Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriNokia Beamer Neden Lumia Black Yüklü Lumia 920'de Çalışmıyor?
Sponsorlu Bağlantılar
merlin19
Üye
benim gibi yapın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
xap dosya olarak çekin geliştirici hesabınız varsa ve Programlar kurulu ise yükleyin tabi önce cihazlarınızın unlock olması gerek
erndrdyk
Üye
ben de de sorun yok
Dejavuex
Üye
hala gelmemiş napsak acep ya valla sinirlenmeye başladım :S
StartTheGame
Üye
Nokia'dan çok beklentim vardı fakat hiç birisi olmadı Nokia'dan adam olmaz yazın bi kenara bende satıp ya Android yada iOS alacağım yani basit bi uygulamaya 1gb ram istiyor 1gb rami olan telefona gelmiyor ve acaip derecede büyük saçmalık..
NOKİA'DAN NEFRET ETMEYE BAŞLADIM...
blackdevilx
Üye
Bendede yüklenmiyor yokmu bi çözüm bulan arkadaş.....
YkPkY
Üye
şkayet atın arkadaşlar.
ayar oldum iice
Esendağlı
Üye
Bu programın veya varsa başka programlarında çalışmadığından ms nin ve Nokia nın mutlaka haberi oluyordur değilmi?
Nokia'dan çok beklentim vardı fakat hiç birisi olmadı Nokia'dan adam olmaz yazın bi kenara bende satıp ya Android yada iOS alacağım yani basit bi uygulamaya 1gb ram istiyor 1gb rami olan telefona gelmiyor ve acaip derecede büyük saçmalık..
El sallama iconu koymana gerek yoktu sende geliceksin sözüme tamam wp iyi hoş ama biraz daha gelişmeli bence Nokia nın android olanları Lumia dan çok satacak aq
Esendağlı
Üye
Arkadaşlar,Nokia beamer i bende yükleyemiyordum,az önce cihaza black dosyaları ile flash attım ve yedekleme yapmayıp temiz kurulum yaptım ve program yüklendi,sizlere haber vereyim dedim
Dejavuex
Üye
Nokia beameri 820 üzerinden arkadaşın aracılıiğıyla link attı ve test ettik harika birşey 920 gelsin artık be :S temiz kurulum falan ile uğraşamam nokia nın düzeltmesi lazım bunu sorun olduğu belli
Arkadaşlar,Nokia beamer i bende yükleyemiyordum,az önce cihaza black dosyaları ile flash attım ve yedekleme yapmayıp temiz kurulum yaptım ve program yüklendi,sizlere haber vereyim dedim