkları yere fazla bilgimde yok ama sadece aklıma gelenleri söylüyorum
yok aga aktivasyon kodu gelmedi üyelik giremedim üstüne pc çöktü indiremedim Format atıyorum şimdi ama merak ediyorum romunu
nicked
Üye
romu kurdum super otesi birsey cooook hosuma gitti sarj durumu filan super seste ayni sekildeee sonunda aradigimi buldum diyebilirim coook tesekkurler....
romu kurdum super otesi birsey cooook hosuma gitti sarj durumu filan super seste ayni sekildeee sonunda aradigimi buldum diyebilirim coook tesekkurler....
Açıklamada yazmışsın wondermu ama bişey sormak istiyorum. İlla cwm 6.0 olmak zorunda mı bunu yüklemek için? Bende 5.5.0.4 yüklü. 5.5.0.4'le yüklesem bir sorun olur mu?
Açıklamada yazmışsın wondermu ama bişey sormak istiyorum. İlla cwm 6.0 olmak zorunda mı bunu yüklemek için? Bende 5.5.0.4 yüklü. 5.5.0.4'le yüklesem bir sorun olur mu?