Lumia 920 ekran pır pır etmesi

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
bizim bahsettiğimiz öyle değil.
seri bi şekilde artıp azalması.
pırrrrrrrrrrrrrrrrr yani :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bende birden azalıyor sonra bi süre öyle kalıp yine birden aynı parlaklığa dönüyor :hmmm

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla 920 lerin genel bir sorunu ekran ışığının azalıp artması. Arkadaşın dediği gibi gün ışığında okunabilirlik kapatılırsa düzelebilir.

Bu ayarı kapattım bakalım olacak mı
Telefonu bugün kayserideki nokia careye bıraktım 10 iş günü içinde idarelik telefon verebileceklerini söylediler 10 iş günü normal gün ile kaç güne denk geliyor yani bugün verdim ne zaman 10 iş günü olur

emz

emz

Üye
Bu ayarı kapattım bakalım olacak mı
Telefonu bugün kayserideki nokia careye bıraktım 10 iş günü içinde idarelik telefon verebileceklerini söylediler 10 iş günü normal gün ile kaç güne denk geliyor yani bugün verdim ne zaman 10 iş günü olur

Sadece hafta içlerin sayılır .

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Sensörü onarmak gerek

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Benzer durum bana da olmuştu. Kapatıp açtığımda düzeldi. Ama seninki çok farklı durum galiba?
hocam parlaklık azalıp azalıp artıyordu 2-3 dakika 20-25 gündür vardı bugün canıma tak etti nokia care'in yakınlarındaydım götürdüm verdim

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
hocam parlaklık azalıp azalıp artıyordu 2-3 dakika 20-25 gündür vardı bugün canıma tak etti nokia care'in yakınlarındaydım götürdüm verdim
20-25 gün uzun bir zaman. Ben direkt verirdim telefoncuya

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
20-25 gün uzun bir zaman. Ben direkt verirdim telefoncuya
620 bi akrabada olduğu için vermiyordum hala bi haber gelmeyince verdim gitti
Pazartesi saat 2 de nokia care'ye verdim hala bi mesaj gelmedi mi teleservisten takip bilgileri için

• Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu