Lumia 920 ekran kırılması ve sonraki surec...

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Yahocamdikkat ettinizmi bilmiyorumama sonynin sonçıkardıği bir telefon var her testide başarıyla geçti kırıkçizikolmadıahonubenim elime bir verseler ben onu nasıl kırcagimi biliyorumda ama değmezki :D

KARDANÇOCUK

Üye
arkadaşlar lumia 920 telofonumun düşmesi sonucu ekran çatlamiştir.değiştirmek istiyorum,antalyada yaşiyorum,en uygun hesapli nerde yapilir.yardimci olurmusunuz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çok yeni bir telefon olduğu için sıradan telefon tamircilerinde yaptıramazsınız, zaten birebir aynısını da bulamayabilirler.
O yüzden yaygın teknik servis ağı olan yetkili servislerden birine vermelisiniz (KVK, genpa v.s)
Onlarda da fiyat genellikle standarttır diye düşünüyorum. :hmmm

KARDANÇOCUK

Üye
Çok yeni bir telefon olduğu için sıradan telefon tamircilerinde yaptıramazsınız, zaten birebir aynısını da bulamayabilirler.
O yüzden yaygın teknik servis ağı olan yetkili servislerden birine vermelisiniz (KVK, genpa v.s)
Onlarda da fiyat genellikle standarttır diye düşünüyorum. BURDA FORUMDA BİR ARKADAŞ 280 TL DEĞİŞTİRMİŞ KENDİSİNE MESAJ ATTIM.. DEĞİŞİM İÇİN BENDE YETKİLİ SERVİSTEN YANAYIM BİLMİYORUM KARARSIZIM
:bilmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Onlarda da fiyat genellikle standarttır diye düşünüyorum. BURDA FORUMDA BİR ARKADAŞ 280 TL DEĞİŞTİRMİŞ KENDİSİNE MESAJ ATTIM.. DEĞİŞİM İÇİN BENDE YETKİLİ SERVİSTEN YANAYIM BİLMİYORUM KARARSIZIM
:bilmm

bildigim kadariyla antalyadaki servis ust seviye. Yani Türkiye deki en yetkili teknik servis. Telefonla veya yakinsa yuzyuze goruşerek fiyat alabilirsin.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
3 hafta once lumia 920 aldım geçtiğimiz hafta telefon yaklasık 2 metre yukseklikten betona dustu ekranı parcalara ayrıldı hatta alt dokunmatik tusların altındaki board veya devre o bile gozuktu simdi bu msjı yazmamdaki sebep nokia yı kotulemek degil tam tersi ovmek telefon agır oldugu icin bu hasarı normal karsıyorum telefonu servise 5 gun once verdim istanbul da maltepe de teleservice bakıyor ben 600 700 tl bir masraf beklerken 280 tl tuttu ekran degisimi parayı verilen hesap no suna yatırdım bugun ve az once web sayfasına girip cihaz durumuna baktıgım da telefonun yapılmıs oldugu yazdı yarın obursu gun alacam simdi bu sekilde bir hizmet acıkcası beklemiyordum ve bu kadar uygun bir ucret beni şaşırttı bazı arkadaslar nokia almakta tereddut ediyor eger uzun sureli bir kullanım istiyorsanız NOKİA alın derim..
geçmiş olsun üzüldüm

KARDANÇOCUK

Üye
bildigim kadariyla antalyadaki servis ust seviye. Yani Türkiye deki en yetkili teknik servis. Telefonla veya yakinsa yuzyuze goruşerek fiyat alabilirsin.
​UMARIM UYGUN Bİ FİYAT VERİRLER.

- - - Eklendi - - -

geçmiş olsun üzüldüm
SİZEDE GEÇMİŞ OLSUN, BENİM TELEFONDA SOL ÜST KÖŞEDEN SAĞA DOĞRU BİR ÇATLAK VAR. EKRAN İÇİNDE FLAN HİÇ BİŞEY YOK GÖRÜNTÜ GAYET İYİ,TEK SORUN İNCE BİR CATLAK,İNŞALLAH UYGUN BİR FİYAR VERİRLER.. YARIN TURKCELE GİDİCEM. FİYAT ALICAM,

wisayz

Üye
Nokia Lumia 920 Ekran Camı catladı Nokıa servislerini aradım farklı farklı fiyat veriyorlar 470tl 370tl kimide 350tl fiyat verdiler tam bilğisi olan arkadaş varmı yardımcı olucak teşekürler

Üst Alt