Öneri Nokia Beamer Neden Lumia Black Yüklü Lumia 920'de Çalışmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Beamer Neden Lumia Black Yüklü Lumia 920'de Çalışmıyor?
Nokia Beamer Neden Lumia Black Yüklü Lumia 920'de Çalışmıyor?Daha Büyük. Daha İyİ. Beamer
Nokia Beamer, internete bağlı TV veya bilgisayar ya da başka bir akıllı telefon ile Lumia ekranınızı kablosuz paylaşmanıza olanak tanıyor. Uygulama, 1GB'ın üzerinde RAM içeren ve Lumia Black ile güncellenen Lumia akıllı telefonlarda sunuluyor.

Nokia Beamer'ı indirin
Uygulamayı indirmek için Lumia telefonunuzla QR kodunu taratın: Arama düğmesine dokunun, ekranın en altındaki göz sembolünü seçin ve QR kodunu yakalamak için telefonunuzu yukarı tutun.

MrtAltg

MrtAltg

Üye
nokia beamer ilk çıktığında cihazımızda gdr3 önizleme yüklü idi o zaman yüklemiştim ama black istemişti şimdi black güncellemesi gelince düzgün bir şekilde çalıştı cihazım 920

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Yüklenmiyor deli olucam valla.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
nokia beamer ilk çıktığında cihazımızda gdr3 önizleme yüklü idi o zaman yüklemiştim ama black istemişti şimdi black güncellemesi gelince düzgün bir şekilde çalıştı cihazım 920
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?

HalfEvil333

Üye
Bende yukleyemedim black guncellemesi gerektirirmiş black yukledim benn :S

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bende yükleyemiyorum.Kullanılabilir değil diyor.Lumia black güncellemesi yüklü olduğu halde.Hala ekranda titreme sorunu devam ediyor.
emin ol o senin titreme sorunu hiç bir zaman çözülmeyecek fazlada dert etmeyin bence alışmaya başlayın

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
emin ol o senin titreme sorunu hiç bir zaman çözülmeyecek fazlada dert etmeyin bence alışmaya başlayın
Çİft tıklamayı kapatıp telefonu yeniden başladtığımda düzeliyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Çİft tıklamayı kapatıp telefonu yeniden başladtığımda düzeliyor.
eminmisin bende denedim eğer düşündüğüm şeyden bahsediyorsanız kapanmıyor çok kez denedim ve bence sorun degil hiç o

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
eminmisin bende denedim eğer düşündüğüm şeyden bahsediyorsanız kapanmıyor çok kez denedim ve bence sorun degil hiç o
Bİr tekrar dene önce çift tıklamayı kapat sonra telefonu yeniden başlat çift tıklamayı bir daha açmasan düzelir.

MrtAltg

MrtAltg

Üye

yeterli sanırım

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bendede yüklenmedi 920 ve Black yüklü

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bak birinde çalışıyor isyeeeeeeaanğğğnnnnnn :(

MrtAltg

MrtAltg

Üye
ben dediğim gibi önizleme zamanında yüklemiştim yukarıdaki linkte
bana yükle veya yeniden yükle gibi bir link çıkmıyor boş yani

ademoz05

ademoz05

Üye
ben Black yokken ip yöntemi ile kurmayı başardım ama programa girmiyor hata veriyor.büyük ihtimal Black kurduğum zaman düzelir. Tabi gelirse

ON9

ON9

Üye
Ben de Gdr3 prewiew yükledim ama şimdi yüklenmiyor

Dejavuex

Dejavuex

Üye
MrtAltg

MrtAltg

Üye
black öncesi kuruluydu degilmi sizde sonradan kurmuş olamazsınız haralde
diğer mesajlarımı okuduysanız blackden önce kurulu idi şimdi ise indirme linki gözükmüyor banada

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Rainesto

Rainesto

Üye
bence bu t-mobile turkcell meselesinden

Üst Alt