Öneri Nokia Beamer Neden Lumia Black Yüklü Lumia 920'de Çalışmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hele şükür açıldı beramer

ferdimy

ferdimy

Üye
ekran görüntüsünü aktarması 3 saniye sürüyor bende. ama en güzelide sms ve e postayla mesaj yoluyla ekranımın resmini paylaşa biliyor olmam

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar,Nokia beamer i bende yükleyemiyordum,az önce cihaza black dosyaları ile flash attım ve yedekleme yapmayıp temiz kurulum yaptım ve program yüklendi,sizlere haber vereyim dedim
tesadüf olmuş :) indirmeye açılmış çünkü

Esendağlı

Esendağlı

Üye
tesadüf olmuş :) indirmeye açılmış çünkü
Aynen öyle oldu:)önemli olan programın düzelmiş olması,bu arada program PhotoBeamere göre daha gelişmiş ve daha güzel.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
KOnu kilitlenebilir.Çözüme kavuştuk ama çok yavaş program.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende yüklü ama çalıştırmıyor resmi açıyorum siteyi de açıyorum qr kodu okumuyornokia beamer resimleri paylaşmıyor mu sadece konum yada ekran görüntüsümü atıyor diğer beamer de resim ekrana gönderebiliyorduk

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende yüklü ama çalıştırmıyor resmi açıyorum siteyi de açıyorum qr kodu okumuyornokia beamer resimleri paylaşmıyor mu sadece konum yada ekran görüntüsümü atıyor diğer beamer de resim ekrana gönderebiliyorduk
nokia beamer tamamen ekranda ne varsa onu paylaşıyor ben indirir indirmez oyun denedim ama tabiki hızı yavaş biraz onu düzeltmeleri gerekiyor yani ekranda ne varsa video,oyun,resim aklınıza ne geliyorsa herşeyi gösteriliyor

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bence artık :locked2:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
El sallama iconu koymana gerek yoktu sende geliceksin sözüme tamam wp iyi hoş ama biraz daha gelişmeli bence Nokia nın android olanları Lumia dan çok satacak aq
Bi kere O "aq" kelimesini düzeltip saklasaydın iyiydi.Sonra neden tartışma çıktı deniliyor.Senin gibi bir sürü insan geliyor buraya yok bu kötü satıcam ben filan.Windows phone bölümünde telefon satılmıyor.Yanlış yerdesin kardeş git telefoncuya sat telefonunu kurtul bizide burda germe

Rainesto

Rainesto

Üye
Bi kere O "aq" kelimesini düzeltip saklasaydın iyiydi.Sonra neden tartışma çıktı deniliyor.Senin gibi bir sürü insan geliyor buraya yok bu kötü satıcam ben filan.Windows phone bölümünde telefon satılmıyor.Yanlış yerdesin kardeş git telefoncuya sat telefonunu kurtul bizide burda germe
aynen geliyorlar yok oyun yok yok cart yok şu yok bu yok adam sırf subway yok diye satıyor e zaten başta alırken ben okudum burda olmadıgını araştırmıyorlar alıyorlar sonra yok subway yok satacam

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Kusura bakma yanlışlıkla etmişim küfürü mağaza çok yavaş gelişmiyor mu kardeşim ??? İnstagram kaç ayda geldi ? Hemde BETA'sı gelen artık yani bende ilk başta ümitliydim ha gayret düzeldi düzelecek yok şu yok bu GTA SAN ANDREAS gelecekti noldu ? Hani kim oynuyor ? Böyle insanlara ümit verip söndürüyorlar. Yalansa yalan de kardeşim yavaş gelişiyor microsoft önem vermiyor wpye Bir güncelleme bu kadar geç gelir mi (Lumia 920 , 820) ? Artık kendimizi kandırmayalım... Tamam memnunum telefondan herşeyiyle güzel ama mağaza epey bi geride yani renk seçeneği olsun göz zevkimize hitap edişi olsun herşeyi 4 4lük nokia nın ve Microsoftun ama Mağaza nın geri kalması herşeyi bitiriyor...

efege

Üye
Philps akıllı tv de beam.nokia.com a girince barkod gözükmüyor.tarayıcı desteklemiyor gibi bir şey diyor.Ne anladım ben bu işten..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Kusura bakma yanlışlıkla etmişim küfürü mağaza çok yavaş gelişmiyor mu kardeşim ??? İnstagram kaç ayda geldi ? Hemde BETA'sı gelen artık yani bende ilk başta ümitliydim ha gayret düzeldi düzelecek yok şu yok bu GTA SAN ANDREAS gelecekti noldu ? Hani kim oynuyor ? Böyle insanlara ümit verip söndürüyorlar. Yalansa yalan de kardeşim yavaş gelişiyor microsoft önem vermiyor wpye Bir güncelleme bu kadar geç gelir mi (Lumia 920 , 820) ? Artık kendimizi kandırmayalım... Tamam memnunum telefondan herşeyiyle güzel ama mağaza epey bi geride yani renk seçeneği olsun göz zevkimize hitap edişi olsun herşeyi 4 4lük nokia nın ve Microsoftun ama Mağaza nın geri kalması herşeyi bitiriyor...
Sen bu mantıkla düşünmeye devam et. Kodları tamamen farklı olan bir yeni işletim sistemi bu adamlar,firmalar yeni işletim sistemine balıklama atlarlar mı sence?Dediğim gibi kodlar bile farklı daha onlar çözülecek sonra program(oyun) yazılacak bunlar 1 ayda olacak iş değil.İos 6 yıllık işletim android 5 yıllık işletim sistemi wp daha 1 yıllık ona göre bu gelenler iyi bile..İnstagram geldi de noldu 6tag'ı geçebildi mi?Vine geç geldide noldu 6sec'i geçebildi mi?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
nofear3458

nofear3458

Üye
Philps akıllı tv de beam.nokia.com a girince barkod gözükmüyor.tarayıcı desteklemiyor gibi bir şey diyor.Ne anladım ben bu işten..

samsung es8000'de de aynı sıkıntı var.pc de denedim ama pek kullanışlı gelmesi bana.ben ekranı birebir aktaracağımızı düşünüyordum ama öyle değilmiş,ekranın görüntüsünü belirli aralıklarla aktarıyor.görüntü kaliteside okadar iyi değil.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Lg lm640s tv de tarayıcı desteklemiyor. Bende en çok onun için istiyordum hayal kırıklığına uğradım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
samsung ues7000 serisiylede girmeye çalıştım normalde diğeri photo beramerla baglanmıştım öyle hatırlıyorum bir kaç deneme daha yaparım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ekranı sallayarak görüntü aktarıyorsun anladığım kadarıyla çünkü hareket ettirince titreyerek aktarıyor oda görüntü çok kötü bulanık netleşmesi lazım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ekranı sallayarak görüntü aktarıyorsun anladığım kadarıyla çünkü hareket ettirince titreyerek aktarıyor oda görüntü çok kötü bulanık netleşmesi lazım
otomotik güncelle seçenegi var orda onu kullanırsanız daha iyi evet hızı biraz yavaş onunla iligli güncelleme yaparlar diye umuyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
umarım düzelir

Üst Alt