06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

blacklabel22

Üye
dostum kernelin yeni versiyonu çıkacak mı veya başka forumlarda falan var mıdır?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
dostum kernelin yeni versiyonu çıkacak mı veya başka forumlarda falan var mıdır?

çikmasını umuyoruz baska forumlara bkmana grek yok her gun duzenli takipteyim.gelişme olursa herkesten önce ben paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: blacklabel22
eren2934

eren2934

Üye
Nightly surumleri arasinda gecis yaparken wlpe dataya gerek yok

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Nightly surumleri arasinda gecis yaparken wlpe dataya gerek yok

hayır war bütün surumlerde wipe data temizligi yapmak lazım rom yuklerken kalıntı dosyalar oluyo bunlar yeni roma dalvik sisteminden etki eder.

gkhngnc

Üye
burda m3 sürümü yayınladı diye haber var buu ne oluyo ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
burda m3 sürümü yayınladı diye haber var buu ne oluyo ?

hayır,bilgim yok ancak boyle yazılımlar çikarsa en kısa sürede bizim cihazlara gelir çunki bizim ekip cok geniş gelmesi uzun surmez bilysun forumda ilk4.2.2 yazılımı gioya ait

fare44

Üye
Telefon sürekli kasıyor hicbir ayar yapmadim kasmaya bi cozum var mi?

fare44

Üye
bir de bu romda bazı uygulamalar sd karta taşınmıyor bunlardan biri de facebook uygulaması bu sorun bir tek bende mi var?

53cc

53cc

Üye
06-04-13 tarihli güncelleme yayında

53cc

53cc

Üye
Developer durdu. XDA da konu kilit yazılım çıkmayacak artık. Gio için günlük kullanım seviyesine gelmediği için bu kararı almış. :D

kostu

Üye
merhaba ayarlardaki bazı bölümler ve açıklamalar ingilizce görünüyor bu hata düzeltildi mi yoksa kendimiz ayarmı yapacağız

- - - Eklendi - - -

merhaba ayarlardaki bazı bölümler ve açıklamalar ingilizce görünüyor bu hata düzeltildi mi yoksa kendimiz ayarmı yapacağız

- - - Eklendi - - -

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Karnel 3 İlk Mesaja Eklendi

altuns

Üye
biraz açıklama yapaydın neler değişti hız nasıl yükledinmi telefona

kdr0158

Üye
Ben yukledim cok saglam olmus kardesim emwgine saglik

kostu

Üye
Karnel 3 ü direk yükleyecekmiyiz yoksa cmv yi romu yükleyip karnel 3 ü mü yükleyeceğiz

gio5660

gio5660

Üye
Arkadaslar kernel 3, u rom yukler gibimi yukluyoruz.eger oyleyse eski kernelden bi farkini goremedim.

altuns

Üye
ben gecen gun yukledim eski kernel daha hizli titanium backupla 5dkda yukledigim programlari bunla yarim saatte yukleyene kadar deli etti beni en ufak programlaru bile bi saatte zor aciyo

aykut_88

Üye
yav kulananlar doğru düzgün bilgi vermiyorki radio yok menüde uygulamarı taşıyarak sıralama yapamıyorum saat ayarı yapıyorum 2 saat geciyor saat yene aynı google haritalar navigasyon vb uygulamalar yok.artıları şarj iyi ram kullanımı iyi seri çalışıyo.

- - - Eklendi - - -

rehberde kişileri 2.3.6 orjinal romda simkart telefon hafıza diye 2secenek vardı simkart tümkişiler seçiyorduk bunda onuda çözemedim bir türlü bulamadım içe aktar diyor ben telefon hafızasına yada hafıza kartına aktarmak istemiyorum.

Üst Alt