ecel54
Üye
lumia 920 lcd ekranTFT ekran oldugu için bu fiyata yapılması gayet normal umarım aynı olay birdaha başına gelmez![]()

lumia 920 lcd ekranTFT ekran oldugu için bu fiyata yapılması gayet normal umarım aynı olay birdaha başına gelmez![]()

lumia 920 lcd ekran![]()
o ekran retina yada hd super amoled olsaydı ozaman yaptırırdı 280 e
illaki bişey bulup tartısma yaratacaksınTFT ekran oldugu için bu fiyata yapılması gayet normal umarım aynı olay birdaha başına gelmez![]()

ben pek tft ile alakali oldugunu dusunmuyoum sonucda tftden kast ekranin kendisi cami degil yani tft cam diye bir olay duymadim![]()
LCD cam diyede bişey yok![]()
tft ve lcd arasında bi fark yoko ekran retina yada hd super amoled olsaydı ozaman yaptırırdı 280 e
illaki bişey bulup tartısma yaratacaksın
zaten lcd cam diye bir terim kullanmadim ki. Ekran cami yani corning gorilla glass2 / dokunmatik ped / ve Ips lcd2 puremotion hd+ ekran uclu bir settir ve ayri olarak degişmez. Daha dogrusu servisler degiştiremez.
s3 ekranı hd super amoled ips tft değil
- - - Eklendi - - -
LCD cam diyede bişey yok ozman ark nokia kazığı yemiş orj kasa lar 170 tl falan lumia 920 nin
bilir misin bilmem tamir islerinde ucret malzeme olarak hesaplanmaz kazikla alakasi yok servislerde iscilik ucreti alinir , orjinal var , cin orjinali var , cin var bunlarda aklinda bulunsun

senin için yazmamıstım kardeşi o mesajı yukarıdaki içindi adam lcd cam dan falan bahsediyordu yanlış alıntı oldu kusura bakma
biliyorum kardeşim merak etme orj kasa 170 tl ama 110 lirada işçilik alınmaz kasa değişimine![]()
ben sana tft oldugu icin demissin bende diyorum ki arkadasin ekrani kirilmis film degil tft film , gorilla glass camidir
ekran filminin gorilla glass ile hiç bir alakası yok diğer adı flex cable dır
valla 5730 u hic soktun mu bilmiyorum ancak omun sokmen icin 32 vida sokmen lazim kimseede hayrini o kadar ugrasmaz , alinabilir servisler alir , araba servisine git sor far degisimi ne kadar farin kendisi ne kadar ozellikle servise sor tamirciye degil
N95 8gb parçaladım kızagını tamir ederken ekran filmini 2 ye katlayıp ortadan 2 ye ayırmıstım daha sonra 50 liraya flex cable alarak tamir etmiştim
iste 5730 digerleri gibi degil her tarafinda vida var
Bursada teknomax diye bilişim şirketi var gel ben ordayım getir 5730 unu ne istersen yapayım sen gece evinde uyurken biz anakartlarda chipset değişimi yapıyoruz profilime bak anlarsın