Öneri •zagg Invisible Shield Nokia Lumia 920 Ekran Koruyucu Bu Ekran Jelatinini Alacağım Sizce Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
•zagg Invisible Shield Nokia Lumia 920 Ekran Koruyucu Bu Ekran Jelatinini Alacağım Sizce Nasıl?
Zagg Invisible Shield Nokia Lumia 920 Ekran Koruyucu jelatinini alacağı sizce nasl?

• Beğen
Tepkiler: emreeozden

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bence herhangi bir dükkandan 10₺ lik parlak koruyuculardan al geç. Bunu hiç kullanmadım ama çokta fark olacağını sanmıyorum.

erndrdyk

erndrdyk

Üye
bence adamlar çok iddalı dene derim ben omur boyu garanti süper bişi

goktas19

goktas19

Üye
Biraz fazla abartmışlar ama diğerlerine göre iyiye benziyor

fath353

Üye
Ben htc 8x de kullanıyorum ekranda belli olmuyor ve koruma hissi verriyor diğer jelatinlere göre kalın ve değişik ama kullandıkça alışırsın bn al derim

alical33

alical33

Üye
920 nin eğimli ekranının tamamını kapatır bu jelatin yumuşak jelatin normalleri gibi sert bükülebilen bişey değil ben ipg marka olanı almıştım ekranı komple kapattı dokunma hisside güzeldi ama o ekranda değişik çizgiye benzer damarlanma gibisinden bilet yaptı görüntüyü bozdu ama bu nasıldır kullananlara sormak lazım

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bende Bi tane vardı böyle telefona yandan biraz açılı bakınca üzerinde çizgi çizgi parlak biletler varmış gibi duruyordu.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nasıl anlatsam bilemedim telefona yandan bakınca telefon kilitliyken böyle üzerinde şerit şerit bir şeyler var gibi oluyordu. Matta böyle bir şey yaşamadım ama çok kotu duruyordu görenler telefonun mu bozuldu diyordu .ama linktekinde böyle bişey olacağını sanmam 20₺ sonuçta ben onu 5'e taktırdıydım 2 hafta kullanıp atmıştım şimdi mat kullanıyor görüntüyü hafif bozsada iyi. Dokunmatiği mat koruyucu sanki biraz etkiliyor.

Üst Alt