Tavsiye Lumia 920 Ekran Titremesine Oy Kullanın. (VİDEO EKLENDİ.)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
her yerdeyken oluyor ve bir,noktada sabit kalmıyor ekran ne yapsam titriyor

Videoda sadece yaptığınız ekstrem hareketlerde titriyor.
Normal durumda veya sağa sola çekişlerde bir titreme yok gibi.
Özellikle basılı tutup bekletiyorsunuz titreme oluyor, günlük kullanımda eğlence olsun diye uygulama menüsüne geçerken öylece arada mı bekletiyorsunuz ekranı?

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Özellikle basılı tutup bekletiyorsunuz titreme oluyor, günlük kullanımda eğlence olsun diye uygulama menüsüne geçerken öylece arada mı bekletiyorsunuz ekranı?
hayır tabiki mmesela internet Explorer kenara bırakmadan syfayı parmağınla aşağı iterkende titreme olyor
ama çift tık kapandığında oyle olmutor sizce sorun eğil çi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir video daha:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
hayır tabiki mmesela internet Explorer kenara bırakmadan syfayı parmağınla aşağı iterkende titreme olyor
ama çift tık kapandığında oyle olmutor sizce sorun eğil çi
bir video daha:
Arkadaşlar 1. video neyse de 2. ve 3. videoda harbiden ekranda bozukluk var. Bariz belli. Benim L920 de 1. videodakine benzer birşey var ama siz söyleyene kadarda hiç farketmedim bunu. Yani sanki dokunmatik parmağımı yakalamaya çalışırken bir abartı hassasiyet ile parmağımdaki iki ayrı noktayı birden yakalıyorda ikilemde kalıyor misali. Ama yani o kadar hassas ki ben bunu kullanım esnasında mümkün değil söylenmese farketmem. Tamamen zararsız. Tamamen dokunmatik hassasiyeti ile alakalı gibi duruyor. Ayrıca ben telefonumu aldığım günden beri dokunmatik hassasiyet ayarını yüksek ayarda tutuyorum. Ancak diğer iki video ciddi bir sorun. Sizlerde böyle bir bozukluk var ise mutlaka servise gönderin derim.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
620^'deki sorunsuz video:

Üst Alt