06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

gazisaltuk

Üye
en son güncelleme ile rom bitmiş arkadaşlar buromun en iyi hali 09-03-2013 Güncellemesi idi

- - - Eklendi - - -

tabii ki yenilikleri takip ediyoruz inşallah devamı gelir

Rom için kernel güncellemesi gelmeyecek mi yani?

blacklabel22

Üye
bunu yükledikten sonra kernel de yüklememiz gerekiyor mu?

sadece35

sadece35

Üye
Son durumda şarj hala içiyomu ???

azeribalasix

Üye
Radio çalışıyormu. FM RAdio

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi

azeribalasix

Üye
hayır bu normal internet olmadanda çalışıyor kulaklığı takıp dinleyebilirsin

Benim hatam ben yanliş indirmişim. Program herhalde spirit fm radio unlocked olacak. Ben yanlişlıkla spirit fm indirdim. Bu yeni sürümün pil kullanımı nasıl ve kasması ne durumda

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Benim hatam ben yanliş indirmişim. Program herhalde spirit fm radio unlocked olacak. Ben yanlişlıkla spirit fm indirdim. Bu yeni sürümün pil kullanımı nasıl ve kasması ne durumda

pil olarak azcık daha iyi.kasma olarak pek sıkıntı yok ama çook akıcıda dgl ama gunluk kullanım için uygundur

gazisaltuk

Üye
pil olarak azcık daha iyi.kasma olarak pek sıkıntı yok ama çook akıcıda dgl ama gunluk kullanım için uygundur

Peki arayışlarımıza uygun başka bir rom var mı önerdiğin?Batarya olarak da verimli olan?

fare44

Üye
güncelleme yaparken de "Romu Hafıza Kartına Atıyoruz CMW den yüklemeden önce wide data cache yapıyoruz sonra romu yüklüyoruz tekrardan wipe cache factory reset yapıyoruz" bunu uyguluyor muyuz?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yaparken de "Romu Hafıza Kartına Atıyoruz CMW den yüklemeden önce wide data cache yapıyoruz sonra romu yüklüyoruz tekrardan wipe cache factory reset yapıyoruz" bunu uyguluyor muyuz?

tabiki bu islemi yapmadan rom yukleyemezsiniz

Üst Alt